1170
Інтерв'ю з 3D творцем миші Leonardo Part 2
Привіт, кожен! Сьогодні Fabbers публікує другу частину інтерв'ю з творцем 3d мишки Леонардо Данилом Ратай. Першу частину інтерв’ю можна переглянути і ознайомитися тут.
Для зручності ми додали відеобесіду, і Spoiler інтерв'ю текст.до Чи можна поділитися тим, що прийде в 2015 році – новини, відкриття, нові продукти?
до Ну, я сподіваюся, що в 2015 році Леополь буде дуже успішним, і ми будемо мати багато користувачів для Леополя, і ми зможемо зробити великий крок вперед в освіті. По суті, це не те, що легко перетворювати освіту, адже вже встановлені навчальні процеси і методи, необхідно мати хороші навчальні матеріали і здатні з'єднатися з правими людьми, але ми на правому шляху. Тож я надію в 2015 році ми можемо нарешті бачити цей проект, як ми інтегруємо Леонардо в освіту. Я дуже сподіваюсь, що це відбудеться в 2015 році. І буде багато користувачів, які вже набирають і використовують Леонардо для створення власних речей для дому.
до Як працює система?
- Так, я отримав Леонардо тут, і я налаштував камеру, щоб показати вам мій екран.
(Того, ви можете побачити його) OK, ви можете бачити мій екран нормально? Так, як можна побачити, Леонардо має 3 основні елементи. Одне з них - птах ми говорили про. З ним я можу маніпулювати 3D простір.
У мене є ці окуляри, і що дійсно цікаво, що якщо я перемістив мої окуляри, зображення також рухається, так що ми відстежуємо позицію окулярів, а також. Це означає, що це не просто 3D ілюзію або ефект 3D, але що комп'ютер проставляє зображення точно від позиції очей. Так що я дійсно бачить його як реальність, тому якщо я перемістив голову в об'єкт, я дійсно вдарив голову. Якщо я нахилив голову зліва у зв'язку з об'єктом, я побачила ліву сторону об'єкта. Це дійсно реалістичний досвід. Аналогічно, у нас є тривимірна платформа, насправді це додаток є одним з додатків, які ми зробили для Leonardo, і що я збираюся показати вам зараз є 3D моделювання програмного забезпечення.
І скажемо, наприклад, у нас є сфера, я можу просто взяти цю сферу і 3D модель на сферу, і тому що я використовую птах, не просто миша, то я можу відразу змінити поверхню об'єкта, де я хочу. Я можу зробити 3D-об'єкти на екстремальній швидкості, як, давайте трохи посміхатися, закінчити зуби, роги. Я можу також намалювати ніс, і якщо я хочу додати язику, я можу поставити його тут.
У ряді секунд я створив повний об'єкт 3D, і це не вдалося зробити це іншим способом, і це навіть швидше, ніж малюнок на шматку паперу. Це вже повний об'єкт 3D, ви можете друкувати його, ви можете пофарбувати його, ви можете принести його до життя. Ви можете зробити все, що ви можете з об'єктом 3D.
Так це неймовірний крок вперед ...
Так, наприклад, тут я можу дублювати цей маленький хлопець, нехай ми маємо два екземпляри з оригінального. Наприклад, я можу додати тяжіння і вони просто осінь, я можу грати з ними. Також, наприклад, я можу поставити циліндри у віртуальному просторі, нехай є два або три. Таким чином, ми можемо грати в м'яч, і в пару секунд я можу створити власну комп'ютерну гру. І, як, так, у нас є удар!
Так є багато можливостей, ви можете зробити анімацію, ви можете зробити презентацію 3D і багато іншого. Ви можете імпортувати та експортувати стандартні формати файлів. Програма сумісна з усіма іншими програмами 3D, що означає, що ви працюєте в 3D, ви маєте надзвичайні можливості.
- Даніель, ви можете сказати мені, що ви бачили найцікавіші речі, які ви зробили з вашої системи?
- Ум, насправді я пам'ятаю перший раз Леонардо не був розроблений до цього рівня, ми були на SIGGRAPH і ми досі не мали птаха, але тільки алюмінієвий стрижень з світлодіодним індикатором в кінці. І я пам'ятаю одного дизайнера, що надходить до нашого стенду і дизайну жахливого монстра собаки. Я був дійсно шокований, тому що в той час, навіть я не можу зробити щось, що добре. Звичайно, ми пізніше розробили додаток, і він отримав набагато простіше речей, таких як, але це було дійсно ударним.
На жаль, ми почали робити дійсно хороші речі. Наприклад, коли ми беремо участь у виставках з колегами, разом створюємо 60 до 70 об’єктів на добу, з особи. Це просто те, що ми показуємо людей, які збираються, ми не робимо об'єктів, але ми граємо одночасно, демонструючи щось тут (в програмі), як все створено. А до кінця дня ми створюємо більше об'єктів. Але можливо, монстр був найшоковим.
Більше цікавих речей, створених пізніше. Наприклад, студентка університету Іова в CES, де ми проводимо разом. Я пам'ятаю прогулянку по залі, щоб побачити інші стенди. Як я сказав, що цей хлопець був від Iowa State University, і Університет Iowa має повний клас віртуальної реальності Леонардо з великою кількістю Leonardo, і вони дізнаються, як його використовувати. Його ім'я є Zach і він працює дуже добре з Leonardo і він може зробити дійсно цікаві речі. Я пам'ятаю, що в CES, коли я проходжу навколо зали і залишила наш стенд протягом декількох хвилин. А коли я повернувся, він створив не тільки один об'єкт, але повне оточення з скелями і водоспадами і деревами і об'єктами різних типів.
Так як він створив цей оточений дуже швидко, я просто сказав: "Дов." І ви можете створити все це...
- Так як ви просто починаєте ввести російський ринок, ви можете розповісти мені найважливіші аспекти вашої системи у порівнянні з іншими системами або інструментами?
- Так, дуже важко порівняти, оскільки віртуальна реальність є новим полем.
Наприклад, ви, ймовірно, чули про Oculus Rif, але це абсолютно інший напрямок, в той час як я дійсно вірю, Oculus зробить величезний прорив на ринку.
І це буде дуже круто, це віртуальна реальність, де ви повністю всередині віртуальної реальності, але якщо у вас є ситуація, де ви дійсно хочете побудувати щось і працювати на щось, наприклад, цей тип системи (Leonardo) ідеально підходить.
Крім того, наприклад, є віртуальні системи розмір приміщення, вони дуже дорогі.
у порівнянні з Леонардо. Це доступне рішення, яке хтось може мати вдома, тому я думаю, що основне поле для Леонардо, якщо у вас є ситуація, як в освіті, і вам потрібно багато віртуальних просторів для навчання студентів, то Леонардо є ідеальним інструментом. Якщо ви дійсно хочете створити, Леонардо є кращим інструментом. Або для різних типів ігор, Леонардо також кращий інструмент. Наприклад, є стратегія гри, де ви контролюєте свою команду і ви скажете команду, що робити, в якому випадку Леонардо також стане ідеальним реалізатором. Я думаю, що наш головний фокус ринку. Але бути чесною, є багато типів віртуальних систем реальності. Леонардо також має велику перевагу, оскільки це одна з найбільш доступних систем на ринку, оскільки інші системи багато разів дорожче.
Дякую за те, що ми з нами.
Спеціально для магазину принтера 3D
Джерело: geektimes.ru/company/fabbers/blog/240634/
Траветин - природний камінь, що складається з кальцію, більш міцний, ніж вапняний камінь
Жаня Лакоснік: скрипка, яка не стала піаністом і гейм-дизайнером, яка стала світильником