Наш вирок.

Редакційна колегія Вев.ру познайомить вас з Голлівудом сім, найчастіше підпорядкованих чуткам про їх нетрадиційну спрямованість. Чи правда ці чутки? Ну, наша думка:

Під дешифруванням штанги краще не читати перед переглядом відео, це не буде цікаво.

Якщо співачки є більш-менш безкоштовним для популяризації своєї гомосексуальності, це не просто для акторів, щоб втратити свою роботу. У Голлівуді фільм-студії додали моральне застереження до контракту, за яким гомосексуальні актори та актори змушені були йти проти своєї природи. Попри те, що він був поширеним явищем для гей-актора, щоб захопити жінку тільки заради образу. Таким чином, принт-медіа та інтернет-провайдери нараховуються щодня. І це зрозуміло, що серед голлівудських красунь не так легко знайти гомосексуальний.

Том Круїз є ідеальним прикладом шлюбу для кришки. Ризиковий бізнес і топ гармати почалися тільки з кожним роком. Відомий анімаційний шоу «Південний парк» підтвердив кон’юнктури мільйонів і зробив очевидно, що шлюб Тома Круїз і Кате Холмс не більше зображення, тому що якщо ви вважаєте, що друковані ЗМІ, пара вже давно проживала. Неважливо, як Tom Cruise приховує сексуальність за спиною жінки, природа бере на себе пальцем. В останні роки Том був знайомим з молодим актором Зак Ефрон і навіть взяв його під патронатом. Захотіли, хлопці так закрили, що Том навіть запросив Zack до свого будинку, щоб показати його колекцію велосипедів. Звуки знайомі, не це? Велосипеди, штампи, колекції дисків, кожен перший хоче показати щось в своєму будинку. У будь-якому випадку, Том, зупинка приховування, бо гей не зашкодить вашу кар’єру. Наш вирок гей!

У той же роммерів парі Jada і Will Smith. Звичайно, це звучить дивним, таким щасливим сім'ям, трьома дітьми, а потім всім раптовим гейм. «Ні, ми не живемо в цивільному шлюбі, і ні, ми не гомосексуальні.» Ви не вірите, що? У тому випадку, я не маю нічого іншого, щоб додати, тому що в кінці дня це моє життя і я щасливий. Так, наш вердикт не гей!

Хуг Джекман був одружений 14 років, але руїни його сексуальності продовжуються. У інтерв'ю з журналом "Піпп" Хуг сказав, що його дружина ручить таких чуток: “Мій дружині говорить, що вона є найбільш дратівливою, коли вона чує у санвузлах щось, як “І він гей чи ні?”, «Я не знаю, якщо він одружений». Вона, як правило, шути прямо з її кабіни, "Це не гей!" Я говорю тебе, не гей! "Я думаю, що його дружина." Це дивовижна історія, гуга. Ми віримо, що Наш вирок не гей.

Румори, що Кену Ревес воліє чоловіків повернутися до вісімдесятих, коли він просто почав діяти в кіно. У Wolfboy Keanu отримує чуттєвий прикус у шиї від персонажа, який грає Карл Маррот. Олія в вогонь додано фотографії, в яких поцілунок Кеню і Карла і піклується один одному. У гейм-спільноті цей фільм став культом, а чутки про орієнтацію актора почали виростати з поновленим вігором, надаючи нові романи і навіть весілля з іншими чоловіками, серед яких назвали Давид Геффен і Алан Куммінги від «X-3 Men». Незважаючи на те, що як Девід і Алан відмовляють таких чуток, сам Кеню ніколи не відкрито заявив про свою сексуальність. Коли запитав, що він був гей або ні, він відповів, "Ви ніколи не знаєте..." Звісно, Кеню не зацікавлений розкрити свою сексуальність, вона може руйнувати свою кар’єру, адже він є однією з сексуальних символів Голлівуду. Але чому приховати очевидні? Чи можна це навіть відкрити для нього нові ролі і принести нову хвилю шанувальників? Наш вирок - гей.

Bradley Cooper вперше прийшов під ромами про свою спрямованість ще недавно. У той час як Брадлі був побачення актриса Renee Zellweger, люди почали говорити про його знайомства з актором другом Віктором Гарбером. Але здається, що актор сам ці чутки не згасився. Bradley коментує: "Народна думка, що ми були знайомствами, це було все в Інтернеті! Це перший раз я прочитав іржі цього роду. Я думаю, що це круто! Так, наш вердикт не гей!

Далі по списку Кевін Космічна: у появі ромерів про свою спрямованість, він може відлягати своє холостичне життя. Він ніколи не був одружений і ніколи не бачив в гетеросексуальних відносинах. Кевін зберігає своє особисте життя, захищене секретом і не прокоментував. Цікаво, в 2006 році його ім'я з'явився на списку відомих гомосексуалів, які використовували в програмі профілактики гомофобії. Щоденне Beast спробувало вилучити зізнання з нього, до якого Kevin Spacey заявив: Я все одно громадянина США, і я не відмовлявся від мого права на конфіденційність. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я ніколи не перехрестився і ніколи не перехреститься. Ми повинні поважати відмінності серед людей. Так, Кевін, ми поважаємо відмінності і що хтось приваблює до чоловічих частин тіла. Наш вирок - гей.

Метью Макконагей почав свій ранок разом з другом Ленс Армстроном. Дві голі чоловічі тушки вранці можуть генерувати ромби з нуля, що, власне, сталося. «Ми спробували бути геймом», - сказав він, «але ми не звернулися до нас». Наші відносини тільки зросли. Він вийшов з відносин, я вийшов з відносин. Ми всі маємо цей вид відносин — загалом відносини не погане слово, Метью продовжується. Я маю на увазі, у нас є бутони, ми йдемо з чоловіками, але ви берете щось чудово нормально, ви кладемо її в статтю, і люди починають говорити. Багато людей не розуміють дружби та братства. Я знайшов великий друг в Lance. На «і». Наш вирок не гей!

Тексти пісень, а це означає: І ми скажемо, щоб ви, дивитесь у нові видання!