Громадські заходи Джолі

Кілька місяців тому я говорив про мої улюблені релізи в світлі актора Megan Fox, і сьогодні я вирішив продовжити цю тему і показати мій улюблений окулярні звички красивої Angelina Jolie. Анджеліна давно відома в шоу-бізнесі, тому вона мала досить багато появ у широкому громадському просторі. Ця 36-річна актриса, яка перемогла не тільки Золота статуя Globette, але і Оскар, захоплюючо красива, хоча вона ніколи не вважається себе таким (Я думаю Angie це хитро...). Анджеліна ніколи не відрізнялася деякими приголомшливими смаками в одязі, віддаючи перевагу чорним монотонним речам (це стосується тільки повсякденного життя), але її стилісти працюють в поті їх обличчя, адже майже всі її наряди на соціальних заходах прекрасно підходять.

Я вибрав найбільш пам'ятні і красиві види кар'єри Анджеліни (на мій смак). Я рекомендую вам побачити, що вийшов з неї ... Пост довго, я покажу вам прямо:

1,1 км У 1999 році на церемонії «Золотий глобус» натхненна акторка Анджеліна Джолі ексліпсувала всіх не тільки своєю красою (хоча в той час вона була не настільки красивою, як вона була пізніше), але і з блискучою сріблястою сукню, вдало підкреслюючи переваги (швидкість) і приховавши недоліки (личка талії).

р.

55940.

2,2 км У 2000 році при нагородження «Оскар» Джолі дуже здивували інших, вибираючи незвичайне образ Ельвіри – Господь темряви. Вона виграла Оскар, але наряд пам'ятається більше.

Р

8657942 Р

3. 2001 р. не можна порівняти з 2000 р. Фото виглядає як два різних людей. У 2001 році Анджеліна була щаслива з Біллі Бобом Торнтоном і за раз стала м'яким і пишним котом. Виявляється в простому білому одязі з милими локами на голові є чимось з звичайного для образу жирної краси Ангі.

3250Р. 3700Р.

4. У У 2003 році на прем’єрі фільму «Бейон Краю» Анджеліна просто не визнавалася. Витончений стиль, вишукані аксесуари і буквально все, що не властиво їй стати вірним супутником, який вечір. Я не схожий на класику Анджеліни так багато, як її обличчя. У 2003-2005 рр. це обличчя Джолі, яка була ідеальною для мене (лат. Я мав холодець любов до її зовнішнього вигляду, але як актриса, я лікую Ангі дуже поважно).

р.

5. Умань Це 2003 і вона ще чорна. Анджеліна любить цей колір, тому в нарядах він чорний, який переважає над рештою палітри. Прекрасна елегантна сукня, підібрана для цього зовнішнього вигляду, ідеально застібається вузькі стегна Angie.

Р

6. Жнівень Великий вихід! Angelina є дуже хороший tan. Цього ж року в 2003 році Джолі змінив. Вона засмагла себе, вибрала зелену сукню, і виросла її волосся (або вона її власне?

7. Білий для Ангі. На Оскарщині в 2004 році вона не була рівною. Тканина дуже схожа на тканину зеленого плаття, але цей наряд більш богемний. Ви повинні триматися!

8. У Це 2004 знову. Анджеліна lit вгору в компанії інших зірок на прем'єрі «Underwater Brother» Актриса з'явилася в купальнику, джинси (що дивно, тому що Angie ненависає їх) і червоне взуття. У образі я не схожа на на наряд, хоча «лепард» на обличчя Джолі, але макіяж. Приголомшливий макіяж!

р.

р.

Габаритний зображення

9. 2004. Простий, але неймовірно красива сукня.

10. На прем'єрі Океанських 13 Друзів в Каннах, Анджеліна з'явилася в сукні «канарний», яка влаштовує її 100%. Jolie не схожий на яскраві кольори в одязі, але вони так підходять для неї.

11. На прем'єрі мультфільму «Кунг Фу Панда» в Каннах у 2008 році з'явилася антіпа народження близнюків Кнокс і Віденського Анджеліни. Зелена сукня чудово освітлена цікавою позицією Джолі і зробила її ніжним і солодким майбутнім мами.

.

12. Прем'єра фільму «Турист» в 2010 році. Анджеліна вирішила відтворити образ її героїні в житті. Краса, благородство і жіночність Ангі в білому одязі перевищили всі очікування.

13.00 р. У 2010 році акторка представила фільм «Сальт», в якому вона відіграла російський шпигун. У Токіо, Анжеліна було дивно добре!

14. На Золотому глобусі 2011 було багато зірок в зелені, тому Анджеліна не виділяв проти них, але мені сподобалося її наряд.

р.

р.

15.00 р. На фестивалі Канни 2011 року Джолі здивовані любителі з її зовнішнім виглядом в сукні «хокольте» з декольте. Сукня красива, Анджеліна теж (хоча вона втратила вагу... мати не жирна.) . . . )