«Немає нічого, схожість все!»

«Індивідуальність нічого, схожість – все!» – з цим девізом, мільйонами дівчат «імісне» себе, що прагнуть до ідеального. Ці дні, що ідеально є Angelina Jolie. Як стати її? Насос губ, усадка носа, і зробити дикого сексуального вигляду. Але я особисто не розумію, чому це необхідно для молодих і красивих дівчат, адже все вище не гарантує схожості, яка повинна приходити в першу чергу з внутрішньої сторони.

Я подарую вашій увазі дівчат, які намагаються втілити образ Анжеліни в себе. Всі вони розширили свої губи, хтось закріпив їх ніс, і деякі пішли далі і скоригували весь обличчя, щоб стати більш схожою на цю акторку. Звичайно, багато з цих дівчаток не допускаються, що «змиття» до Анджеліни, але це не обов'язково, так як «копіювання» відчувається в все – в рухах, виглядає, особливості обличчя, стиль. Давайте подивимося на ці Анджеліноподібні дівчата.

Тіффани Клаус (Официальный Двомісний Анджеліна)

Тіффані – німецька національність, яка живе в США, і професія – дизайнер і сертифікований арт-критик. Закінчила Університет Меріленду, в даний час активно зацікавила малюнок (розмальовка олії) та оперний спів.

«Немає нічого, схожість все!» Р

За даними Тіффани, вона нагадує Анджеліну тільки зовнішньо, але не внутрішньо.

Вона сказала: «Я ніколи не був наркотиком, я ніколи не лікувався в rehab, я ніколи не зловживав спиртом, я ніколи не мав тату, я ніколи не відчував необхідність змінити сексуальну спрямованість». Але не в характері.

Тіффані є щасливо одружений, так що коли запитав, «Дів ваш чоловік обирає вас на свій погляд на Джолі?» Вона сказала: «No.»

Я зустрівся з чоловіком, поки не студент. І коли ми одружилися, ніхто не знав, хто Йолі був. Я можу сказати, що мій чоловік не любить мене через мій погляд на Анжеліну. Ми щасливо одружилися і підняти двох дітей.

Dani Karlsson (Джелі з Швеції)

Ви можете побачити, що ця дівчина досить яскрава особистість у собі. Dani - живописна модель.

Зараз 25 років вона планує розпочати сім'ю за віком 27 років. Вона вважає, що вона схожа на Джолі не буде перевагою або негативним чинником в сімейному житті.

Я зробив кілька пластичних операцій, і вона не приховує її.

«Немає нічого, схожість все!» доб. 5

до «Немає нічого, схожість все!»

Брала участь у конкурсі Міс Світу 2010 року. Тільки "натуральні" дівчата беруть участь у змаганнях і як у Дані немає чіткого.

Він веде свій блог: hismeyourdani.se/

Kaja Norum (Джелі з Норвегії)

Очевидно, що дівчина намагається дуже важко бути як Джолі. Як мінімум це те, що фото «реклама». Я не знаю, якщо це реальні татуювання, але Анджеліна має майже той же тигр на спині.

Навіть вирази обличчя ретельно опрацьовуються ...

Біллі Боб: Kaja не знає його, але ви можете отримати татуювання на пару годин на честь.

Дорен Роуз ("Джелі" з Голландії)

Знайте в своїй батьківській моделі, яка стала відома в цілому через схожість з Анжеліною. Я не думаю, що вона виглядає як Jolie на всіх.

Алія Нурейєва (Джелі з Росії)

27-річний Алія міцно стверджує, що вона не мала ніяких пластичних втручань і все природно, хоча насправді ми бачимо, що речі не так як вона стверджує.

«Немає нічого, схожість все!» , доб. 2

Відчуйте різницю...

700918

Алія з'явилася навіть на прем'єрі «Сальту» в Москві (2010)

(фото, що необхідно видалити)

З "Гена Букін" - Віктор Логінов

Алія дуже тонка, як Анжеліна.

Звісно, навіть невдалі екземпляри Джолі люблять чоловіків.

До речі, відвідавши прем'єру фільму «Сальт», Алія розповіла, що Анджеліна помітила її (завдяки стоячи) і сказав, що вона (Алія) дуже красива.

Юлія Коновалов (Іолія з Росії)

Ще одна дівчина копіювання зображення Jolie ...

Як виглядає актриса Юлії.

Посилання на сторінку VK - vkontakte.ru/id11889577

Вікторія Баня (анот Джолі з Росії)

Вікторія є досить розумною дівчиною, але сказати, що її губи є природними смішними!

Відомий телеведучий вдало використовує образ Джолі.

«Немає нічого, схожість все!» р.

Я не розумію, чому кожен думає, що вона виглядає так багато, як Джолі. Через губи, невеликий ніс і колір волосся?

Фото à la jolie

Тепер перейдемо на відео. Ось найвідоміші «Іони» онлайн:

Для порівняння деяких фото Angie: