Як я зробив шафу.

Привіт! Хочу поділитися своїм фотозвітом про будівництво шафи.
42 фотографії та багато тексту

, Україна

Моя дружина і я переїхав в нову квартиру. Звісно немає нічого в меблів. Спочатку батьки віддали стару радянську стіну. На деякий момент з'явилася реалізація, яка стіна повна, і її зовнішній вигляд залишилася набагато краще. Я мав зробити щось.

Для всієї ширини кімнати була ідея придбати шафу. Після короткого аналізу відповідних меблевих офісів я був захоплений. Вартість готової шафи з 4 дверцят була близько 50000 рублів. Це ще не встановлено. У цей час і сьогодні не було таких грошей. Так було прийнято рішення зробити це самостійно. Баган на форумах «куріння», вивчення технології та нюансів будівництва.

Так попередній опис шафи-купе:
Загальна довжина шафи (від стіни до стіни) - 3420 мм
Глибина крупна: - 500 мм
Висота від підлоги до стелі - 2500 мм
Колір: Венге (як виявилося пізніше, моя дружина і я не в кольорі комп'ютерного столу)
Л ДСП товщиною 16 мм.
Повідомляємо загальну суму грошей в кінці повідомлення.

По-перше, шафа була розроблена в програмі Compass-3D. Довгий час, близько місяця. У домашніх умовах було вимірено все, з дружиною, обрано необхідну начинку і розташування полиць і барбеллів.

Після короткого пошуку я знайшов компанію, яка, відповідно до мого розміру, буде розрізати і перерізати деталі майбутнього шафи купе. На ціну виявилося: 8920 рублів. На призначеному добу я прийшов з другом (Анріуха Хай!) для підбір деталей. Так само, як і зло. Сзуко! Найрозважніше було те, що два довге елементи (2500 мм кожен) не піднімають довжину автомобіля. Приблизно 600 мм прилипає з багажника. Ну, нічого не робити, я повинен вийти і піти так.

Після приїзду і розвантаження деревини я вирішив непаритися і почати будівництво на новий день. Я мав багато часу, тому що я був тимчасово безробітний. Фото 1. Дерева прокладена з ранку. І тоді я трахнув і зрозумів, що я був у відні. Я йду їх, і думав, що робити. І ось ми йдемо!

Фото 2. Для зручності роботи всі елементи були декомпоновані і сортовані.

Для роботи були придбані наступні:
- Кіян
- запечена бура
- Дерево-свердло
- Європропи (підтвердження)
- гвинтові штучки
- вугільний камінь
рівень 400 мм
- 2 кутові стрижні
- шнури
- роликові інструкції для коробок
- Я відвертаю на дереві.
- металеві меблеві кути
- декоративні меблеві кути
провідник для перпендикулярного буріння

З Інтернету кабель прихований у моїй плінтусі, мені довелося вирізати ночицю під плінтусом з нижніх вертикальних стелажів.

Спочатку я замовив край тільки однієї сторони несучих елементів (на лицьовій стороні з пластиковою кромкою 2 мм), так як це не дешево. Після читання з інтернет-видань формальдегід видається з ДСП з часом, він купив чорний меламінний край в будівельному магазині. Я шукав пару відеороликів і почав клеїти себе. Іноді це було добре, іноді було погано. У будь-якому випадку ця сторона буде проти стіни, вона не буде видно. На фото 3, процес склеювання краю до кінця спини.

Фото 4. Ретельно вимірює положення отворів.

Фото 5. Я вирішив закріпити елементи не тільки за допомогою підтвердження, але і з вагами для міцності. На фото процес буріння отворів під ущільнювачами і котушками. Придбаний заздалегідь провідник не був корисний. Я дрібний з окуляром, тому я пробурила ДСП в очах. До речі, свердло ніколи не відійшов.

р.

Фото 6. Спробуйте, вставляючи шнури в отвори і скручуючи майбутні полки з підтвердженням.

Фото 7. Другий стовп готовий.

Фото 8. Поставимо наш майбутній середин шафи. Я намагаю це на стіні, вона виглядає чудово! :

Фото 9. Встановіть кришку Важливо, що все заплановане і гладке.

Фото 10. Для того щоб плоско прикріпити, закріплюємо на кутових стрижнях.

р.

Фото 11. Ми викручуємо в доказах. Головне не перетягувати їх.

Фото 12. Намагатися знову)

Фото 13. На підході для установки іншого елемента шафи (права частина секції з полицями)

Фото 14. У майбутньому форма шафи вже почала малювати :

Фото 15. З іншого боку - фото центральних і правих секцій.

Фото 16. Тепер це поворот секції під сходами і праскою дошки.

Фото 17. Процес буріння отворів під підтвердженням. Важливо, щоб свердла точно під кутом 90 (плюс я не маю уваги від інших). Подаруйте мені hug. Подаруйте мені hug. 5) ступені.

Фото 18. Він закручений. Поставимо всю річ. Красивий!

Фото 19. Нижні полки будуть на одному рівні. Для них спеціально купили 4 меблеві декоративні куточки. Куточки не будуть видимими, так як вони будуть покриті фасадами коробок. Ця фотографія захоплює процес кріплення цих куточків.

79054, Україна

Фото 20. Монтаж полиць. Він ідеально вирівняний з лівою полицею!

, Україна

Фото 21. Загальний вигляд частково зібраного шафи)

Фото 22. Так як одяг лежачи на кухні вже досить втомлений, то встигнути встановити бар для одягу. У цій ніші будуть зберігати куртки і довгі сукні дружини.

Фото 23. У той же час він відразу встановив нижню полицю під барбекю. Під цією «памою» буде місце пилососа та інших великих товарів.

Фото 24. Як ви можете бачити, перед тим як я мав час закінчити праву сторону шафи, так як відразу моя дружина вішала речі. У центрі з вище встановленої деревини для надання жорсткості верхньої полиці.

Фото 25. Один з найсвіжіших установок є лівою несучою стійкою. Одна з них була дуже «пун» для фіксації.

, Україна

Фото 26. Незбираний до кінця шафи почав повільно заповнювати! Частина кухні була видалена з рубля.

Фото 27. Сорочки починають змивати. Я кладав ліві стовпчики на них. У верхній частині бару буде шахта (тобто всі види штанів і сорочок там підвішатимуть :), нижня бар стане моїм дружинами.

Фото 28. Встановити останні полки. Ось ми бачимо однакові кути, прикріплюємо їх по всьому периметру в переробках 200-250 мм.

Фото 29. Заповнити шафу!

Фото 30. Почати робити ящики. Спочатку я не спинився два шматки доказів. Після першого ящика я знаю, що був досить.

Фото 31. Консолідована коробка 1

Фото 32. На першому ящику я встановив дно, як можна побачити, з гвинтами. Це виснаження! В результаті на нігтях кріпиться дно наступних коробок

Додано до [mergetime]1413901518[/mergetime]
Я сказав мій прощання. Коробки були меншими, ніж ніші під ними (фото 19). Проміжок становить близько 10 мм з кожного боку. Що таке, я зробив помилку в моїх підрахунках на 20 мм. Сзуко! Я трахнув з це проблема в день 2,2 км Про що робити. В кінці ми повинні прийняти барбаричний підхід:
(a) Я купила стелажі в Лерої, тільки товщина їх близько 10 мм.
(б) Виріжте його під шафою.
з) Він кладав нігті на стійках (не допускається гвинти, зламали).
(d) встановлені роликові напрями
й Метод гарбуза скоригував позицію на висоті керівництва.
(e) встановити коробку і вішати фасад.
Вона смоктати. Блаженний фасад коробок, а плоди мого шуму запечені!

Фото 33. Це те, що шафа виглядала, як і раніше встановлених дверей.

Додано до [mergetime]1413901563[/mergetime]
До тих пір я витратив близько 10 днів в часі. Працює в основному з 10:00 до 16:00. Покажіть мені, що ви так довго? Пояснення: Необхідно просвердлити кожен отвір, заміряти, приклеїти край, піти в магазин для відсутніх інструментів і т.д.
Дверцята погіршилися. Я не заважав, щоб зробити їх самостійно (після проколу з ящиками), я вирішив замовити їх в спеціальному офісі. Але гроші, випаровані швидко і довгий час довелося забути про двері.
4 місяці шафа була без дверей, я вже почав працювати, і це здається, заробити щось. Моя дружина і я нарешті вирішив закінчити цю шафу. Компанія замовила двері з міркувальником (накладаємо полум’я на них, якщо що-небудь), з доставкою і сходженням на 24 поверх (в наявності вантажного ліфта). Дверцята вийшла за ціною... як пообіцяла в кінці огляду я розповість про ціну.
Колір був обраний по-різному, так як я писав на початку посту, колір шафи не збігався з іншими меблями.

Фото 34. Прибули придбані двері. Тільки 4 двері: 2 ДСП, 2 дзеркала.
Хлопці пояснили, як встановити їх. І я прочитав інформацію в Інтернеті, в цілому, немає труднощів.

Фото 35. Позначте верхню доповідь.

Фото 36. Робимо отвори в стелю. Я скажу вам, я щасливий. Два отвори впав точно в ребра. Немає коментарів, але я довгий час. Звідси просвердлити кудись ще.

Фото 37. Ми отримали керівництво. Геморої самостійно. Краще два.

Фото 38. Хлопець, який приніс двері, сказав, що краще поставити нижній провідник на двосторонній скотч. По-перше, простіше регулювати, а потім легше закріпити (вирізати верхній шар). Ну, ми робили.

Фото 39. Не було проблем з монтажу дверей. Все про роботу як два. Ви не можете це зробити самостійно.
Одна людина вставляє верхні ролики в верхній інструкції, а інша натискає нижні ролики і вставляє в нижній інструкції. Немає ускладнених. Я не можу зробити це без неї.

Фото 40. Фінальний етап регулювання дверей з шестикутником, а потім заклеювання щітки.

546107

Фото 41. Шафа готовий!

Фото 42. Я забув, щоб додати малюнок на початку посту. Виправлення.

Додано до [mergetime]1413901844[/mergetime]
Як обіцяють вартість будівлі шафи:
Ріжучий і край - 8920 рублів
Виготовлення дверей + доставка + ліфт - 18337 рублів
Інструменти: 2500 RUB

Загальний: майже 30 000 рублів. Що в 1,5 рази менше середньої ціни ми запропонували для шафи.
Під час будівництва я отримав неоціненний досвід.

Дуже дякую. Я хотів би відповісти на будь-які питання.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное