Є багато спільного між Південною та Північною Корею.

21 фото і звіт про себе.

У середині останньої загострення ситуації навколо ДПРК, коли були навіть загрози ядерної атаки, я говорив в Сеул з біженцями з півночі, які в різні часи мали труднощі набуття в Південна Корея. І це, звичайно, було прохолодно. Спочатку виявилося, що ДПРК вже давно соціалізм. З часів Великої міграції Націй люди мало змінилися на краще. Нарешті, існує багато спільного між Південною та Північною Кореєю, ніж один може уявити від центру.

Зареєструватися

- Я був дрібним. Розаюсь до лейтенанта полковника, працювала в антикорупційному відділі - посада хліба. Але один день мій дядько був вистрілений, його діти були відправлені в табір, мої батьки були викопані з гарної квартири, і я зрозумів, що я нічого не робив тут. Я купив катер за $ 200, взяв мій 17-річний нефрит з мене, і ми лебідь на південь шукаємо зірок. Збережуться, що ми збираємо риболовлю, і це люди, які можуть це зробити. Японія на три дні, не їсти, не спить, вітрила до Південної Кореї і здавалася владі. Що було 1997 р. Я не розумію, як ми це робили. (Kim Yongchul, 40.)

Україна

Я був дрібним. Мій чоловік і я торгував антикваріат — продаж традиційних корейських гончарів в Китай — і жив краще, ніж всі наші сусіди. І я не знаю, що сталося з ним. Я спробував дізнатися в суді, але я сказав: «Для себе краще іншого чоловіка». Він був натяком, що він був мертвим. Взимку 2012 року я звернувся до групи людей, які планували спільну втечу. Я не хочу взяти дочку з собою, вона була п'ятнадцять. Але почула, що я розмовлявся про телефон і сказав, що я не буду йти в будь-яку точку без неї. Я збираю її. (Юнг Йонгхе, 52.)

Я роблю добре, але один день мій мати був загиблий протягом двох років для господарського злочину. По суті, вони бажали поставити її в тюрму для політичного - Я розмовляв південників в Китаї - але не було доказів. У 2007 році вона вийшла і сказала: "По південь, дочка, ви не збираєтеся отримати все тут." (Kim Hyangsuk, 23.)

- Я був дрібним. Я був головою молодіжної організації в харчовій компанії. Одного разу я сказав, що я був членом підземного антидержавного руху. У 1996 році, коли почалися нестачі їжі, а політики партійної партії почали зловити очей. Я говорив про це з друзями, і в результаті я був відвертий і інший людина як організатор. Ми приймали до центра детенції поблизу міста Чеонгжин. Що сталося, я не хочу пам'ятати. Вони збивають мене щодня, злий мене в холод в мокрому одязі. Але я зізнався нічого, і я був випущений. І через два місяці друг, з яким ми затримали померли від катування в одному центрі, і він ніколи не зробив лідера протиреволюціональної організації, тому знову я був екстремальним. Одну ніч політична поліція прийшла на мене другий раз. А потім я прокочував двох офіцерів на обличчі, і дружини, і я полонився на кордон – це не далеко від нашого міста. Вони побігли льоду річки Туманган і закінчилися в Китаї. (Lee Yongsu, 41.)

Габаритний зображення

Для того, щоб зрозуміти, що фраза «Я роблю» означає, що потрібно принаймні коротко уявити світ, від якого вони лякалися. «Все добре» - перший і найдобрий сонник. Якщо ви пощастили досить народитися в країні Юче, то Ваше життя з дитинства визначається спеціальною печаткою в особистій матерії: «особа», «особа», «базіка», «флюктаж» і «остайл».
В залежності від того, що ваші чоловічі предки робили під японською і в 1950-ті роки. Якщо ваш батько, дід, або великий грандф воював разом з Кім Іль-сунг, вам пощастило мати «спеціальну» печатку на вашому особистому файлі і мати можливість жити в Піонгян, навчати в університеті і працювати в політичній поліції. Але якщо ваш великий грандфатер є «привидним» – наприклад, він був співателем і допоміг японському – тоді ви навіть не будете рекрутувати.
Відомості про те, що в адміністрації на місці проживання, в поліцейських відділеннях та громадських організаціях зберігається велика частина. По суті, ця система набагато складніше, в межах груп є кілька підгруп - в цілому, лити суспільство. Чулсін-сонгбунь передається через чоловічу лінію і може тільки змінитися на гірше.

Sahwe-songbun є соціальними, визначеними професією та членством в партії, жіноча рада, об'єднання селян. Також є окремий штамп «аудіанс-ворти»: Якщо ви перебуваєте на фото з лідером, у вас є великі перспективи. Іноді хороший sahwe-songbun може компенсувати поганий chulsin-songbun, але частіше це навпаки: людина з поганим фоном не буде прийнята в союз і не буде відслужена аудиторією.
Якщо ви не є «привидною» особою, ви будете в військовій після школи або коледжу, поки ви не будете 30. Саме тому Північно-корейська армія знаходиться в п'ятому місці в світі за кількістю номерів: його термін служби становить 5-10 років. Після того, як армія, потрібно буде отримати роботу. Якщо у вас є людина, і у вас є хороший сонник, він може бути пов'язаний з різними лівими доходами - в службі постачання або в антикорупційному відділі.
Якщо ви «базік» або «флуктаж», то краще одружитися швидко: жінки в Північній Кореї не потрібно йти на роботу, а в 2002 році вони допускаються до торгівлі на ринках. Як звичайний працівник на заводі, ви заробите два долари на місяць, і ваша дружина вирощує кукурудзу, щоб продати або продати китайський одяг.

В останні роки система кастингу була замінена на розгляди економічної доцільності - голод пізніх 90-х дещо розгладжених класних відмінностей. Власники доброго синабуна, які вірили в соціалізм, чесно загинув голод, а «привид» почали вижити самостійно. Основою економіки стала напівлегальна підприємницька діяльність.

І в цілому, сучасна Північна Корея створила режим, який російський дослідник Феодор Тертицький назвав «змішувати анархію з тоталітаризмом»: на офіційному рівні Юче – партійні зустрічі, сесії самокритики, а на неформальних спинних доларах і юань, є переговори на мобільних телефонах через китайські клітинні мережі, іноземні та внутрішня приватна торгівля на основі хабарів, зв’язків і доступу до публічних ресурсів.
Все це, звичайно, є ризикована гра на краю: наприклад, для поїздки в Китай для роботи, ви можете або не може бути в'язаним. Ви можете придбати китайський DVD-плеєр, або ви не можете платити і відмовлятися від табору.

Тексти пісень, а це означає: І уявіть, що все остаточно опинилося якось, а потім є катастрофа. Один з ваших родичів відправляється в табір, ваш друг вибиває на вас в поліполіції, ваша дружина спіймана на кордоні з женьшенькою стороною. І ви усвідомите, що не тільки ви, але ваші діти і онуки знищили свою карму назавжди. І ви вирішили запустити. Немає квитка до кінця

На південь не ходити на південь. Тільки солдат відправив, щоб захистити Південнокорейський кордон може фактично уникнути. Звичайна людина навіть не прийде на розум. Ми повинні йти в Китай. Більш того, багато дефектів, які хочуть піти там, і вони дізнаються про можливість перейти до Південної Кореї пізніше.

У моряків є зв'язки з Китаєм, багато хто має родичів там, і держава довго перевернула сліпу око до того, що Північні корейськи, особливо з прикордонних територій, йти до сусідів працювати. Крім того, Китай має досить велику етнічну групу місцевих кореневих, китайських громадян, серед яких можна розчинити. Боротьба не охороняється занадто щільно - вона може бути перехрещена для хабара або, якщо ви добре знаєте площу, змиваючи по річці. У Китаї корейці можуть висувати протягом місяця, років або навіть життя. Під час голоду залишалися сотні корейських незаконних. З одного північника, з тих, хто навмисно фліє до Південної Кореї, тільки один в п'яти досягається Сеул. Отже, наступний розділ в історії типового дефектора слід назвати «Життя в Китаї».

до Моя мати і я пішов на деякі дрібні ферми і поховався в порослі. Поміщик знайшов нас, сказав, що він перетворить нас в органи влади: на користь 5,000 юань для зловживання незаконним мігрантом. Свою матір'ю, щоб дати йому мобільний телефон, щоб викликати його дядько: він довго жив в Китаї, він має власний завод там. І сказав він: "Дякую дочку і зателефонуйте мені." Ми домовилися про згоду. Дядько, потужна людина, на телефоні строго замовляється від нас. Тоді він прийшов і купив нас на 5,000 юань. (Нагун, 38.)

до Неймовірно, ми половили китайськими прикордонними охоронцями і відправили назад, притулок, які збивали два корейські кажбашники. У Кореї з'явився автомобіль з двома поліцейськими. Ми змушені вразити їх в обличчя, і ми повернулися до Китаю на лід, цей раз успішно. Ми проїхали з другом, він зробив нам підроблені паспорти. Він має будинок біля міста Янджі, свого роду невеликий готель. Ми проживали там протягом двох років - очищення, годування собак, повільно навчатися китайці. Тоді мої друзі запросили мене на роботу для Південнокорейської фірми в іншому місті. Я знаходився в Sino-Korean, і я зробив хороші гроші, які закінчуються Південь. Але один день я отримав відьма.
У Китаї всі біженці з Північної Кореї вважаються нелегальними трудовими мігрантами, які необхідно депортувати до своєї батьківщини, де вони, ймовірно, будуть порушені, хоча це не завжди справа. Помилки, які не мають можливості зволожувати в Китаї, часто приймають над кримінальним світом, жінки часто стають схильними.

- Ви, мабуть, знаєте, що «єдина політика» призвела до величезного чоловічого населення в Китаї, говорить Тим Пітерс, американський хрещення, який допомагає біженцям. Таким чином, неперевершені корейські жінки є дуже високим ризиком стати об'єктом сексуальної експлуатації у вигляді проституції або вимушеного збою. корейські жінки і китайські чоловіки часто мають дітей. Але завжди є небезпека, що мама буде відправлена до Північної Кореї.

до Моя дядька сказала, що не ховала нас назавжди, і мені довелося одружитися, - сказала жінка, яка приховала в поросяту. Я був одружений з китайським чоловіком, жив з ним протягом трьох років, подарував дитину. В день мій син сказав: «Мама, чому ви не знаєте китайців?» Я соромлюся тебе. Я пішов з моєї бабусі і вирішив піти в Південна Корея.

Починався третій етап «Пейзаж з Китаю». Південнокорейська посольство в Пекіні не хоче зіпсувати стосунки з китайською владою, майже ніколи не допомагає - крім дуже високих дефектів, які мають інтерес до держави. Таким чином, потрібно пролетіти через третю країну: Монголія, Лаос або В'єтнам. Всі ці режими, теж, далеко від доброзичливості. Таїланд доброзичливий, але ми все ще повинні дістатися туди. Тут, наприклад, побігти через Монголія, суперман, який вибив на своєму шляху всі міліції. На той час він злетів Китай, він мав дворічну дочку.
до У 2002 році моя дружина і дочка панувала на воді, харчуванні, а також котельні до монгольської кордону, яка проходить по степу. У нас було подолати кілька рядів прокладки. Десь ми підняли його, десь нам довелося копати землю. За дванадцять годин ми проходимо в пустелі до залізничного вокзалу. Ми отримали до станції, де звернулися монгольська поліція. "О, ми скажемо, "Ми Південь корейських туристів, втратили, допоможемо звернутися до посольства." Вони називають тисненням, потім ми сказали все, як це, і ми прийняли до Улааньбатара, і через два тижні вони відправили в Сеул.
Рокери.
І ось не вдалося в'єтнамський сценарій за участю брокера - посередника, яка забирає людей за гроші:
до В’єтнамський партнер буде на півгодини. Але в той час, коли поліція зловила нас і брокера. За три тижні ми опинилися в блокі, з часом відправили назад в Китай. Ми не говоримо китайці, ми не знаємо нічого. Ми доставляємо пором і вітрила назад до В'єтнаму. Вони повертаються в Китай. Повернутися до В'єтнаму. Ми назад в Китай. Повернутися назад і втричі знайшли готель в Китаї. На наступний день ми отримали ще один брокер, який сказав, що він візьме нас на кордон Лаос. Ми проходимо 10 годин через гори через джунглі, а з іншого боку, ми зустрілися з Lao брокером. Він взяв нас на машині в Таїланді, де вони відразу визначили, що вони були вирощені, брудні, чітко від Північної Кореї. У поліція направила нас на Південнокорейську посольство, де є спеціальний центр утримання для таких біженців.

Брокер - це 60-річна тітка з сумкою, яку ви ніколи не підозрюєте бути підземною особою. Чой Мінсук (ім'я змінилась) офіційно працює в Південній Кореї як соціальний працівник, догляд за відключенням і літніх людей. Але насправді вона робить щось досить різним: за гроші вона допомагає Північним корейським біженцям витягти родичів з DPRK.

Між 50 і 70 чоловік проходять через підземну мережу Ms Choi щороку. Вартість послуги вісім тисяч доларів, плюс ще тисячі, які вона отримує себе. В середньому за п'ять років для Північнокорейського біженців, щоб заробити цю суму. Але ще можна розраховувати на ліфтинг, який після отримання дефектора від держави - близько $ 5,000. Після того, як Мінсук сам пішов через всі етапи рейсу з ДПРК і в процесі встановили необхідні зв'язки.
- Попереднє погашення – 4 тис. – Я негайно перерахунку на банківський рахунок китайського партнера. Три і півтисячі з них він дає Північнокорейському брокеру. Він є звичайною особою, яка живе біля кордону і знає, хто до хабару. Друга половина йде на все інше: люди приймають в Янзі, де є підземний притулок, потім до кордону з Лаосом і через Лаос в Таїланд.

З Янджі до кордону з Лаосом понад 4000 кілометрів. У Китаї відправляються сім днів на громадський транспорт з трансферами. Брокерські дошки довгозахисту автобуса з групою біженців, але не схильні знати їх - вони спілкуються тільки з поглядами.
до Ми не гарантуємо нічого тут - іноді документи перевіряють тільки від водія, іноді від всіх пасажирів. Якщо притулок виявлений і депортується до Кореї, передоплату не буде повернено.
- Ви надаєте дітям знижку?
до Ні, приходьте! З дітьми, це ще складніше: немовлята може кричати і привернути увагу в самий неприпустимий момент, так що їм доведеться чистити таблетки.

У дружній Таїланді мережа брокерів закінчується і біженці витягують спеціально підготовлені Південнокорейські прапори, щоб полегшити поліцію, щоб зрозуміти, хто вони є. За словами Мс. Чой, потік біженців знизився недавно: кордон став більш щільно загартований, тарифи збільшилися, крім того, кажуть, що Кім Чен-не повертає сімейну відповідальність за злочини – правило практично не було застосовано під Кім Йонг-іл.
Тим Петрос не схожий на брокерів, хоча він робить те саме безкоштовно. Його Хрещення організації, Допомагаючи рук, побудував "секретну дорогу" - кілька підземних громад в Китаї, Лаос і В'єтнамі, притулок для корейсько-китайських дітей-сиріт, центри допомоги Північнокорейським жінкам, які постраждали від насильства. Іноді Петрос має придбати його підопічних: наприклад, один раз в В'єтнамі поліцейський заблокував біженця в своєму домі і сказав він відправить його назад в Китай, якщо не було сплачено.

до Ми відрізняємося від брокерів, які завжди можуть відмовитися від клієнта в разі непередбачених проблем. Ми несемо відповідальність за особу, доки він є безпечним.
Пітери вірять, що якщо Китай змінив свою політику біженців, режим Кім може згорнути протягом місяця.
- Якщо Південнокорейська посольство в Пекіні погоджується на отримання Північно-Північного моря, ромлян буде поширюватися як дикий вогонь. Люди будуть працювати і нічого не зупиниться. У зв'язку з тим, що вже багато років спілкувалися тільки в теорії, буде відбуватися в плані годин. Але, на жаль, Китай має свої геополітичні інтереси: він має намір використовувати Північнокорейський порт для своєї торгівлі і не хоче зіпсувати стосунки з Пйоняном.

Тільки Петрос не допомагає перехрестити Північнокорейський кордон.
до Ми не зможливлюємо людей, які живуть з Північною Корею, або допомагаючи їм зробити це. Якщо вони знаходяться в неприємності, ми на їх боці. На шляху, наша секретна дорога працює для вас теж – ми недавно допомогли кілька кореневих, щоб дістатися до Москви, летивши трудовий табір в Манчурії, де Північна Корея відправляє своїм громадянам працювати. Зрізавши російський ліс, і ця робота вислуховує Північнокорейську борг до Росії.
Російські спецслужби не багато других, ніж китайська – вони часто ловлюють корейці безпосередньо в офісі FMS, де вони приходять запитати про статус біженців і відправити їх додому.

Після прибуття в Сеул, Північні корейці перевіряються Південнокорейською аналогією протягом декількох тижнів. Кандидати для громадянства просять розповісти про себе, може попросити малювати карту рідного міста. Це, щоб переконатися, що він не є північний шпигун або китайський корейська: Китайські корейські корейці схожі на діалект і зовнішній вигляд північних і часто йдуть в Сеул для гарного життя. Після розслідування дефектор надіслав до центру тимчасової резиденції Ганавон, де протягом трьох місяців навчає основи капіталізму. Собун в Samsung Country

- Вимкнено ми обдурили! Ми розповіли, що під капіталізмом неможливо жити без грошей, і це зовсім не справа. Для тих, хто потребує соціальної допомоги, є соціальними перевагами, житлом для тих, хто потребує, і безкоштовною освітою. Я не мав ідеї Південної Кореї.

Всі вони приносили з ними безшумні сертифікати освіти і стека фотографій. Ось їх весілля: Чой Севан і Шин Сохе проти задньої частини сольванської державної будівлі позначений "Джухе". Ось ювілей деяких високовідвертих товарів - на столі кілька пластин рису і м'яса, безпрецедентних для загального чоловіка. Ось свого сина в гімназії хлопчика. І підпис: 15 квітня, '93. Нінти-треть - рік Юші, тобто від народження Кім Іль-сунга. Сьогодні, відповідно до цієї хронології, 102 років.

Сегван і Сохе нещодавно виписали з Ганавону, де вони отримали подушки, ковдри і базовий набір навичок в капіталістичному суспільстві: в тримісячних курсах навчалися як купити путівник, як використовувати банкомат, які податки та медичне страхування. Вони були взяті в ресторани і супермаркети, навчаються купувати одяг і вирізати волосся в перукарні.

Немає країни в світі лікує біженці так гумані. Згідно з Законами Південної Кореї, не існує DPRK, тому біженці відразу отримують паспорт Республіки Корея, пучок соціальних пільг і підйому, які, однак, зазвичай, йдуть на погашення заборгованості брокеру - посередництво, що допомагає Північному отримати в Сеул. Сім'я Сегвана була оплачена для сестри, які перенесли тут кілька років раніше.
Зараз Сохе навчається бути медсестрам, і Сехван навчається бути автомеханікою. У майстерні він не розповідає нікому, де він прийшов. Але це вже очевидна: він набагато менший, ніж інші студенти і двічі як старий. Не буде легко знайти роботу: тут, як скрізь в Азії, є культ віку, і навряд чи хтось хоче мати низьку сором'язливу людину в подачі, до кого, за правилами корейської мови, необхідно поважати і консервувати. І він навіть не освоїв такі елементарні слова як «сіхейул» (від англійської сідниці, бізнес графіка), «Альам Шиж», (від англійської сигналізації, тривожного годинника), «симата» (від смарту, смарту), «мережі» (від мережі, мережі) «handyphon» (від навушників, мобільного телефону), а також безліч інших англікізмів, які повні з Південнокорейського мови.

У своїй батьківщині Сегван отримав $3 місяць на заводі. Він пішов на роботу, і його дружину заробив: вона торгувала кукурудзяним місячним, заробила еагле папороті, популярну в азіатській кухні, займала замовлення на іншу партію, відправили селяни в гори для оргле і подавав її над державним підприємством, що поставила продукцію в Китай. В середньому близько 800 доларів на місяць, але це тільки в сезоні, влітку.

Ситуація північників на півдні є загальноприйнятою: більшість з них знаходяться на добробуті, деякі йдуть на злочин. Якщо вони отримують роботу, це не найпрестижніший, і отримують на середній половині Середнього півдня. Жінки, які звикли до проституції в Китаї, не знаходять нічого краще, ніж в Південній Кореї.
Але ось цікава річ: соціальний маршрут північників на півдні значно визначаються тими, хто вони перебували в батьківщині. Люди, які успішно інтегровані в соціальну ієрархію країни Юще, є відносно успішними тут. І люди знизу і на півдні знаходяться на соціальному дно. Секретар Партії не буде йти до джентів, а син селян не подумав йти в університет.
до Якщо людина, яка навчалася в університеті, була лікарем або основною офіційною, то тут він, ймовірно, поверне свій статус в одному або іншому, говорить Андрій Ланков. Якщо він працював у сфері державної безпеки, то місцеве міністерство роз’яснень також дасть йому гроші на додану інформацію. Але колишні торгові марки і fartsoviki в Південнокорейському бізнесі не можуть знайти місце. Оскільки вони працюють за абсолютно різними правилами. Зловживання абсорбентами та навичками переговорів з китайськими симуляторами мало затребувані в хаеболах. Отже, виходить, що синабун грає важливу роль тут - немає штампа в особистому випадку, але залишається в голові.
Орезький ШАЛАМОВ
Kang Chulhwan був дуже любить акваріумну рибу як дитину. У Пйонян в 1977 році майже кожна дитина мала рибу, але Кань мав справжню пристрасть - він мав десятки акваріумів у своєму приміщенні, які він думав про під час всіх уроків школи: як було цуценя без неї, зробив водяний охолоджувач, був досить їжі?

Хульгван, як правило, мав щасливий радянський дитинство - з холодильником, пилососом і навіть кольоровим телевізором, на якому виявляються детективні серії Чистих Руків. Його дід був великим босом – він був тим, хто перетягував всю сім’ю з Японії під впливом комуністичної організації «Тосен Сорен» («Асоціація японських кореневих кореневих»), що походив на переправку кореневих кореневих кореневих кореневих кореневих кореневих кореневих кореневих кореневих кореневих кореневих кореневих кореневих кореневих культур після поразки Японії в світовій вій війні II.
Коли вони прийшли надсилати в Едок, офіцер поліції спочатку відмовився дати їм взяти акваріум. Але дев'ятирічний Чеолхван був таким гістериком, що він сказав: "Окай, візьміть його." На найближчі десять років свого життя Чулгован викопав землю, ратує щурів і замах, постраждалих від паеллаградської хвороби троянди, поховали мертвих, і славили Кім Іль-сунг в самокритих сеансах. Він побачив камені в роті чоловіка, який, перш ніж він загинув, намагався сказати, що Кім Іль-сунг був трохи. Як його однолітки кидають в каструлю каналізації і змушені красти на підлозі перед класом, повторюючи, "Я собака". Як збити вагітну жінку для того, щоб дати народження траєктору.

Едок – зона сімейного типу для родичів політичних в’язнів. У політичний табір багато померлих протягом першого року. Чолхван прийшов до Йодока як онука ворога народу - разом з батьком, дядьком, сестрам і бабусям. Як дід, великий бос, став ворогом незбираний. З кимось з Асоціації японських корейських Крім того, сім’я Кангів проживала корейськими стандартами, дефіцитно добре: вони, наприклад, мали автомобіль Volvo, привезений з Японії, який мав бути переданий до держави. По-перше, всі родичі були в таборі, крім матері Кана: вона була дочкою революційного героя, тому вона вимушена розлучення її чоловіка і не була прийнята до табору.
Канг жив у Йодоку з 9 по 19, потім був амністіє, але через п'ять років, коли з'явилася загроза іншого арешту (слухав Південну корейську радіо), пішов до Китаю, а потім до Південної Кореї. У співпраці з французьким журналістом він написав книгу і став однією з найвідоміших дефектів Південної Кореї.

У зв'язку кан є чоловіком у випадку, дуже флегматичний і стриманий. Так, він перехопив негативний досвід і зміг успішно адаптуватися до капіталістського суспільства. Так, він все ж обурює страхи і мрії про табір. Він говорить про все це з полоітом посмішки, як дружній до стандартів світського спілкування.
- радянські дисиденти писали, що табір був шкільним життям для них, допомогли дізнатися людей, навчаючи їх щось добре. - Мій досвід говорить інакше. Я навчився обдурити і вкрасти, після табору я став агресивним, я завжди хотів боротися. Все, що я дізнався про людей, скільки вони виглядають як тварини, коли вони на межі життя і смерті. Різниця полягає в тому, що тварини не приймають їжу з своєї молоді.
до Що сталося в рибі? Чи є вони мертві?
до У першій зимі Ганна посміхається, відкривши свою справу стільки, скільки він потребує. Я спробував подбати про них в таборі, зібрані деякі черв'яки, але при зниженні температури вони просто заморожують. Але я не дуже доглядав за часом.

Невибаглива країна

Послухайте історії біженців, побачивши, чому іноземні журналісти цікавляться цими історіями монстроуса і чому південнокорейські ЗМІ не послухають цих героїв. Чому не виходите до щоденних демонстрацій, які вимагають, щоб всі концентраційні табори були знищені?

4657729

Для відповіді вам необхідно піти не навіть до північнокорейського кордону, але до концерту PSY, де хлопчики та дівчата з пластиковими кітовими вушками хвилястими паличками в бітці пісні Gangnam Style.

...

...

Або просто перейдемо покупка: немає країни в світі має такі різноманітні креативні черевики.

Про Північну Корею Згідно з Тимом Петросом, найбільш шокуючим є найбільш шокуючі речі. На Південних корейських картах немає Північної на всіх: навіть в праймерах, тільки Hanguk-South Korea пропонуються дітям як Батьківщина. Назва Північна - Пукхосон. «Пук» – північний, «Чосун» – це давньослово для корейської держави. У північній корейській географії підручники, південна частина країни є Намхосон: також «Джон», але тільки «Нам» є південною. До північних карт відносяться Сеул та інші частини країни, згідно з адміністративними підрозділами ПАР. В основному пояснюється відсутністю перемир’я серед траєкторів Батьківщини: вони не за кордоном, а до своєї Кореї. Про них корейських братів. Скоріше, приштовхується до периферії, так як людина переносить брудні і жахливі образи, які виникають з глибини підсвідомості.

до Якщо ви попросите звичайний Південнокорейський школяр про Пукхосон, він буде виглядати з сюрпризом і запитати: де це? Мені здається, що це не найкраща політика, якщо країна хоче об'єднатися, сказав 23-річний Кім Хайансук, який спалахнув через її матір.

Офіційно, є багато розмови в Південній Кореї про об'єднання, але ніхто дійсно хоче:
до На півдні Кореї нічого гірше, ніж ввести війну і виграти її, сказав Ланков. Північна Корея, звичайно, втратить, але перед тим, що встигнуть вигорнути досить артилерію, щоб знищити половину Сеула, що становить 50 кілометрів від кордону. І після цього уряд повинен не тільки перебудувати місто, але зробити щось близько 20 мільйонів північників, які знають нічого, дуже голодні і звикли голосувати за кого вони кажуть. Прийміть приклад East і West Germany і помножити його на десять. На південній корейській громадській діячі сказати, що він не хоче роз’яснень - це політичне самогубство. Але для самої країни, самогубство є союзом.

У фотографіях він виглядає нав’язливо, але насправді, найбільш охоронець світу довгий час став Діснейландом. Американські екскурсоводи призводять туристів до військових об'єктів: ви можете взяти фотографії з прикордонною охороною, ви навіть можете стояти на території Північної Кореї – в приміщенні переговорів, де фактично все розташоване на території ООН: кордон формально проходить через таблицю. Ви можете поліпити монету і подивитися на бінокулярних контурах північних сіл Потемкін, які південники демонструють практично як власну гордість. У селищі з іншого боку, вони перетворили світильники на протязі років, щоб показати, що хтось живе там. Але до Південного корейського ока ця антикільна пам'ятка нічого не порівнюється з концертом PSY.

Джерело: