Єлизавета

Легендарна топова модель виведена ставленням преса до відомого соціаліту. Helena Christensen вважає, що деякі медіа-виставки перетинають лінію, обговорюючи (і іноді засуджують) поточний розмір популярної знаменитості.

«Симові медіа-виставки атакують вагітним Кім Кардашяном в невиліковних і непристойних способах», - сказав Крістен у відкритому листі, опублікованому в The Huffington Post, «Не тільки вони постійно дозволяють собі зосередитися негативно на жіночому тілі, але вони також публічно змащують вагітну жінку для вирощування в розмірах. й

«Я їсть весь час!» Нічна вагітна Кім: 30 кілограмів збільшення ваги

Як громадська особа, Helena Christensen знайомий з тим, як тісно життя знаменитості дивиться на прес. Як мати, вона також знайома з змінами тіла жінки проходить під час вагітності. Так вона не може допомогти писати такий лист.

Давайте тапочки продовжуємо гасити від своїх отруйних кишечників, які їх хворі потребують знебоїв, нехай він залишається їх примушеним вибором. Але має бути якийсь моральний компас. Неважливо, що вона є або що вона зробила з життям. Не слід публічно судити за своє тіло, і атакувати вагітною матір'ю, як правило, небесно і неправильно. Вагітна жінка не повинна критикувати за її розмір, період !!!
Сам Кім Кардашян також здивує прес-ататаки на її фігурі. Я думаю, що це свого роду милосердя, щоб викликати вагітна жінка жир. Що ви очікуєте, насправді? Я думаю, що це низький, Кім прийняв на останніх шоу Джей Лено.