1191
Анджеліна Джолі права нога
Незважаючи на те, що Брад Пітт не взяв на себе окрему статуетку на оскарженні, він може пишатися дружиною Анжеліною Джолі, яка стала реальною зіркою вечора. Ні, вона не виграла Оскар або зносила найкращу сукню, вона просто показала її праву ногу. Ця нога вже отримала власний Twitter (читачі в один день стали більше 12 тис.) і люди почали насолоджуватися фотошопом і фотографіями, вставляючи тонку, але красиву стопу Ангі. Чому вона вирішила свідомо виставити її - це будь-яка здогадка, але вона завжди байдужа до її нижніх кінцівок, вибираючи сукні з максимальними розрізами. Я пропоную вам ознайомитися з новим бумом серед американських інтернет-користувачів.
На червоному ковроліні Анжеліна вже стояла в цьому «свіжі пози».
Але всю сіль на її зовнішній вигляд на сцені, коли вона представила нагороду Олександра Payne за найкращий адаптивний екран. Звісно, Джолі зрозумів, що плаття з чорного оксамиту від Versace вона не була найкращою і вирішила грати на її сексуальність, виступаючи на її нозі на зраді. Мати з шести дітей, і стара. Він був смішний в кінці відео:
р.
р.
Ось мес:
452294
р.
І нарешті, найщасливіше:
Веб-сайт: @AngiesRightLeg
Здається, що занурення прогулянок Лева DiCaprio, сумних зборів Кену Реветів і ас Шарлетт Джоансон в минулому. Нога Джолі до полум'я.
На червоному ковроліні Анжеліна вже стояла в цьому «свіжі пози».
Але всю сіль на її зовнішній вигляд на сцені, коли вона представила нагороду Олександра Payne за найкращий адаптивний екран. Звісно, Джолі зрозумів, що плаття з чорного оксамиту від Versace вона не була найкращою і вирішила грати на її сексуальність, виступаючи на її нозі на зраді. Мати з шести дітей, і стара. Він був смішний в кінці відео:
р.
р.
Ось мес:
452294
р.
І нарешті, найщасливіше:
Веб-сайт: @AngiesRightLeg
Здається, що занурення прогулянок Лева DiCaprio, сумних зборів Кену Реветів і ас Шарлетт Джоансон в минулому. Нога Джолі до полум'я.