З днем народження, Анжеліна! ТОП 7 кращих кіно шедеврів з найяскравою Голлівудською зіркою.

Сьогодні святкує День народження одного з найяскравіших зірок Голлівуду – сліпуча і неперевершена Анжеліна Джолі. А актриса перетворилася 40, і вона більш красива, ніж коли-небудь! Таке турбулентне, насичене і яскраве життя, як її, можна тільки заздрити. Анджеліна Джолі не тільки одна з найкрасивіших і бажаних жінок у світі, але і талановита актриса, щаслива дружина чарівної гри Brad Pitt і любляча мати шість милих дітей, а також відомий правозахисник і посол ООН Goodwill. Під час своєї кар'єри Джолі отримав Оскар, три золоті глобуси і два нагороди від Screen Actors Guild США. У 2009 році 2011 р. та 2013 р., за версією журналу Forbes, вона оцінила рейтинг найвищих платних акторів у Голлівуді.

У 1982 році в кінофільмі «У пошуках виходу». Тим не менш, вона отримала світову популярність в таких кіно шедеврах як хакери (1995), перевернуті життя (1999) і, звичайно, Lara Croft: Tomb Raider (2001). З тих пір він пішов і пішов – слава акторки зросла зі швидкістю звуку. Тепер її ім'я не приходять з губ вентиляторів і детракторів з усього світу.

На честь великого свята редакція журналу онлайн Зігенно.cc. Я вирішив підготувати до вибору кращих ролей актора. Це топ 7 найхолодніших фільмів за участю нездатної Ангеліни Джолі. Ті, хто сумнівав, здібностей Джолі, повинні обов'язково дивитися ці шедеври кіноіндустрії!

Хакери, 1995

Він був у цьому фільмі, що зірка донька Джона Вайта і Маршалл Бертранда відіграла свою першу роль. Тепер, з появою нових комп'ютерних технологій і колоссальних спеціальних ефектів, досить незвично бачити таку плівку, але неважливо, як примітивно виглядає, в 90-х роках ця картина стала справжнім проривом. Фільм показує вільну молодь часу, яка бореться за власний простір на всесвітньому веб-сайті. Це один з перших юнацьких трилерів з елементами кібер-панку та навіть драмою, що торкається з питань навколишнього середовища. Героїн Анджеліни Джолі – молода незалежна людина з хлопчиком, зачіска, чоловіча шафа і комп'ютерні навички, які не можна порівняти з професіоналізмом чоловічих комп'ютерних вчених. Але це не заважає їй променувати жіночність і красу, ніж цей образ фільму, безумовно, ламає глядача.

Р

"Життя взаємозамінюється", 1999

О, що життя переривається! Довгий, довгий, в темряві, пізно вночі, мені довелося дивитися цей фільм без дихання, не дивлячись на другий. Після цього я чекав довгий час для нього, щоб повторити. Повторити. По-перше, голова повною з думками про нашу істоту. Я не чекав побачити щось цікаве з неї. Але ви знаєте, що я думаю, що ця роль є однією з кращих в акторському портфелі Анджеліна Джолі. Дуже яскрава, реальна і неординарна особистість, Ліза не схожа на інші героїні, які халяться по місту, знімають чоловічу зброю, перерву в системи і врятувати світ. Вона просто божевільна. Але що? Це викликає бурю емоцій: перш за все, захопивши його, потім він вам нудьгує, після чого ви майже не помітите її і в кінці відчуваєте себе шкода. Ця роль розкриває таланти Ангі повністю. Під час перегляду Interrupted Life може бути об'єднання з великим романом Кена Кесей, що летить над гніздом Кокуо, але це тільки частина сцени. Насправді ця картина дуже оригінальна. Ви навчитеся любити і оцінити кожен момент життя.

Laura Croft: Tomb Raider, 2001

Авантюризм і романтика, які підкреслюють сюжет фільму зачаровують. Звісно, героїня Анджеліна дає особливий колір до фільму - неповторний Лара Крофт. Вона зловживала, що сама Нікола Кідмана заявила про роль Лара Крофта. Я не думаю, що хтось інший, ніж Джолі буде грати її краще. Як Анджеліна Джолі підходить для таких ролей! Це не "справа, oh-oh-oh." Зйомки, автомобілі та мотоцикли просто дивляться! Цей живий і динамічний кіно шедевр виглядає в одному диханні.

"Александр", 2004

У цьому фільмі Ангеліна Джолі з'являється перед нами в незвичайній ролі для себе - як матір Олександра Великого. О, мій Бог, як поганий чарівний вигляд Джолі. Це був темпером Олімпійських ігор, які підштовхували Олександра на великі подвиги. З візуальної точки зору фільм просто чудовий. Всі ці великогабаритні битви не можуть, але будь ласка, око. Не менш яскраво виглядають і сцени бенкетів, які перетворюються на сипучі. Картина показує дуже цікаві і глибокі паралелі - потоки крові, що заливають на полях битв, а річки винопосипання на бенкетах. Після виходу фільму на екрани він відразу впав на критик з істориків і історично заспокійливих глядачів. Я скажу вам одне: якщо ви хочете побачити повністю автентичну історичну плівку, дивитись BBC. "Александр" не претендує на абсолютну надійність. Його мета, як будь-який мультимільйон-дельларовий фільм, щоб надати задоволення глядача. І з цим завданням він справляється з усіма 100.

Сміт, 2005

Ця роль для angelina jolie і її майбутній чоловік Brad Pitt стала смертельним. Після живопису «Мр і Мр Сміт», фраза «Джелі – Пітт» давно не виходила язика цікавих налокаторів. У цій повісті ми бачимо, на перший погляд, звичайну подружжя. Звичайно, всі чоловіки і дружини мають секрети один від одного, і ці герої не є винятком. Але їхні маленькі секрети були досить значними. І герої, які ведуть подвійне життя. Перед нами захоплююча і ефектна історія далеких героїв. Ділянка фільму цікава, не позбавлена трохи гумору. Цей фільм має все, щоб зробити глядача насолоджуватися переглядом. Будь-ласка, подивіться на себе!

"Заміна", 2008

Характер Крістін Collins' вважається однією з найсильніших ролей Анджеліна Джолі в останні роки. Фільм розповідає історію реальної історії життя, що відбувався в 20-х роках минулого століття в Лос-Анджелесі. Повернувшись до правоохоронних органів з заявою про зникнення дитини, головний герой скоро отримує сина, але раптом усвідомлює, що, незважаючи на винятковий зовнішній вигляд, це не її син. На жаль, нещаслива мама отримує посвідку на проживання в клініці для осіб, які перебувають у шлюбі. Я не сприймав Анджеліна Джолі як серйозну драматичну акторку, здатну витягнути таку серйозну роль. Що я знайшов? Я отримав багато почуттів і емоцій. вона cries, так що я. Вона щаслива - мій серця заморожує. Браво! У цьому фільмі є все: тут ви і людська жорстокість, і, навпаки, готовність до ралі і приходять на допомогу більшої мети, і надії, надії, надії.

"Малефісент", 2014

Довгий не був новинами, що кожен не ледачий намагатися переосмислити дівчині Дісней про принцеси і зробити щось схоже з ними. Тексти пісень, а це означає: І тепер це час для Сплячий Beauty! Ну і не залишилося краси... Це, швидше за все, історія найкрасивішої вілли, яка виконується неімітатором Джолі (це слово, яке може характеризувати весь фільм - Джолі). Актриса розширилася абсолютно всім на сцені. Вона здатна перетворити голову будь-якого з одним виглядом. Вона не має рівних на цьому малюнку! Що я можу сказати, екранний дует Анджеліни Джолі і Еллі Вентилятор був успішним. «Малефісент» - це темна казка в дусі Тима Буртона, але має світло і світло. Як і будь-яка казка, історія чоловічого Вона говорить про те, що є добре і зло в світі, що жаді і ванільність іноді вбиває найяскравіші почуття у людей і призводять до божевільності і обсесії.

Я думаю, що ви переконані, що крім її гарного обличчя, Angelina Jolie має величезний талант. Її різноманітні ролі фільму є доказом цього. Команди Зігенно.cc. Привітання дивовижної акторської любові, здоров'я, натхнення та міцності, щоб підкорити нові висоти на Everest шоу-бізнесу. Це гріх не поділитися цим повідомленням на такий великий день!

за допомогою igenno ru