Наплавлення

Пам'ятайте, що ви не знаєте? Пам'ятайте, що свиноподібна дитина в п'ятому А хто завжди приклеював ясен у вашому волоссі? Я не пам'ятаю! Пам'яті зірок ... Тексти пісень, а це означає: І ви думаєте, що вони завжди були настільки красивими і популярними? Ні! Дивитися дівчата і ставити!
Принц Вільям дружини, обов’язки Кембриджської Катерини Середньотона, завжди була змішаною. По суті, в школі, вона завжди була запечена і називається потвором, тому вона все одно відчуває страх таких установ. Добре, тепер бідна дівчина має свою частку щастя.

9854675

Крістен Стюарт ліва школа у віці 13 років. Як вона неодноразово прийнята, вона не могла знайти спільну мову з її однолітками, так що вона змусила її краще.
4998376

Миша Бартон розповідає про свою проблему: «Я думаю, що я виріс так швидко, тому що я завжди був стороннім», – каже Міша. Я пішов до Нью-Йоркської школи, де всі діти носили джинси і Nike кросівки, і я використовував, щоб носити панчохі Марі-Джане і взуття весь час, і я отримав оплату, щоб носити їх від однокласників. Хто знає... хто знає... )

312814р.

Леді Гага. Вона була товстою, довгою, кучерявою дівчиною з чорним волоссям ... але бик не позбавив її відваги і творчості. Тепер, колишні однокласники прикусили свої ліктя...

р.

Меган Фокс каже багато про школу: Я ніколи не був «старим» школи, навпаки, я був зміщеним, всі ненавиділи мене. Особливо дівчата, бо я був друзями з хлопцями. Я був досить агресивним, і дівчата не люблять. У мене є тільки один чудовий друг у всьому житті. Я не вважав у формальній освіті. Я не думаю, що я можу використовувати те, що я сказав. Так я не входив в це багато." Або ж, можливо, дівчата просто усвідомили, що вона буде рости красиво і просто ревнощі?

Зукіні ... Паттінсон. Я... Роберт Патинсон був з школи в 12 і мав дуже бідний академічний запис. Він був часто збитий, похилий і зафіксований в жіночому туалеті ... oh ... бідний!

Таня Турунен була талановита в школі. Дівчата з класу не оцінювали його, а отже, духовні рани з такої кладки все ж обурюють співачки.

р.

Білл Капуліц є надзвичайно непристойним молодим чоловіком, який через його зовнішній вигляд був багаторазово збитий.

Вікторія Beckham також визнає, що її однокласники не люблять її, постійно погрожували ббити її після школи, але не робили цього. В цілому він розглядає шкільні роки твердий чорний стейк в житті.

Крістіна Акілера. З дитинства мріяв стати зіркою, через яку я придбав непорозуміння своїх однолітків. Добре, мрії приходять вірно.

Джессіка Альба до високої школи, мій батько ескортував її до школи. ?
5915659

Сандра Буллок одягнена трохи старомодним в часі. Класанти не розуміли свого смаку і пряжили зірку практично щодня. ?

Мілі Цир... У школі було створено спеціальний клуб своїх супротивників. Чому не сподобалося?

Зак Ефрон отримав тріщини від своїх друзів. Ну, він добре з друзями. й

Висновок: хлопчики та дівчата... можливо, вони дадуть вам педалі в повернення ...