Громадські заходи Джолі

Кілька місяців тому я говорив про мої улюблені релізи в світлі актора Megan Fox, і сьогодні я вирішив продовжити цю тему і показати мій улюблений окулярні звички красивої Angelina Jolie. Анджеліна давно відома в шоу-бізнесі, тому вона мала досить багато появ у широкому громадському просторі. Ця 36-річна актриса, яка перемогла не тільки Золота статуя Globette, але і Оскар, захоплюючо красива, хоча вона ніколи не вважається себе таким (Я думаю Angie це хитро...). Анджеліна ніколи не відрізнялася деякими приголомшливими смаками в одязі, віддаючи перевагу чорним монотонним речам (це стосується тільки повсякденного життя), але її стилісти працюють в поті їх обличчя, адже майже всі її наряди на соціальних заходах прекрасно підходять.

Громадські заходи Джолі

Я вибрав найбільш пам'ятні і красиві види кар'єри Анджеліни (на мій смак). Я рекомендую вам побачити, що вийшов з неї ... Пост довго, я покажу вам прямо:

1,1 км У 1999 році на церемонії «Золотий глобус» натхненна акторка Анджеліна Джолі ексліпсувала всіх не тільки своєю красою (хоча в той час вона була не настільки красивою, як вона була пізніше), але і з блискучою сріблястою сукню, вдало підкреслюючи переваги (швидкість) і приховавши недоліки (личка талії).

Громадські заходи Джолі р.

Громадські заходи Джолі

55940.

2,2 км У 2000 році при нагородження «Оскар» Джолі дуже здивували інших, вибираючи незвичайне образ Ельвіри – Господь темряви. Вона виграла Оскар, але наряд пам'ятається більше.

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі Р

8657942 Р

3. 2001 р. не можна порівняти з 2000 р. Фото виглядає як два різних людей. У 2001 році Анджеліна була щаслива з Біллі Бобом Торнтоном і за раз стала м'яким і пишним котом. Виявляється в простому білому одязі з милими локами на голові є чимось з звичайного для образу жирної краси Ангі.

Громадські заходи Джолі

3250Р. 3700Р.

Громадські заходи Джолі

4. У У 2003 році на прем’єрі фільму «Бейон Краю» Анджеліна просто не визнавалася. Витончений стиль, вишукані аксесуари і буквально все, що не властиво їй стати вірним супутником, який вечір. Я не схожий на класику Анджеліни так багато, як її обличчя. У 2003-2005 рр. це обличчя Джолі, яка була ідеальною для мене (лат. Я мав холодець любов до її зовнішнього вигляду, але як актриса, я лікую Ангі дуже поважно).

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

5. Умань Це 2003 і вона ще чорна. Анджеліна любить цей колір, тому в нарядах він чорний, який переважає над рештою палітри. Прекрасна елегантна сукня, підібрана для цього зовнішнього вигляду, ідеально застібається вузькі стегна Angie.

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі Р

Громадські заходи Джолі

6. Жнівень Великий вихід! Angelina є дуже хороший tan. Цього ж року в 2003 році Джолі змінив. Вона засмагла себе, вибрала зелену сукню, і виросла її волосся (або вона її власне?

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

7. Білий для Ангі. На Оскарщині в 2004 році вона не була рівною. Тканина дуже схожа на тканину зеленого плаття, але цей наряд більш богемний. Ви повинні триматися!

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

8. У Це 2004 знову. Анджеліна lit вгору в компанії інших зірок на прем'єрі «Underwater Brother» Актриса з'явилася в купальнику, джинси (що дивно, тому що Angie ненависає їх) і червоне взуття. У образі я не схожа на на наряд, хоча «лепард» на обличчя Джолі, але макіяж. Приголомшливий макіяж!

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі Габаритний зображення

9. 2004. Простий, але неймовірно красива сукня.

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

10. На прем'єрі Океанських 13 Друзів в Каннах, Анджеліна з'явилася в сукні «канарний», яка влаштовує її 100%. Jolie не схожий на яскраві кольори в одязі, але вони так підходять для неї.

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

11. На прем'єрі мультфільму «Кунг Фу Панда» в Каннах у 2008 році з'явилася антіпа народження близнюків Кнокс і Віденського Анджеліни. Зелена сукня чудово освітлена цікавою позицією Джолі і зробила її ніжним і солодким майбутнім мами.

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі .

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

12. Прем'єра фільму «Турист» в 2010 році. Анджеліна вирішила відтворити образ її героїні в житті. Краса, благородство і жіночність Ангі в білому одязі перевищили всі очікування.

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

13.00 р. У 2010 році акторка представила фільм «Сальт», в якому вона відіграла російський шпигун. У Токіо, Анжеліна було дивно добре!

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

14. На Золотому глобусі 2011 було багато зірок в зелені, тому Анджеліна не виділяв проти них, але мені сподобалося її наряд.

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

15.00 р. На фестивалі Канни 2011 року Джолі здивовані любителі з її зовнішнім виглядом в сукні «хокольте» з декольте. Сукня красива, Анджеліна теж (хоча вона втратила вагу... мати не жирна.) . . . )

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі

Громадські заходи Джолі