Любителі книг

Книга, що ви думаєте, є другом людини. Покажіть мені, хто ваш друг і я буду сказати вам, хто ви. Хтось знає про поезії Цвєтаєвої та прозаванні Булгакова, а для когось нічого кращого, ніж нова детективна Дарія Донцова. Але не тільки друзі показують особистість людини, але й піклуються про них. Так це нормально для когось, щоб мати книги, які проколоти на підлозі. Але не для них дизайнери приходять з найбільш фантастичними ідеями книжкових полиць. Вони намагаються для тих, хто цінує і любить книжки, які довіряють нові секрети кожного читання.

Здається, що зараз дизайнери приклеюються до ідеї: розташування книг в регулярних рядках є банальним і нудним! Таким чином, навіть якщо вони роблять полицю, необхідно, наприклад, перекручувати його кінці, або зробити полки надзвичайно симетричними. І найкращий спосіб повернути полку внизу, всупереч закону тяжіння! Є книги на цій полиці!

Неважко сказати, є, мабуть, стільки книг, як є параметри шафи для них. Ці "книги" іноді як нерозривні як сюжети книг, які містяться. І однаково різні, кожен з власним характером. Деякі мають м'які лінії і гладкі вигини деревини, інші мають гострі кути і холодну жорсткість металевої рами. Якщо ви думаєте про це, фактична книжка не гірше її змісту - книги - відображає індивідуальність свого власника. Його пристрасть, професія, смаки... І не всі будуть кидати в домашніх умовах деякі з сміливих варіантів книжкових полиць, пропонованих дизайнерами. Але наші найкращі співрозмовники, які ніколи не дадуть вам нудьгувати, не кажучи вже про слово, неодмінно варто жити в таких оригінальних будинках!

Джерело: /users/104