Пісні Lana Del Rey

У понеділок, 15 липня, Lana Del Рей виступали в Москві. 6 червня та 8 червня було скасовано через погане здоров’я співачки. У середу 17 липня в Санкт-Петербурзі відбудеться фінальний концерт Lana Del Rey в рамках світового туру за підтримки альбому Born to Die: Paradise Edition. Ми чекаємо на концерт в Санкт-Петербурзі та пам’ятаємо 8 кращих композицій цієї унікальної сучасної співачки.

Пісні Lana Del Rey р.

феномен Lana Del Rey є причиною дебатів, як в музичному середовищі, так і в рядах загального публіки. Кількість активних шляпок є майже більш eloquent індикатор успіху, ніж кількість захоплених шанувальників, і Del Rey має достатню кількість обох. Це може бути любим, але не можна визнати, що Lana Del Rey є найбільш помітним музичним феноменом останніх років. Лана порівнюється одночасно з усіма іконичними образами – від Gioconda до Amy Winehouse, і це її дивний універсальний привабливий, і одночасно дратує багатогранність. Поєднання несумісних - щирості з дотиком хибності, романтики зі смаком циніки, депресії з нотами ванільної кокеттри - навіть індивідуальні риси обличчя не поєднують один з одним, перетворюючи її від живої людини в постмодернічне колаж.

Співак, легко поєднує старомодну вишуканість Голлівудської Золотий вік діви з алкогольною відвертістю парку причепа, чаї критики з вихідного фліртування з масовою поп-культурою на одній руці, а похмура суїцидальна чуттєвість Волта Вітмана на іншому. Розбавляючи тексти з банально-американською символікою підлітків, Лана все ще не забуває шукати за межі того, що не прийнято говорити про те, але я дійсно хочу. Сині джинси, відеоігри, Pepsi-Cola і Diet Mountain Dew, поєднані з лангутом Лани, набувають подвійного значення, елюзивну хвилювання і особливого гаймориту. Голос Del Rey зачаровує і переносить в збиток від смертельних пристрастей, роблячи вас дивним, що інші секрети колишнього соліста церковного хору, які постраждали від підліткової алкогольної залежності, приховує.

"Відео ігри"

Пісні Lana Del Rey

Пісня, яка в 2011 році приніс полум'я до Lizzie Grant, відома як Lana Del Rey. Всього за 3 тижні відео кліп, відредагований з домашніх відео, paparazzi постріли та мультфільми, зібрані 600,000 переглядів на YouTube. За ланою, пісня про її екс-бойфренд: Я думаю, що ми зібралися разом, бо ми були Що було красиво. Перша пісня Лана для досягнення No1 на міжнародних музичних графіках.

"Блакитні джинси"

Пісні Lana Del Rey

Третій одномісний з альбому "Борн вмирає" і другий після народження відео, в якому Lana starred з моделлю і DJ Bradley Soyle. Класичний поганий хлопчик з татуюванням "Війна в моїй голові" на його лобі знову став Lana Del Rey на екранному дружбу, який спав багато чуток про їх стосунки. Кліп розроблений в естетиці ноірових фільмів, і відмінно ілюструє основну ідею пісні - Лана любить погані хлопчики!

"Літній сад"

Пісні Lana Del Rey

Вражаю, що вже спекотний літо 2012 року. Важкий, як розтоплений асфальт, пісня про літню смужкість, з якої можна втекти лише на 99 миль на годину. Красива ілюзія, яка якщо ви одягнете на червоне плаття, зробити укладку, отримати в машині з поганою дитиною і прискорити швидкість зрізу, ви можете вмирати щасливими.

"Дарк Рай"

Пісні Lana Del Rey р.

Ще один музичний мелодрами про любов і смерть від Lana Del Rey. 1 березня 2013 р. Темний рай, після чого не хочеться повертатися в життя. Темний рай чекає того, хто так спокусив померти. В темряві сторони не було настільки привабливою, оскільки д-р Хаус з його печивом.

"Борн вмирає"

Пісні Lana Del Rey

Lana Del Rey другий, випущений 30 грудня 2011 року. Заспокійливий жирализм і темна чуттєвість пісні Народився в Die з альбому однойменної назви змушує вас раптом відчути перебіг життя. Поцілунки для почуттів без мислення про наслідки, поцілунки в заливці дощу найкраще, ми можемо зробити, знаючи, що народилися вмирати.

Національний антем.

Пісні Lana Del Rey

Сарктичний атем, присвячений американський національним значенням – гроші, жаді та споживачам. На відміну від інших пісень від Born до Die, цей трек розроблений в стилі недалеко від хіп-хопу. Сама Лана відноситься до пісні як «любовна історія нової епохи», хоча любов тут – алегорична концепція. Характерна ілюстрація життя «золотої молоді»: п'яний водій, цехолізм, смерть від передозування. «Місце є причиною, яку ми маємо» є ключовим повідомленням пісні.

"Кола".

Пісні Lana Del Rey

The shameless and daring track from the новий альбом Born to Die: Paradise Edition відкриває нові грані Lana Del Rey. Відверто цинічна згадка про лікарські засоби, стосунки з одруженими чоловіками, а вже легендарна лінія «Мій пизковий смак, як Pepsi-Cola» більш підходяща для Nicki Minaj. Але, завдяки флегматично відданим способом виконання, слова пісні пісні, не дивно, не звучать не вульгар, але майже безневинні. Це не перешкоджає спалювання моралістами з праведним гнівом і вимагає заборони на склад.

"Молоді та красиві"

Пісні Lana Del Rey

Відчуттєвий саундтрек до кінопристосування роману The Great Gatsby не менше обговорювався, ніж сам фільм. Захоплююча лірична композиція Lana del Rey, створена з безпосередною участю режисера Бази Лурмана, стала невід’ємним ударом, і довгий час влаштовується в серцях і iPods меломанів по всьому світу. Якщо Оскар за найкращий музичний супровід цього року не вийде Del Rey, команда «Гатсбі» буде мати 2 причини, щоб відображати Академія.