15 липня 1959 р. на великому екрані було випущено 54 роки. Не так давно американський кіно інститут використав опитування, щоб дізнатися, які глядачі комедії вважають кращими в історії кіно. Отже, перше місце за вражаючою маржиною приймала цей красивий і дуже смішний фільм. До цієї значної дати я пропоную згадати найцікавіші факти і рідкісні фотографії з зйомки легендарної картини.
1,1 км Сценарій фільму не був готовий до початку зйомок. Закінчила весь процес зйомок.
3250Р. 3700Р.
2,2 км Вперше в 1935 р. в Франції був знятий смішний сюжет двох чоловічих музикантів. Успіх цього фільму був настільки великим, що в 1951 році його перший фільм був випущений в Німеччині. Голлівуд також вирішив не пропустити момент і розвивати цю тему в той час як гаряча. Ось як "Симпатичний" прийшов.
3. У У цій плівці довгий час відіграли дикий манрой. Тільки пізніше він дізнався, що Марілін не завжди в змозі пам'ятати більше двох слів тексту, але це було занадто пізно.
958968
4. У На час зйомок вагітна була вагітна. Тому в комедії вона має досить округлі форми.
5. Умань Марилін був майже щодня пізно до набору, а іноді навіть відмовився залишити гардеробну. Більшість діалогу актриса може сказати тільки читання їх в тексті.
6. Жнівень Щоб знімати сцену, де героїня Монро каже: "Це мене, Sweetie", мені довелося зробити стільки, скільки 47 береться, як актриса постійно виражена ця фраза неправильно: або "Свеція, це мене" або "Ця, Sweetie, мене".
7. Про нас І на сцені, коли Суп, копаючи в ящику столу, запитує: «Чи є Бурбон?» – Monroe за 58 коментує: «Чи є пляшка?», «Чи є віскі?» і навіть «Чи є Бонбон?». На 59-му прийомі вона нарешті сказала все правильно, але ... стоячи з нею назад до камери.
8. У До всіх цих моментів режисера в кінці додано ще одне: Сама знаходилась і почала торкнутися після кожного невдалого прийому. Так вона мала знову ставити макіяж.
9. Навігація Billy Wilder спочатку хотів Frank Sinatra грати Jerry Daphne. Але він відмовився. Пропонували роль Джеррі та Джоа в Днії Кай та Боб Надії. Як обраний режисер Лемсон і Куртис є таємницею, тому ми повинні подякувати За те, що Лемсон і Куртис Йосипін і нічого іншого.
- відео
10. У першій фітинги жіночих нарядів Джек Лемсон і Тоні Куртис вирішили просто погуляти по студії Goldwyn Meyer, щоб побачити, чи будуть прийняті жінки. Для повної чистоти експерименту актори подивилися в жіночий туалет, і жоден з дам присутніх не помітив трюк.
р.
11. Щоб навчити Curtis і Lemmon, як правильно ходити в каблуки, професійний трансвестит танцюрист був запрошений до пагонів. Тільки після першого тижня навчання Лемсон відмовився навчатися з ним, пояснивши, що він не хотів прогулятися в кіно, якби він був жінці, але прагнув ходити як чоловіка, який мав піти, як жінка - це було набагато веселіше.
Р
12. Сцена фільму, коли Лемсон Дафне заходить додому з маракою після ночі танго, виявилася настільки неймовірно смішним, що вона навіть мала бути трохи змінена. З перших слів Дафна і Йозефа, вони не чули нічого іншого. Тоді Wilder додано до сцени танцювальних паз з маракасом на Дафне – тільки для паузи між лініями персонажів дав час аудиторії сміятися.
13.00 р. Для оригінального титулу фільму використовувався цитату від знаменитої дитячої пісні "Хот вівсяний з горохом": "Зима любить гарячу, хтось - холод, хтось - дев'ять днів в горщику." І в одному з діалогів ця цитата: на словах Юніора, що віддає перевагу класикам гарячому джазу, Сушечка говорить: «Сим людям подобається гарячим». Назва картини «Ніч сьогодні, Йосипін. й
14. Після попереднього перегляду комедії, продюсери розповіли, що диференціали, щоб скорочувати фільм, оскільки вони думали, що хороша комедія повинна тривати не більше години та половини. Але режисер завершився різання тільки однієї сцени, яка тривала 15 секунд.
15.00 р. радянська цензура виділила стільки, скільки 25 хвилин - майже всі поцілунки Сушка та інші сцени