Анджеліна Джолі - жінка, відома у всьому світі.

Анджеліна Джолі - жінка, відома у всьому світі. Це так популярний, що навіть відомі люди не можуть ігнорувати його і говорити в її адресі дуже часто. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вона не залишає нікого байдужим, але її публічність починає поступово втомлювати, занадто багато її. Я не говорю, що це погано, але вона дійсно стала культовою і ідолом для мільйонів людей, але це не для нічого, що є виразом «не створювати ідол для себе», і вам не потрібно суперечать цьому знеціненням себе. У будь-якому випадку зірки також захоплюють Джолі і розповідають про її як основну особистість 21 століття.

Крістіна Акілера

Якщо я хотів би когось, я думаю, що Джолі буде правою особою. вона дійсно красива. Вона жорстка і сексуальна одночасно. Важкий успіх.

Вікторія Бекхем

Я дійсно думаю, Angelina є досить.

Sarah Michelle Гельлар

вона дуже сексуальна. Це був передбачуваний відповідь, але є щось про це. Я шкода, але вона пристрасна. І звичайно, вона дивовижна актриса.

Розаріо Давсон

вона брав, вона буде братися по всьому світу.

Париж Хілтон

Я люблю Анджеліна Джолі. вона міцна, чудова і використовує її популярність, щоб змінити світ. Це красива якість. Вона і я маю багато спільного.

Колін Пуелл.

Дуже серйозний, абсолютно проінформований. Її робота з біженцями – це не спосіб бути Вона вивчає проблеми... Для неї це не економить світ, це економія дітей. Не потрібно. Вона потребує її.

Джонні Лі Міллер (ex-husband)

Знайди, що ми разом. Я не думаю. Кожен думає Анджеліна - це приклад дикого, божевільного, димного жиру. Не вірно. Вона дуже гарна, дуже благородна людина. Дівчина з великим серцем. Вона просто каже, що вона думає. Вона не отримує в будь-який час, ніж середня людина...

Карл Лагерфельд.

Angelina jolie дивовижна красуня! Вона має надзвичайні губи. Багато людей, які оплачуються тим самим.

Селена Гомес

Хочу дізнатися, хто ще прокине з почуттям пишності, крім Анджеліни Джолі?

Келлі Кларксон

Якщо я був настільки красивим, як її, я б поставив дзеркала на всі стіни мого будинку.

Jessica Сімпс

Анджеліна є одним з найбільших фаворитів. Я не знаю її особисто, але я сидів перед нею, я відчував щось неймовірне. Це подих. Я не можу допомогти, але помітив її внутрішню красу.

Ярослав Лето.

Вона була дуже нервовою, коли вона працювала з мною, і вона була дуже приємною. Ви знаєте, що це смішно, тому що ми працювали двічі, ми жартували в Марокко, і вона сказала, хтось намагається тримати нас на протязі всього часу, ( Вона відіграла в Олександрі і Interrupted Life і обидва часи ми в основному не мали сцени разом). Покажіть вам щось про неї: вона така красива людина, ви можете подивитися на неї години. вона така дивовижна людина, вона смарт, смішний, прохолодний, солодкий і просто надзвичайно талановитий.

Денцель Вашингтон

вона дуже сексуальна. Навіть як вона рухається там щось особливе. Вона дуже натуральна.

Райан Гослінг

Я прийшов до прем'єри готелю Руанда. Анджеліна Джолі була там і вона дала про Дарфур. На африканській вечірці я підійшов її і попросив її навчити мене. Вона попросила, якщо я хотів взяти прогулянку. Я був готовий сказати так в будь-яке питання. Я відчуваю, що я був гіпнотизований.

Billy Bob Thornton (екс-людія)

Я боявся її. Вона була дуже красива для мене. Вона була занадто розумною для мене. Вона була занадто чесним для мене. Я відчував себе так «лим» у порівнянні з нею.

3250Р. 3700Р.

Меган Фокс.

О, якщо я подругою Анжеліни, я був так щасливим. Я люблю Анджеліна Джолі. Я захоплюся і поважаю її. Вона моя улюблена актриса в Голлівуді. Що я люблю її, що вона неймовірно щира, і я не думаю, що вона боїться бути себе. Вона говорить точно, що на її розумі.

р.

Olivia дикий.

Я ходив до неї і сіла на підлозі на ногах, і ми говорили про політичну журналістизм і небезпеку роботи в нерозвинених країнах, а також його журналістичними батьками. Я зрозумів, що людина сидить поруч з нею весь цей час, псуючись на плечі. Як він зробив? (Лугс) Оскільки нічого не існувало, крім нашої розмови.

Герард Булер

Я дивився на неї і думав, "Чи можу я бути більш красивим?"

Габаритний зображення

Джессіка Альба

Моя рольова модель Ангеліна Джолі. Вона настільки приголомшливо красива і має неймовірну кар'єру в кіно.

р.

Єдина людина, яка не ділиться загальним хвилюванням про Джолі, звичайно, Дженніфер Аністон.

Я не думаю, що це право говорити про те, що вона сказала. Вона приймала, що вона впала в любов з бюстгальтером, коли він був ще одружений і не може чекати запуску нового дня зйомки. Не дуже приємно говорити про це ...

р.

Для того, щоб не закінчуватися неприємною відміткою, прочитайте, що головна людина в житті Анджеліни, Брад Пітт говорить про свою кохану:

Я мій друг половинка.

Вона моя вірна любов і фантастична мати.

Дуже непередбачувана.

Восьмого дива світу.

Є тільки одна жінка в моїй уяві, і це Анджеліна.

Це світ для мене.

Я не можу зробити все краще для дітей, ніж довірити їх Ангі.

Я прокинувся вранці і мій дихання переривається, я дивлюся на неї і скажімо, "Дуже!"

Я думаю, що це найчесніша людина у світі.

вона красива жінка, але вона також люба і торкнутися і що робить її ще більш красивим. Що я можу сказати? Я дуже щаслива людина!

Аніг і я дуже люблю один одного, як ми були на нашому перший день!

Після зустрічі Ангі я був відроджений.

Як правило, коли Angie знімається, вона, здається, що femme fatale і вона хороша на ньому, але вона має величезне серце, безмежний дух, ніжність і геностійкість.

Анджеліна абсолютно надихнула всі її роботи. Неймовірна дедикація, вона любить людей по всьому світу. Я захоплюю її zeal.

Цей фільм особливий для мене, оскільки він змінив життя.

вона феєрверк.

Я люблю і мати найкрасивішу сім'ю - що ще потрібно хлопця? Я удачливий чоловік у світі!

324892 р.

Це як зірки див. Анжеліна: сексуальна і красива душа і тіло.