627
Життя біженців.
Я чув один вираз – у кожного є свої проблеми, у кого є маленькі діаманти, і хтось має стебла хліба. І їсти смачний бутерброд або купити ще одне нове, ми якось не думаємо про те, що є люди в світі, які дійсно потребують допомоги. Будь-яка допомога. Шматочок хліба, пляшка води, біль таблетки, новий матрац. До цієї категорії відносяться біженці. Ми можемо прочитати про них в Інтернеті, свіжу газету або переглянути інший звіт на телевізорі. Ми відчуваємо себе шкода, але більшість з нас забуваємо про них через 20 хвилин. Але є люди і організації, які пам'ятають і намагаються зробити їх життя трохи простіше. Для того, щоб краще зрозуміти життя біженців, американський фотограф Брайан Сокол, у співпраці з Уповноваженою комісією ООН, придумав проект «Найбільш важливе значення», в якому біженці вкладено одне, найважливіше для них. Першими були біженці з Сирії, які покрили жахи цивільної війни в її батьківщині, які продовжуються на цей день. Дякую за фотографії від Al Jazeera.
Абдулазіз, 37, лівий будинок в Сирію на ніч загинув його сусіди. На наступний день він провів більшу частину своїх заощаджень, щоб найняти вантажівку і бігти з дружиною і двома синами. Найголовніше, що він міг привезти з ним, був інструментом, який називається Бузука. Він каже: «Зробляючи його заповнює мене почуттям ностальгії і нагадує мені рідної. й
Юсуф і його сім'я залишили свої домашні місяці до цього фото було прийнято. Найголовніше, що він міг привезти з Сирією, був мобільний телефон. «Я можу зателефонувати батько з ним. «Ми дуже близько до Сирії, а іноді я отримую сигнал від сирійських веж». Крім того, телефон має фотографії родичів ще в Сирії, і ці фото завжди з ним.
Абдул і його сім'я покрили свою квартиру в Сирії після його дружини розстріляли на вулиці під час бою між військовими групами. Найголовніше, що вдалося повернутись з Сирії. Хоча він не знає, якщо їх родинна квартира збереглася, він мріє повернутися додому щодня.
Будинок Тамара в Сирії був частково зведений у вересні, а їх сім'я вирішила, що вона була безпечною для них, щоб досягти сирійсько-турецької кордону. «Коли ми залишили наш будинок, здавалося б, це було дощові кулі з неба», – згадує Тамара. Ми переїхали з одного притулку до іншого, намагаючись захистити себе. Найголовніше вона приніс її дипломом. Він зможе продовжити навчання в Туреччині.
Ахмед, 82, і його дружина Fatima, 67, полетів додому в серпні 2012 р. після того, як їх сусід загинув солдати, щоб запитати, чому вони виконували сина. Найголовніше Ахмед вдалося привезти з ним з Сирії. "Я найкраща жінка, яку я коли-небудь зустрівся в моєму житті", - сказав він. Навіть якщо я можу повернутися 55 років, я все ще буду вибрати вас.
Іман, 25, вирішив летіти Сирію з сином і дочкою, коли почула історії сексуального зловживання жінок в рідному місті. Найголовніше Іману вдалося привезти з нею Вона говорить про те, що релігія є найважливішим аспектом її життя, і Коран дає їй почуття безпеки. "Для мене, я зв'язаюся з Богом", - каже вона.
Марва, 8, а її родина прийшла до біженського табору в Іраку на нозі. Вона сказала, що вона криється під час подорожі, оскільки вона була холодною і дорогою була важкою, і мати довелося перевозити її і її молодший брат. Тепер вона йде в школу і каже, що вона нарешті відчуває себе безпечною. Дуже важливо, що вона здатна взяти браслети на руці, коли вона залишається.
р.
Аміна, 9, живе з родиною в незакінченому будинку в Іраку. У холоді і на проектах близько тридцять осіб живуть з ними. Найголовніше Аміна вдалося привезти з нею джинси, що вона тримається на цьому фото. Вона носила їх лише три рази і всі вони були в Сирії - двічі на весілля і колись, коли вона пішла на свій дід.
Сальма, 24 і її сім'я змушені літати їх додому. Колеса-заглушка і сліпа в очах, вона каже, що вона була захоплена тим, що збиралася навколо неї. Сальма говорить про те, що вона приніс її - "ми душа, нічого не - нічого матеріалу". Відповідаючи на зустріч про свою коляску, вона здавалася несподівано і сказала, що вона вважається продовженням свого тіла, а не об'єкту.
Йогохам, 37, і його сім'я покрила Сирію на початку 2012 року, сплачуючи $1,100, щоб бути збитими по всій межі. Найголовніше Йогом приніс з ним фотографію дружини. "Це важливо, - каже він: "Що вона дав мені цю картину, до того, як ми отримали шлюб, коли ми були знайомства." Завжди викликає багато спогадів і нагадує мені щасливих часів в домашніх умовах в Сирії. й
Неда, яка грубо 100 років (можна бути між 90 і 107, відповідно до родичів), злетів її будинку останнього грудня, коли всі квартири в мікрорайоні були знищені. Перетин кордону з Іраком було дуже важко - прогулянка тривала більшість дня. Найголовніше вона могла привезти з нею кільце на руці. Коли вона була десятою, загинув маму, подарувала їй слова, «Кіп це кільце і пам'ятаю мене. й
Мохаммед, 70, і його сім'я покрила Сирію, коли їх дім в Дамаску був знищений бомбою. Вони залишають на спині вантажівки, покритого пластиковим клеєм. Найголовніше Мохаммед вдалося привезти з ним, він тримає в руках. Він каже, що він не міг зробити двогодинну прогулянку до Іракського кордону без неї.
Абдулла, 43, аам єдиний мечеті в Іракському біженському таборі, що покривається сім’єю після того, як він попереджав, що він був бажав військовими групами. Найголовніше Абдулла може принести з ним Коран. Як іміт, він говорить про те, що релігія є найбільш важливим аспектом його життя.
Що найважливіше для вас? й