Як я зробив шафу.

Привіт! Хочу поділитися своїм фотозвітом про будівництво шафи.
42 фотографії та багато тексту

Як я зробив шафу. , Україна

Моя дружина і я переїхав в нову квартиру. Звісно немає нічого в меблів. Спочатку батьки віддали стару радянську стіну. На деякий момент з'явилася реалізація, яка стіна повна, і її зовнішній вигляд залишилася набагато краще. Я мав зробити щось.

Для всієї ширини кімнати була ідея придбати шафу. Після короткого аналізу відповідних меблевих офісів я був захоплений. Вартість готової шафи з 4 дверцят була близько 50000 рублів. Це ще не встановлено. У цей час і сьогодні не було таких грошей. Так було прийнято рішення зробити це самостійно. Баган на форумах «куріння», вивчення технології та нюансів будівництва.

Так попередній опис шафи-купе:
Загальна довжина шафи (від стіни до стіни) - 3420 мм
Глибина крупна: - 500 мм
Висота від підлоги до стелі - 2500 мм
Колір: Венге (як виявилося пізніше, моя дружина і я не в кольорі комп'ютерного столу)
Л ДСП товщиною 16 мм.
Повідомляємо загальну суму грошей в кінці повідомлення.

По-перше, шафа була розроблена в програмі Compass-3D. Довгий час, близько місяця. У домашніх умовах було вимірено все, з дружиною, обрано необхідну начинку і розташування полиць і барбеллів.

Після короткого пошуку я знайшов компанію, яка, відповідно до мого розміру, буде розрізати і перерізати деталі майбутнього шафи купе. На ціну виявилося: 8920 рублів. На призначеному добу я прийшов з другом (Анріуха Хай!) для підбір деталей. Так само, як і зло. Сзуко! Найрозважніше було те, що два довге елементи (2500 мм кожен) не піднімають довжину автомобіля. Приблизно 600 мм прилипає з багажника. Ну, нічого не робити, я повинен вийти і піти так.

Після приїзду і розвантаження деревини я вирішив непаритися і почати будівництво на новий день. Я мав багато часу, тому що я був тимчасово безробітний. Фото 1. Дерева прокладена з ранку. І тоді я трахнув і зрозумів, що я був у відні. Я йду їх, і думав, що робити. І ось ми йдемо!

Як я зробив шафу.

Фото 2. Для зручності роботи всі елементи були декомпоновані і сортовані.

Як я зробив шафу.

Для роботи були придбані наступні:
- Кіян
- запечена бура
- Дерево-свердло
- Європропи (підтвердження)
- гвинтові штучки
- вугільний камінь
рівень 400 мм
- 2 кутові стрижні
- шнури
- роликові інструкції для коробок
- Я відвертаю на дереві.
- металеві меблеві кути
- декоративні меблеві кути
провідник для перпендикулярного буріння

З Інтернету кабель прихований у моїй плінтусі, мені довелося вирізати ночицю під плінтусом з нижніх вертикальних стелажів.

Спочатку я замовив край тільки однієї сторони несучих елементів (на лицьовій стороні з пластиковою кромкою 2 мм), так як це не дешево. Після читання з інтернет-видань формальдегід видається з ДСП з часом, він купив чорний меламінний край в будівельному магазині. Я шукав пару відеороликів і почав клеїти себе. Іноді це було добре, іноді було погано. У будь-якому випадку ця сторона буде проти стіни, вона не буде видно. На фото 3, процес склеювання краю до кінця спини.

Як я зробив шафу.

Фото 4. Ретельно вимірює положення отворів.

Як я зробив шафу.

Фото 5. Я вирішив закріпити елементи не тільки за допомогою підтвердження, але і з вагами для міцності. На фото процес буріння отворів під ущільнювачами і котушками. Придбаний заздалегідь провідник не був корисний. Я дрібний з окуляром, тому я пробурила ДСП в очах. До речі, свердло ніколи не відійшов.

Як я зробив шафу. р.

Фото 6. Спробуйте, вставляючи шнури в отвори і скручуючи майбутні полки з підтвердженням.

Як я зробив шафу.

Фото 7. Другий стовп готовий.

Як я зробив шафу.

Фото 8. Поставимо наш майбутній середин шафи. Я намагаю це на стіні, вона виглядає чудово! :

Як я зробив шафу.

Фото 9. Встановіть кришку Важливо, що все заплановане і гладке.

Як я зробив шафу.

Фото 10. Для того щоб плоско прикріпити, закріплюємо на кутових стрижнях.

Як я зробив шафу. р.

Фото 11. Ми викручуємо в доказах. Головне не перетягувати їх.

Як я зробив шафу.

Фото 12. Намагатися знову)

Як я зробив шафу.

Фото 13. На підході для установки іншого елемента шафи (права частина секції з полицями)

Як я зробив шафу.

Фото 14. У майбутньому форма шафи вже почала малювати :

Як я зробив шафу.

Фото 15. З іншого боку - фото центральних і правих секцій.

Як я зробив шафу.

Фото 16. Тепер це поворот секції під сходами і праскою дошки.

Як я зробив шафу.

Фото 17. Процес буріння отворів під підтвердженням. Важливо, щоб свердла точно під кутом 90 (плюс я не маю уваги від інших). Подаруйте мені hug. Подаруйте мені hug. 5) ступені.

Як я зробив шафу.

Фото 18. Він закручений. Поставимо всю річ. Красивий!

Як я зробив шафу.

Фото 19. Нижні полки будуть на одному рівні. Для них спеціально купили 4 меблеві декоративні куточки. Куточки не будуть видимими, так як вони будуть покриті фасадами коробок. Ця фотографія захоплює процес кріплення цих куточків.

79054, Україна

Фото 20. Монтаж полиць. Він ідеально вирівняний з лівою полицею!

Фото 21. Загальний вигляд частково зібраного шафи)

Як я зробив шафу.

Фото 22. Так як одяг лежачи на кухні вже досить втомлений, то встигнути встановити бар для одягу. У цій ніші будуть зберігати куртки і довгі сукні дружини.

Як я зробив шафу.

Фото 23. У той же час він відразу встановив нижню полицю під барбекю. Під цією «памою» буде місце пилососа та інших великих товарів.

Як я зробив шафу.

Фото 24. Як ви можете бачити, перед тим як я мав час закінчити праву сторону шафи, так як відразу моя дружина вішала речі. У центрі з вище встановленої деревини для надання жорсткості верхньої полиці.

Як я зробив шафу.

Фото 25. Один з найсвіжіших установок є лівою несучою стійкою. Одна з них була дуже «пун» для фіксації.

Фото 26. Незбираний до кінця шафи почав повільно заповнювати! Частина кухні була видалена з рубля.

Як я зробив шафу.

Фото 27. Сорочки починають змивати. Я кладав ліві стовпчики на них. У верхній частині бару буде шахта (тобто всі види штанів і сорочок там підвішатимуть :), нижня бар стане моїм дружинами.

Як я зробив шафу.

Фото 28. Встановити останні полки. Ось ми бачимо однакові кути, прикріплюємо їх по всьому периметру в переробках 200-250 мм.

Як я зробив шафу.

Фото 29. Заповнити шафу!

Як я зробив шафу.

Фото 30. Почати робити ящики. Спочатку я не спинився два шматки доказів. Після першого ящика я знаю, що був досить.

Як я зробив шафу.

Фото 31. Консолідована коробка 1

Як я зробив шафу.

Фото 32. На першому ящику я встановив дно, як можна побачити, з гвинтами. Це виснаження! В результаті на нігтях кріпиться дно наступних коробок

Додано до [mergetime]1413901518[/mergetime]
Я сказав мій прощання. Коробки були меншими, ніж ніші під ними (фото 19). Проміжок становить близько 10 мм з кожного боку. Що таке, я зробив помилку в моїх підрахунках на 20 мм. Сзуко! Я трахнув з це проблема в день 2,2 км Про що робити. В кінці ми повинні прийняти барбаричний підхід:
(a) Я купила стелажі в Лерої, тільки товщина їх близько 10 мм.
(б) Виріжте його під шафою.
з) Він кладав нігті на стійках (не допускається гвинти, зламали).
(d) встановлені роликові напрями
й Метод гарбуза скоригував позицію на висоті керівництва.
(e) встановити коробку і вішати фасад.
Вона смоктати. Блаженний фасад коробок, а плоди мого шуму запечені!

Як я зробив шафу.

Фото 33. Це те, що шафа виглядала, як і раніше встановлених дверей.

Додано до [mergetime]1413901563[/mergetime]
До тих пір я витратив близько 10 днів в часі. Працює в основному з 10:00 до 16:00. Покажіть мені, що ви так довго? Пояснення: Необхідно просвердлити кожен отвір, заміряти, приклеїти край, піти в магазин для відсутніх інструментів і т.д.
Дверцята погіршилися. Я не заважав, щоб зробити їх самостійно (після проколу з ящиками), я вирішив замовити їх в спеціальному офісі. Але гроші, випаровані швидко і довгий час довелося забути про двері.
4 місяці шафа була без дверей, я вже почав працювати, і це здається, заробити щось. Моя дружина і я нарешті вирішив закінчити цю шафу. Компанія замовила двері з міркувальником (накладаємо полум’я на них, якщо що-небудь), з доставкою і сходженням на 24 поверх (в наявності вантажного ліфта). Дверцята вийшла за ціною... як пообіцяла в кінці огляду я розповість про ціну.
Колір був обраний по-різному, так як я писав на початку посту, колір шафи не збігався з іншими меблями.

Як я зробив шафу.

Фото 34. Прибули придбані двері. Тільки 4 двері: 2 ДСП, 2 дзеркала.
Хлопці пояснили, як встановити їх. І я прочитав інформацію в Інтернеті, в цілому, немає труднощів.

Як я зробив шафу.

Фото 35. Позначте верхню доповідь.

Як я зробив шафу.

Фото 36. Робимо отвори в стелю. Я скажу вам, я щасливий. Два отвори впав точно в ребра. Немає коментарів, але я довгий час. Звідси просвердлити кудись ще.

Як я зробив шафу.

Фото 37. Ми отримали керівництво. Геморої самостійно. Краще два.

Як я зробив шафу.

Фото 38. Хлопець, який приніс двері, сказав, що краще поставити нижній провідник на двосторонній скотч. По-перше, простіше регулювати, а потім легше закріпити (вирізати верхній шар). Ну, ми робили.

Як я зробив шафу.

Фото 39. Не було проблем з монтажу дверей. Все про роботу як два. Ви не можете це зробити самостійно.
Одна людина вставляє верхні ролики в верхній інструкції, а інша натискає нижні ролики і вставляє в нижній інструкції. Немає ускладнених. Я не можу зробити це без неї.

Як я зробив шафу.

Фото 40. Фінальний етап регулювання дверей з шестикутником, а потім заклеювання щітки.

546107

Фото 41. Шафа готовий!

Як я зробив шафу.

Фото 42. Я забув, щоб додати малюнок на початку посту. Виправлення.

Додано до [mergetime]1413901844[/mergetime]
Як обіцяють вартість будівлі шафи:
Ріжучий і край - 8920 рублів
Виготовлення дверей + доставка + ліфт - 18337 рублів
Інструменти: 2500 RUB

Загальний: майже 30 000 рублів. Що в 1,5 рази менше середньої ціни ми запропонували для шафи.
Під час будівництва я отримав неоціненний досвід.

Дуже дякую. Я хотів би відповісти на будь-які питання.

Як я зробив шафу.