Angelina Jolie весілля

Дата весілля Анджеліни Джолі і Бред Пітт ще не був встановлений, але головна тема цього року весільна мода вже зростає ромів. Румор має це те, що весільна сукня для акторки буде створена домом «Версце», але є пропозиції, які Анжеліна пройдуть до вівтара в розкішних творах інших однаково відомих дизайнерських коаліцій. Все тримається в секреті, так само як рік тому Джолі, як принцеса Ката Середтон, не розкриває секрет своєї майбутньої весільної сукні, і вона рясно розповідає про себе свято. Тепер мати шести дітей має дуже зайнятий графік – Джолі повинна зірватися в трьох фільмах – але відомо, що час на весілля все ще буде виділено, тому що залучення повинно закінчуватися тріумфом, або, можливо, не дуже, свято. Фотошопи пропонують кілька варіантів, відповідаючи неординарне питання «що буде весільна сукня Анджеліна Джолі?».

Кароліна Герра

р.

Ральф Лорен

Думка на цю сукню суперечлива: з одного боку вона відкриває плечі, які не хороші через зайву тонкість актриси, але з іншого, вся увага буде вирватися на обличчя нареченої, і це те, що цей емінес молодят дуже красива. Я не знаю, якщо Angie буде вибрати плаття, як це, але на мій погляд це занадто простий і навіть далеко від весільної сукні.

Українська

Це пухке плаття з прикрашеним верхом є гламурним і одночасно комфортним. Знаряддя цього ріжуча часто носять на події за допомогою заміських князів Taylor Swift, Carrie Underwood і Emmy Rossum, на яких вони чудово виглядають. Ну і для Анджеліни це плаття також практичне, тому що навколо неї буде 6 дітей і кожна з них повинна бути приділена увагу навіть на такому важливому день.

Українська

Є думка, що віваль є символом чистоти і невинності, але я думаю, що немає такого встановленого вигляду в Америці і Анжеліні може легко носити віваль, якщо вона хоче. Сукня виглядає так само, як Kate Middleton's і я думаю, що Jolie буде виглядати так само, як Miss Royal.

Береза

Сукня акуратна атласна з вишитими намистинами зверху. Не можна думати про краще весілля.

Вера Ван

Сукня пишна бордова вражає і стільки, скільки я не схожа на ці наряди, я платжу дану творцю. Дуже приємно, але все одно трохи грубо для весілля.

958352

Вера Ван

Традиційно в нашому житті, але ще я для білого або принаймні бежевого. Це може бути стереотипом, але я думаю, що це правда.

Оскар де ла Мар

Якщо весілля відбувається у Франції, то це класичне весільне плаття ідеально. Щоб подивитися на фоні замку, він і його перевізник буде величним, якби не встигнути.

Elie Сааб

Сукня-купе Cocoon. При видаленні кришки.

Elie Сааб

Повністю закрита сукня. Я не вірю, що Джолі може вибрати це, хоча хто знає, адже це весілля, не Оскар, де потрібно показати себе перед іншими.

Elie Сааб

Ця сукня дивовижна!

доб. 1

Кароліна Герра

Таке плаття, звичайно, освіжаючи, але естетично ми можемо сказати одне - нічого особливого.

Кароліна Герра

Для мене це звичайний шматок тканини, але як вони говорять на заході, це блискуча класика.

Ральф Лорен

Дуже гарна сукня! У ній Джолі люблять грецькі богиня і вибираючи його, вона, безумовно, не почне критика тонкості і блідості.

Вера Ван

Краса цієї романтичної сукні говорить сама за себе. Якщо ви обираєте один, ви будете виглядати реальними принцесами, але Джолі не більше принцес, але царя кінотеатру, тому я думаю, що це створення виключно для молодих людей.

р.

Вікторія Бекхем

Вікторія повинна бути вирівняна, що Angie вибрала плаття під рукою. Чистий, простий силует, підкреслюючи талії за допомогою красивого ремінця.

Джохор-Бару

Анджеліна любить одяг Armani, але це плаття дуже жорстко і знаючи смак Jolie, я не думаю, що вона збирається зупинитися на цьому. Тим не менш, плаття кричить про свою розкіш і буде виглядати добре в ній.

до 1 2 3 4 5+

Прабаль Gurung

Сонячний табір Jolie може підкреслити цю елегантну сукню, але я не думаю, що це варто відкрити ваші плечі.

Але це не просто майстри FS, які спробували. Дизайнери по всьому світу збудували і навіть створили ексклюзивні ескізи для майбутнього сукні нареченої. Jolie тільки має вибрати і зробити налаштування.

Українська

Чудовий ескіз від креативного директора модного будинку ТІА і хочеться довести до життя у вигляді розкішної сукні з шовку з довгими рукавами з мережива Chantilly. Щоб зробити образ нареченої більш таємничим, дизайнер розробив цікавий віл.

Рем Акра

Дизайнерська стрічка Acre бачить Анджеліну в шовковому слоні слонової кістки з довгою спідницею і виразним вирізом.

Хайлі-Пайж

Hayley Page вийшов з історії країн, в яких народжувалися діти Ангі, і створив цей незвичайний наряд.

Ватерс

Легке повітряне плаття для відпочинку в вузькому сімейному колі. Дорогі!

Лела Роуз.

Висока точність ... як знайомий.

Альфред Анджело

Сексуальне плаття в стилі русалка з відкритою спиною покликане підкреслити фігуру акторки. Наряд вишитий мережива і сваровських кристалів.

739586

Ангел Санчез

Ангел Санчез бачить Анжеліну Джолі в весільній сукні з довгими рукавами, високим вирізом і ручним вишивкою.

Є багато варіантів, вибрати для смаку...

Tags

See also

New and interesting