Біблія надзвичайних чисел коли він бачить, як Бог залишив вас

Я знаю молитву за прощення гріхів Івана Христостома серця як «Наш батько». В житті, коли потрібно. Божа допомогай Посвідомляємо про допомогу і поступання в молитві.

Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач. Бібліотечні службиТексти пісень, а це означає: Він відчуває, що Бог пішов з вами. Це буде добре для всіх віруючих.

Молитва за прощення гріхів Біблія надзвичайних чисел коли він бачить, як Бог залишив вас

Я рекомендую вам переглянути список. молитви для різних випадків.

При сумі. Жнівень 14.
Коли люди випустили. Пс. 26
Коли ви грішили. Пс. 50
Коли вам потрібно. Матвія 6:19-34
Коли ви перебуваєте в небезпекі. Пс. 90
Коли ви думаєте, що Бог пішов з вами. Пс. 139
Коли віра повинна бути посилена. Геб. 11.
Коли ви поодинці і рубаєте. Пс. 22
Коли ви сердилися і сумнівні. 1 Кор. 13
Коли ви відчуваєте, що ви повністю не змогли. Рим. 8:31-39
Коли ви хочете миру і спокій. Матвія 11:25-30
Коли світ стає більш міцним, ніж Бог. Пс. 89
Коли ви залишаєте будинок і подорожі. Пс. 120
При відсутності відваги. Нав. 1-й
Коли ви думаєте про нещастя або помсти. Мк 10.
Як отримати разом з іншими. Рим. 12.
Як бути щасливим. Кол. 3:12-17
Ідея християнства. 2 Кор. 5:15-21
Якщо ви пригнічений. Пс. 26
Якщо ви хочете бути плідними. Жнівень 15.
Якщо ваш гаманець порожній. Пс. 36
Якщо ви втратите довіру у людей. 1 Кор. 13:13
Якщо люди не дивляться. Жнівень 15.

Біблія надзвичайних чисел коли він бачить, як Бог залишив вас р.

Український переклад І. Огієнка безшовні - Читання Псалми 50.

У мене є милосердя, Боже, згідно з величезністю вашої милосердя, і очищайте свою нерівність, відповідно до безліччю ваших боунтів. Помийте мене від мого нерівності, і очищайте мене від мого гріха. Я знаю, і мій гріх до мене виходить. Щоб ви тільки грішили, і зробивши децей перед вами, нехай ви обгрунтуєте в своїх словах і подолати, суддя Ті. Поведінка, я захотівся в нерівності, і в гріхах моя мама народилася.

Поведінка, ви любили правду, Ваша невідома і секретна мудрість розкрила мене. Посипаю мене гісопом, і я буду очищати, помити мене, і я буду біліше снігу. Подаруйте мені радість і радість; хмільні кістки будуть радіти. Поверніть обличчя від мого гріха, і очищайте всі мої нерівності. Зроби чистого серця в мене, Боже, і поновлю свій дух в мій вомбі.

Не відхиляйте мене від вашої присутності, і не відчуйте свого Святого Духа від мене. Подаруйте мені радість спасіння твого, і Духом Господнього зміцнити мене. Я навчаю твоїй шлях, і відвертаю вас. Язик буде радіти праву. Господи, відкривати мій рот, і мій рот буде оголошувати свою хваллю. Якби ви бажали жертви, подарували їм бути забійними, пекли не радують.

Сакрий до Боже дух розірвав, серце зламаний і не завадить Богу. Задоволення, Господи, з Твою гарною насолодою Зіон, і дайте стіни Єрусалиму будувати. А потім бути доброю жертвою прави, гасіння і пекти, потім вони будуть кладені на вівтарі.

Псалом 26 Коли люди не можуть Для вас, читати Псалми 26. Це псалм подяки, що славить Бога. Ця молитва відображає справжню любов і довіру Бога.

Господи мій нагляд і мій Спас, хто боїться? Господа, захисника мого життя, від кого я боїться? Щоб прийти біля мене сердитися, щоб сльозити м'якоть, щоб занурити мене, і знищити шахту, бути миарним і крутим. Якщо полк бореться зі мною, серце не побоюється, якщо воно піднімається на мене, довіряю в нього.

Я запитаю один з Господа, я буду вимагати, що ви живете в будинку Господа, всі дні мого життя, див. красу Господнього і відвідати Його святий храм. Я був прихований в с. в день зла, вкритий таємницею його села, підійшов мене на камінь. І тепер підіймав голову проти своїх ворогів: пристрасть і пристрасть в його селищі є жертвою хвилею і чарівності; Я співати і співати до Господа.

Вінар, Господи, мій голос, для тих, хто торкнеться, померти на мене і почути мене. Господи. Я зустрію тебе, Господи, Я шукаю тебе. Не відвертайте обличчя від мене, і не відвертайтеся від вашого раба з небезпекою: будьте мій помічник, не заперечуйте мене, або змушуйте мене, Боже мій Saviour. На мій батько і мій мати мене, але Господь отримає мене.

Зроби мене правдивим, Господеві, і привели мене на шляху мого правого ворога за свою раду. Не дайте мені до душі тих, хто блющить мене, для мене стояти, як свідк неправдивого і брехливого до себе. Я вірю в побаченні Господа в землі життя. Тексти пісень, а це означає: Будьте хворі з Господом, сміливі, і нехай ваше серце буде міцним, і нехай Господь. Слава Отцю та Сину та Святому Духу. Амен.

Український переклад І. Огієнка захист Від Бога, читати Псалми 90.

«Хто, хто живе за допомогою Високого, у притулку Бога небесного, буде відпочивати. Господи каже: Ти мій захисник і мій притулок, мій Бог, і я довіряю в нього. Як Той доставить вас з сітки мисливця, а з словом блаженний. Його клоак переповнить вас і сподівається під його буріння.

Його правда буде використовуватися в якості зброї, ви не боїтеся страху ночі, стріли, що літають в дні, річ, що проходить в темряві, пилу і демонів серединки. Від вашої країни, а темрява на правій руці не прийме. Подивіться на очі, і див. винагороду гріхів.

Для Вас, О Господи, поставили у вищому місці. Не зло прийде до вас, і не буде рани біля тіла. Для того, щоб тримати вас у всіх ваших шляхах. Вони піднімуть вас в руках, але не прилипають ноги на камінь.

Крок на підопічній і підсилювачі, і перемістити лев і п'ятий. Для того, щоб я довірявся, і я буду обкладатися і знаю своє ім'я. Він подзвонить мені і я почую його; Я з ним в біді, Я буду славити його, я буду виконувати його по довжині днів, і я покажу його моє спалювання.

Я також пропоную знайомитися з серапхімом Саровським за допомогою. Дякуемо!

Для того, щоб не послухати богип і останні темні новини, я прочитав молитви до себе, і це дійсно допомагає. Коли Бог, здається, пішов нам, я кажу молитвиТексти пісень, а це означає: І душа відразу стає яскравіше і більш радісно!