Допомогти собаку!

22 квітня одинадцятий-річний Джек Гумфрей (Jack Humphrey) від Middlesboro, Cleveland (Великобританія) граючи по вулиці, сходження дерева. Але він не може протистояти і впав, вдарив свою руку на дерев'яний кілець 8-ти футів паркану.

Хлопчик в терорі спробував втекти, настійно висихнув, але тільки міцно пронизив руку до кістки, від зап'ясті до ліктя. Як Джек вішував в ударі, кровотечі, першим відчути свою неприємність був Спір, собака, яка ходила з його власником, Джеймс Харріган, 39, поруч.
2 фото через goodnewsanimal

Похід і Джеймс на фоні паркану

Похід кинувся до дитини з усіма ногами, почав стрибати і оголяти і привертати увагу свого власника. Джемс ran вгору і відразу ж називається для порятунку. Хлопчик був прийнятий до лікарні безпосередньо з шматком деревини, який випилявся з паркану, так як вони бояться витягти на місці. Він прийшов занадто близько до важливої артерії на зап'ясті.

Джеймс Харрісон дивився своїми діями собаки. За його словами, вона ніколи не була, перш ніж кинулася до будь-якої допомоги (або просто не мала можливості?), але в цей день він поганий, як знаменитий комір Лассі з серії.

«Уві скупчення і пожежники були водіння, я спробував поспілкуватися Джеком, щоб відволікти його трохи від рани», - сказав Харригань. Він дуже поганий, рана виглядала погано, але хлопець вибрав і заспокоївся досить.

Увечері Джеймс отримав виклик від матері хлопчика і відверто подякував йому, викликав його справжній герой. Пізніше Джеймс відвідав лікарню, де Джек був готовий до майбутньої операції. Джемс вперше оцінив свою собаку Спір.

- Він приніс мене. Він не заважає в житті. Тексти пісень, а це означає: Він кидає мої речі, він hooliganizes і він робить все, що він може. Але цей день був просто його день, коли він показав себе у всій своїй славі.

Джерело: