Кінотеатр мій шриночок, що я люблю робити. Є багато, як мені. І всі любителі фільмів мають власний список улюблених фільмів. Я теж. У цій статті я буду писати про фільми, які я бачив і рекомендую вам дивитися.
Не судити занадто суворо, тому що я висловлюю свою думку і хочу почути вашу мету.
1,1 км Амелі, реж. Жан-П'єр Джере
Я знаю найкрасивішу дівчину в світі. Її назва - Amelie Poulin. вона французька і любить робити приємні речі. Дивитися фільм і дізнатися його самостійно.
2. Ед Дерево, реж. Тим Буртон
Насолоджуй всім шанувальникам Тиму Буртон, але цей фільм є кращим фільмом режисера. Я вже німий про блискучу гру Johnny Depp і молодий милий Sarah Jessica Parker, який грає в фільмі. Дві Оскари, ніжники!
3. У Інгресивні бастари, реж. Куентін Тарантіно
Після цього фільму, що я впала в любов з Quentin, Крістоф, Діана, Іллі, Даніель. Вентилятори цього геніального режисера розуміють мене:
4. У Боже благословення Америка, реж. Боб Goldthwaite
Ви знаєте, що відбувається, якщо ви вводите явний хворий чоловік і школярка втомилася від типового життя? Дивитися цей цікавий фільм і ви дізнаєтеся.
5. Умань P.S. Я люблю тебе, реж. Річард ЛаГравін
Я завжди торкаюся, коли я дивлю цей фільм. Дуже цікаво!
6. Жнівень Коко do Chanel, реж. Енн Фонтан
Один з кращих фільмів у фільмографії Аудрі Тоту. Фільм показує життя легенди від народження до смерті. Це як французька кіно. Модисти повинні дивитися.
7. Джулія і Юлія: Підготовка щастя за рецептурою, реж. Нора Ефрон.
Я купив цей фільм довго і вирішив дивитися його два тижні тому. І ви знаєте, що не шкодую. Я любив цей фільм. А Мерил Стереп знаходиться тут.
8. У Яскрава зірка, реж. Джейн кемпінг.
Повідомляємо, що фільм не для всіх. Для тих, хто чекає кожну хвилину на наднирковий фільм, не дивиться. Але шанувальники типового фільму "корсет" вітається.
9. Навігація Няні діарі, реж. Шахрі Спрінгер Берман, Роберт Пульцині
Кращий фільм про життя няні.
10. Вбивний рахунок (частина 2), реж. Куентін Тарантіно
Кінотеатр Quentin - два слова говорять для себе.
11. Щоденник ослаблення, реж. Тор Фрудентхал.
Цей фільм про хлопчика, який пішов до школи. Школа - нові друзі, нові проблеми, нове життя. Дивитися дуже хороший фільм про становлення людини в школі.
12. Загибель, реж. Куентін Тарантіно
Моя порада вас, щоб подивитися перший Роберт Родрігез і Quentin's “Grindhouse”, а потім дивитися “Death Proof. й
13.00 р. Загальний буммер, реж. Жан-Баптіст Андреа
758530
Чому компакт-диски, які я купив шанс, щоб бути хорошими кіно (фу, фут, фут)? Це один з них.
14. Сім'я Адамс, реж. Баррі Соннфельд
Найкраща чорна комедія всього часу. Я люблю все про цей фільм. Обов'язково погляньте.
15.00 р. Там, що обсад, реж. Франо Кастельно, Giuseppe Moccia
Адріано. Що говорить це все...
16. Пошкоджений острів, реж. Мартін Скрсес
Є вираз – “фільм з післясмаком”. Це один з них.
17.00 р. Для досягнення небесного, реж. Томас Ян
р.
Дивитися цей фільм напевно. Я почав торкнутися після першого нападу основного персонажа.
18 років Від дука до світанку, реж. Роберт Родрігез
У цьому фільмі ви відчуєте безпосередню участь у конкурсі Quentin (голова цього фільму). Родрігез є великим, занадто. Це неймовірно цікавий фільм!
Перевірте цей список фільмів, можливо, ви бачили їх, можливо, ви не знаєте, але кожен знайде щось цікаве. Пишіть коментарі про мій список, радимо мені на улюблених фільмах. Я люблю ваші поради.
Дуже дякую!