Далі текст автора
Я думаю, що я писав про цю акцію на моєму блозі. Але зараз це гарна ідея, щоб запам'ятати це. Армійне життя – це консервований мікромодель світу, який залишає за собою високі огорожі. Я подається в Сковородинському прикордонному знімку.
Так, один раз, в нашому гарнізоні теж був схожий повстання, як Бірюлєв ... Я був переданий від компанії Commandant до Саперної, де було багато Дагестані. Оплатити Доугі запросили російських військовослужбовців в туалет один раз. Я був запрошений. Я не маю знайомих в сапперах, але я твердо вирішив, що я не даю копійки, щоб запобігти її відходу. Люблю себе. Навіть морально підготовлений, щоб потрапити в обличчя. Вони приїхали до ванної кімнати. Починалися розмови - перші загрози, потім розлучення для гнилі, али, "хлопці необхідно перенести в кошеню". Вони не лягли бити – після того, як я великий хлопець, і відповів без тремтіння в голосі (хоча було страшно, що приховати там). бесіда тягнеться на ... і не на користь дітей гір. Тоді я вирішив врятувати їх і себе від можливого неприємного результату. За кілька хвилин я пройшов через ряди Дагестані. Я очікував, щоб отримати удари ззаду, навіть внутрішньо скручені, але Бог має дивний.
Я пішов з-за кордону, сидів на лавці і копчений нервово. Я зустрівся з ними більше року. На жаль, хтось назвав мене, вони кажуть, там наша троянда Амур для вас. На сайті сапперської компанії в повному складі компанії галдель-командант, що складається переважно з амурових мешканців - навпроти них нервової Дагестані. Лідер, який на чолі з воїнами атаки, не вдалося цього дня. Ми розбили наші бабусі. Але після того, як Дагестаніс почав поважати мене в «суперці». Бо за мене знаходилися.
Що я маю на увазі? О брати і сестри, ти і я. Сьогодні я пам'ятаю про те, що мій земляк стояв мене. Ви знаєте, чому вони стояв? А бо був капітан Ахромеєв (який пройшов через військові конфлікти), які навчили нас, «команданти», об’єднуватися і допомагати один одному. Наприклад, ми мали таку щоденну команду: «Даги!» Ми кидаємо всі наші бізнеси і кинулися до виходу - всі 50 осіб. Вони захопили руки незнайомця і ноги і кинули його з дверей. Вони бояться нас. Але в інших компаніях, що займаються банальним кермомом. Дякую, Капітан!
Якщо ми намагаємось підтримувати наші співвітчизники в громадському транспорті, на ринках і стоянках, на вулицях наших міст, ми поважаємо. Але довести це почуття ліктя у людини потрібно від дитинства на ідеалах великих командирів князя Олександра Невського та Дмитра Донського, Суворова, Ушакова. Так народна ідея на поверхні. Нехай небо бачить його до нашої влади.
Фото: Сковородинський бордюр, інженерна компанія, 1997 (право в верхньому ряду - ваш хмільний слуг)
Джерело: diak-svyatoslav.livejournal.com