Тиждень зірки у фотографіях, 25-31 липня 2011 р.

Минулого тижня багата прем’єрами фільму. По суті, Серпень - сезон відпочинку. Тому багато знаменитостей дозволили собі зробити невеликі паузи в плідній роботі на образі і заробити гроші.

Вагітна Джессіка Альба відвідує Лос-Анджелеську прем'єру «Spy Kids: All Time in the World in 4D» в неділю. З огляду на 4D префікс, я підозрю, що Джессіка не схожа на фільм дуже багато, тому що в її положенні запахи дроїться.

У місті Дубленд, біля Пітсбурга, фільмування фільму «Батман». Actress Marion Cotillard знаходиться на території будівлі Мелонського інституту.

439160

Легендарні контемпори Muse у суботу, що виконуються в Лос-Анджелесі на фестивалі L.A.

Лорен Хілл і раж проти машини також виконуються.

Актор Джеймс Франко взяв участь у світовій прем'єрі фільму «Розвиток планети Апес» на китайському театрі Грауман, Лос-Анджелес, США.

р.

Він приєднався до Tom Felton і Frida Pinto.

Руперт Грінт (Rupert Grint) прибув туди, щоб підтримати свою колегу в епіці про Гаррі Поттера. Щоб не помилитися, рюперт навіть обурює особливу футболку.

Міла Куніс (Mila Kunis) спільно з Джастін Тимберлей (Justin Timberlake) представила в німецькому Берлінському кіно за участю «Друзі з вигодами».

1 990 Р

Після цього Міла пішов до Парижа, щоб купити деякі дуже потрібні речі.

Так само слідувати за тим самим маршрутом. Paparazzi 'caught' з Париж бутик Hermes

Селена Гомес вибрала сонячний Флорида, де вона дав кілька концертів.

Між тим, я в Орландо.

У штаті Флорида був свого дружця Джастін Бібер (Justin Bieber), який дратує «чуття мисливців» зняв в боксі штани в одному з особняків Майамі. Я не знаю, якщо вони побачили пару. Якість картини, звичайно, залишає бажати кращого.

Там, в Майямі, Ашлі Тисдейл (Ashley Tisdale).

По суті, як один з «підборів» Victorias Secret – Adriana Lima (Adriana Lima). Але в цьому випадку це був сімейний відпочинок.

Miley Cyrus і її друзі пішли плавати в Озеро Орчард, штат Мічиган, США.

Лада Гага вирішила відсвяткувати своє досягнення на Twitter (12 мільйонів послідовників) з недільною зустріччю з шанувальниками.

У співачки вийшов старий і відновив синий колір волосся.

Катерина Перрі взяла участь у прем’єрі Smurfs, де озвучила одна з персонажів. Прем'єра відбулася в Нью-Йорку.

р.

Ріканна провела вихідні в рідному Барбадосі. вона була з сім'єю, покупками.

вона стала королева місцевого карнавалу.

р.

Кім Кардашян був особливий гість на вечірці в нічному клубі Las Vegas TAO від компанії бачелорець.

Вона навіть обурює тиара і джгут бакалавр, який можна купити на сайті компанії за 9 $.

Scotsman Gerard Butler (Gerard Butler) здавна зникла з трюків папарази. І тепер він бачив в компанії друзів на футбольному матчі всіх зірок MLS і Манчестер Юнайтед в Харрісоні, Нью-Джерсі, США.

16

Черил Круг надав концерт в м. Каліфорнія Мокрланду за підтримки нового випуску «100 Miles from Memphis».

Фото: AP, Getty Images, Reuters