Леді Gaga і краса секрети

Якщо ви думаєте, що для того, щоб досягти того ж бездоганного образу, як Lady Gaga, вам потрібно кілька стилістів, які допомагають виправити макіяж, коли необхідний або величезний продукт макіяжу, наповнений косметичними засобами, тоді ви можете бути правими. На сьогоднішній день про те, що Леді Gaga має зробити для її досконалого образу.
7841077р.

Смоктати
р.

Леді Gaga приймала, що її мама вчив її обличчя з слоновим милом (Івої мило від P&G), але це не означає, що співачка дотримується інструкцій матері. Як часто вона не мила її макіяж перед сном, дива відповів: "Сім разів на тиждень". Я знаю, що це погано для шкіри. Але Бог дав мені великі гени. Але співак завжди зношує сонцезахисний екран у своєму макіяжі. "Я намагаюся переконатися, що мій обличчя не засмаги. Sunburn сприяє зморшок, пояснює Леді Гага.

Волосся.
1830030

Натуральна брюнетка від народження і білявка повчання говорить, що вона пропускає її темні локони, особливо в ці моменти, коли вона повинна зробити іншу стрижку і хімічне фарбування. Співачка також приймала, що її волосся випадають.

макіяж очей
р.

Леді Gaga не кладуть на туші або навіть покласти на підроблені вії. «Я думаю, що це дуже стильно не використовувати. Я просто позбавляю мене очі.

Підбори.

Вона стверджує, що в буквальному сенсі від масажу ніг, після важкого дня, проведеного в божевільних каблуках. Масаж допомагає їй впоратися з дискомфортом і зменшити біль.

Фламур
р.

Леді Gaga виросла на Gianni Versace Baby Rose Jeans аромати Gianni Versace і Revlon Jean Nate.

Філософія краси
202525

Це, мабуть, найважливіший секрет краси співачки. «Ви просто повинні бути, які ви знаходитесь всередині, бути самі. Коли ви імітите когось, це нудно, Леді Гага уклала.

Фото: люди.com, stylebistro.com