Як навчити мій син не вмирати

Коли мій син був сім років, і ми все ще малий родині пішли десь з міста, пішли на станцію, купили морозиво і йдуть, ми отримуємо задоволення: літо, тепла, морозиво, дружина, син, грація.

Мій син відкриває вікно і відкидає обгортку. Швидкість автомобіля була невеликою, і я змогла навігуватися дуже швидко і паркувати автомобіль на боці дороги.

З автомобіля, який відкрив багажник, звільняв одну з мішків Асанов з їжі, забрав сина з автомобіля і попросив зібрати всі сміття з боку дороги. Син має гордість, і його дружина спробувала пережити.
Але жінка була відправлена на машину, щоб послухати музику, і пояснив сина, що до тих пір, поки він приніс мені повну сумку сміття, ми не будемо йти далі, і відповідно всі «трики» пообіцяли нам більше не буде.

Спочатку з сльозами, а потім з деякими хвилюваннями перед очима, він пішов зібрати сміття. Я взяв другий пакет і пішов поруч з мною.

В менш ніж за півгодини ми очищили невелику ділянку дороги від слідів життя наших людей і повернулися до автомобіля.
І пояснив мій син, чому він пішов, щоб зібрати сміття, тому що Росія є його батьківщиною, і материк повинен бути коханим. Він сказав багато, чуйно (як мій дружина думає), з прикладами, але так що він зрозумів.
І в кінці син сказав,
- Чому ви прийшли, щоб забрати мене?
до Той факт, що ви кинули обгортку з вікна, перш за все, моя помилка. Я пропустив щось про своє виховання, щоб я покарав вас.
Незабаром мій син буде 13 років, він має дві маленькі сестри, і вчора я насолоджувався переглядом його навчити їх не лікуватися.
Дякую за мій батько - його життя мудрості в нашому вихованнях допомагає мені навчити вчителів правильно.