Очні: «Георгійські солдати збирають дітей з підвалів та пагонів у блонковому діапазоні»

3610Р. 4200Р.

Згідно з очевидами, грузинські солдати, які атакували У столиці Південної Осетії було відомо випадки нелюдських суперечок. Громадяни повідомляють від зруйнованого міста, що вони побачили своїми очима, як грузинська армія вибрала дітей, які приховувалися в підвалах і... розстріляли їх в точковому діапазоні.

Лариса Тібілова та Залина Бакаєва залишили Цхінваль кілька днів до початку війни. Зараз вони в Ростові з родичами. Але їхні сім’ї мешкали в місті, що майже не існує. Жінки втомлюються, вони постійно намагаються зв'язатися з родичами на мобільний телефон. Розмовини короткі – 10-15 секунд – головне знати, що родичі живі. Але під час цього часу родичі керують звітом про те, що відбувалося і продовжує відбуватися в місті, перетворилися в руїни.

- У мене є літня матері. вона 80 років, cries Zalina Bakaeva. - Два брати і сестра-в-одному. Мій брат і сестра-в-право живий, але я нічого не знаю про моєї матері. Як з'єднатися з ними, як я можу знайти їх?! – Голос Заліни знову ламається.

Ми живемо в південній частині Цхінвалу, де були Всі будинки спалювалися внизу і школа вигорла вниз. Хто хоче це? Для чого? Все повністю зруйноване, всі руїни. Лікарі навіть знищили...

Атроцит

Подруга Заліни під час однієї з розмов розповіли страшні речі.

Люди, що приховуються в підвалах, випускають з їжі і води. Не можна говорити на телефоні. Грузини забирають мобільний сигнал і кидають гранати безпосередньо в підвал. Учора друг сказав мені, як вони приховали в підвалі готелю. Грузинські солдати, коли вони вийшли, негайно підійшли до цього готелю. Діти вийшли і вистріляли там. Побудований в лінії і відкрив вогонь з кулеметів. І вчора ще один друг з Москви назвав, що її дід був взятий хост в Цхінваллі і тепер нічого не відомо про його долі.

Але самі Грузинські війська, які діють як фашисти, страждають великими втратами. За словами брата Заліни Валерія, органи вбивства в американських формах пов’язані з вулицями.

Надія.

Лариса в Осетії чоловік Лев і 16-річний син Сармат.

Лева заявив, що він буде залишатися і захищати рідне місто, і сина від батька. Ми пообіцяли подбати про одне одного, продовжується Лариса Тібілова. Мій чоловік назвав і подяку Богу, вони живі.

Жінки не знають, як допомогти своїм близьким виходити з Осети. Одна надія для російських миротворців.

Хто має захищати нас! Жінки говорять через сльози. Южні осети – мирні люди, втомилися від війни! Коли все закінчиться?!

Лариса і Заліна порівняли агресію Саакашвілі з геноцидом осетинського народу, який був засвідчений у 20-х роках минулого століття Новою Йорданією.

«На 80 відсотків осетинських людей переважали», – розповідає Лариса. У радянській епоху він зробив національний герой. Не один запитав, чому вулиці та лікарні назвали його. У назві цієї фашистки, які перенесли осетинський народ. Потім, теж, малюки знімалися в молитках. Історія повторює себе У світі громада мовчить, і ми насправді переважаємо.