Spike Lee встановити Quentin Tarantino.

Тисячі російських шанувальників кіно дивляться на внутрішню прем’єру наступного шедевра Quentin Tarantino “Liberated Django” з Леонардо DiCaprio, Jamie Fox і Крістоф Вальц в лідерських ролях (це захід відбудеться 17 січня), а серед кінематографічної еліти ця картина, світовий прокат триває лише чотири дні, вже викликало бурю дискусій. Достаток swear слів, що заливають з екрана, критики не турніться – це Тарантіно, не Терренс Малик, після усього, але часте використання N-слова, слово «нігер», відхилено багатьох адвокатів руської толерантності.

Оцінено, що слово "нігер" використовується в 110 разів в "Ліберований Джанго", і це не дивно, оскільки картина про часи рабства в Сполучених Штатах. Похід Лі, директор Малкольм X і його гри, звинуватив Тарантіно про невідповідність всіх своїх чорних предків і сказав, що ніхто не змусить його бачити картину, незалежно від того, скільки вона була похвалена.

Я не буду дивитися цей фільм, незалежно від того, що вони говорять про це, тому що це буде ізольовано всім моїм предкам. Я не хочу пояснити щось інше. У мене є занадто багато поваги для своїх предків, щоб прокоментувати такі речі, Лі розповів Віб TV.

Тим не менш, Quentin не особливо хвилюється про часте використання «H-слова» через те, що він написав скрипт «Django Freed». У зв'язку з рейтингом очікувань фільму, наш глядач дійсно хоче дивитися катування і приниження чорної раби, а також послухати слово «негер» 110 раз.

Avenger Django (Jamie Foxx) покарати жорстокого господаря (Leo DiCaprio) як слово "нігер" і все інше