Як прийняти вирощування сина

В офісі відкрився двері, а добре одягнена жінка близько п'ятдесят, а потім молода людина близько 25. Вона сидить перед мною, і він залишився дверима.

Він має 2 вищі освіти, тому у мене є хороший, але з яких причин він не хоче жити. й

Він не відповідав і не відповідав вікном. У своїх очах немає бажання отримувати допомогу або займатися діалогом.

р.

Тож моє питання було жінці: «Чи потрібна допомога? Можливо, ви не знаєте, як боротися з сином?

«Що ти?» Він в неприємності. Я присвятив йому життя, і він не хоче жити.

Це реальний випадок від моєї практики. Вона подбала про сина за 25 років і зробила все для нього. Важко зрозуміти, що вона позбавила сина самостійного життя. Що вона відійшов від сина, бажання і вибрати. Навіть бажання проконсультуватися з психологом від нього, і вона намагається контролювати вибір між життям і смертю.

У вищому віці пристосування сина така мати нарешті починає зважитися, і вона приносить сина на призначення з психологом і каже: «Чи щось з ним». Але вона ніколи не допускає, що через свою самопізність, її фізично здоровий син став хрусткою – безпомилково і нездатною дією і жити самостійно.

Тема відносин батьків та підлітків. Діти, які вже занурили одну ногу в доросле життя, але ще не змогли поставити міцну стопу. Діти, які 13, 14, 15. І старше, старше... Діти 25 років, діти 30 років, і навіть сорок.

Тексти пісень, а це означає: Чи може вони коли-небудь бути в змозі поставити їх ноги в дорослому віці?

Моя мама турбує 16-17-річної чола, що він сидить в комп'ютері, не їсти сніданк до 12 п.м., не вибирали освітню установу, яка буде входити в 4 місяці. І вона має стільки клопотів про нього - зробивши сніданк, миття, поставивши його, вибираючи своє майбутнє місце навчання, і сидить в комп'ютері і не підніме ніс. І нещастя, непристойна мама викликає її, "Не робить вибір." Або в іншому варіанті, ще більше "softly": "Я не можу зробити вибір - він ще дитина." І починає мусити, обирати університет, вести переговори з друзями, запозичувати гроші, витягти вуха.

І Він? Що він нічого. Він, як амеба, перетягнеться після своєї матері на прийомах, шукаючи на YouTube і VK на телефоні, його мама вирішує все, не потрібно нічого брати. Почати немотивовану до класу. Після закінчення, він не може знайти роботу.

Моя мати відповідь: «Час зараз – ви не можете знайти роботу за спеціальністю». А потім є ідея матері виправити: «І не йдуть в університет за іншою спеціальністю?» ?

Мати обирає актуальну, популярну і знову шукаю гроші, працює за добро сина і ... І через кілька років вона приходить з сином до психолога з словами: «Чи щось з ним». Я повинен приїхати 15 років тому.

Так сталося, що виховання сучасної сім'ї займає більшість випадків мами. Тому цей матеріал звертається до матерів вирощування синів (також буде корисний для танців, і я не виключаю танців з процесу виховання дітей, просто танців мають інші проблеми виховання, які я не згадую тут).

Наші діти виростають і змінюють, і ми, як батьки повинні змінитися з ними.

Все про життя дітей дуже динамічне, і є плюси і мінуси до нього. З них дуже швидко змінюються діти, а іноді не встигли їх змінити.

«У сім'ях з підлітками діти, проблеми управління можуть бути пов'язані з нездатністю батьків, щоб переїхати з догляду за дитиною, щоб поважати підлітків. У цій ситуації старі програми, які добре подаються, коли діти були молодими, перешкоджають розвитку нової форми сім'ї. Можливо, діти вже освоїли новий рівень їх розвитку, а батьки на цьому етапі їхнього розвитку не розвивали нові альтернативи, говорить сімейний терапевт С. Мінухін. Це, батько може бути слабким зв'язком в щільному і з'єднаному ланцюжку сімейного життя. І як ми пам'ятаємо, в очі і колоди не помітили.

Динаміка життєвого циклу сім'ї виділяє окремий період, коли дитина переживає перехідний вік. Це, мабуть, найскладніший період для батьків і для всієї родини. У цей час починається внутрішня психологічна сепарація дитини з сім’ї, незалежність власної гідності від оцінки батьків, з’являються всі приховані та очевидні конфлікти між членами сім’ї.

Завдання цього етапу розвитку сім'ї:

• Створення балансу між свободою та відповідальністю в сім'ї;
  • Створення кола інтересів для подружжя, які не відносяться до батьківських обов’язків, а також вирішення кар’єрних проблем.

І знову ми повинні бути чіткими про це. Поведінки та поведінки, які ми використовуємо з молодими дітьми, неприпустимо для дітей підліткового віку та старшого віку.й Поставляючи будь-які вимоги до сина і сниться про своє щасливе майбутнє, необхідно подивитися на себе і зрозуміти - ми створили в сімейних умовах, під якими син може вирости як чоловіка, так і наша уява звернулася до нас.

Що потрібно змінити в своїй поведінці до матері сина, який відсвяткував свою 13-річницю і отримував рум'яну лому в подарунок.

7 обов'язкових дій матері дорослого сина

Зміна власної стратегії поведінки. Як ви бачите, ви повинні почати з себе. Ти мама, яка подарувала дитині до 13 років. Допомогти стати дорослим. Ваша відповідальність за те, щоб ваш син прийняв свої рішення. Ви можете дізнатися, щоб зробити свої власні рішення і протистояти своїй невідповідності тарифам. Трансформація материнської допомоги.Для цього необхідно змінити звичну форму зв'язку. Подбайте про них, як вони використовуються – ви знаєте, що їм потрібно і подбати про них і їх потреби заздалегідь – тепер буде шкідливим. Ви повинні попросити сина питання: Що ви думаєте? Що ви хочете? Чому ви обрали це? Які ваші плани на наступний рік, два, п'ять? Такі питання повинні стати нормою спілкування між батьками і дитиною від дитячого віку. Але краще ніж ніколи. Задайте їм те, що вони хочуть і люблять. Розглянемо свої побажання і прагнення в усьому. Це також занепокоєння, але дає можливість розвивати незалежність дитини. Не хочете сніданку. Нехай він послухає. Довірте мене, коли ви зупините персувку, він курсуватиме на кухні попереду. Визначити межі матеріальної підтримки.Природно, батьки зобов’язані надати своїм дітям одяг, їжу, іграшки тощо. Про те, як вони старі. Слід зазначити, що щороку після 18 років фінансовий супровід батьків зменшиться. Дитина повинна знати, що не можна сидіти на шиї батьків усього часу. Від віку 13-14 ви можете дати йому можливість заробити свої невеликі гроші на кишенях. Наприклад, студент старшої школи може бути викладачем початкового шкільного студента, ви можете зробити ручні картки і продати їх на виставках, ви можете допомогти сусідам пройти собаку за номінальну плату, дивитися після молодшого нефритю і т.д. Щоб обмежити безпеку матеріалів не виглядав болт від прозорого неба 18-20 років, потрібно говорити про це від 13-14 років. І якщо ви збираєтеся годувати і одягати його все своє життя, купуйте телефони і комп'ютери, чому і завчасно, то не дивляться своєю пасивністю і небажанням розвиватися самостійно. Виготовити фінансову грамотність сина.Чоловік є заставою. Кожна жінка мріє бачити надійного і здатного заробляти чоловіка поруч з нею. Ваш син зросте найближчим часом. Яким буде людина? У своїй здатності заробляти в певній мірі залежить від вашого майбутнього гарного віку.

На даний момент існує безліч психологічних ігор, серед яких є гра «Cash Flow» для розвитку фінансової грамотності. Моя рекомендація Нехай дитина грає цю гру. Школа знань не дає такого формату, а сучасний світ пов'язаний рукою і стопи з можливістю власних і розмножувати свої фінанси. Дуже важливо, щоб людина могла заробити, управляти своїм доходом і вміти їх помножувати. Головне в цій грі полягає в тому, що з часом розроблена певна стратегія ведення фінансів, яка пізніше може передаватися в реальне життя. Гра проводиться ведучою, яка показує сильні та слабкі сторони тактики гравців. У "Каш Флоу" можна грати сім'ї, є дорослі та дитячі ігри.

Поверніть ваш страх своєї сліпості."Нехай ми робимо нічого, ми робимо щось." І завжди, навіть свічка буде дотримуватися результатів. І людина обов'язково несе відповідальність за цей результат після свічення. Якщо ваша дитина не піклується про своє майбутнє, це його вибір і його майбутнє. Якщо він не навчить своїх уроків сьогодні, то він отримає своє життя. Вже в цьому році він буде працювати, навчатися в професійній школі та переробити плоди своєї ліньності у виробництві. Життя не закінчується, якщо він отримує лазу і не робить його домашньою роботою, але результати не будуть тримати вас чекати. Якість його життя буде залежати тільки від нього. Подаруйте йому можливість торкнутися зараз, зробіть помилку і піднімайте. Підтримайте його після того, як він отримує на його граблі. Зрозуміємо, що вода не протікає під лежачи камінь, що всі пройшли іспит, і він пішов з бізнесу. Нехай він живе гірким досвідом і оберіть бізнес, який принесе йому радість. Кожна людина має право помилитися, і вирішивши сина цієї можливості, ви позбавите його життєвого досвіду. Не боятися. Боротьба зі страхом. А юнаки безболісні. Він підніме, відтіняє і піднімається, щоб підкорити свої вершини далі. Визначте свої особисті межі.Ви просто мама. Вона любляча і турбота, але тільки мати. Ви не можете жити своїм життям для нього, ви не завжди можете класти соломку, щоб він був обережним. Ви не пам'ятні або омніпотентні. Вчити сина, щоб зробити дорослі рішення і взяти відповідальність за них, ви будете залишатися з ним на життя, і він буде вдячний за цю майстерність. Зробляючи рішення для нього, ви зав'язуєте дитину самостійно мотузкою залежності, яка в кінцевому підсумку тягарить вас себе. Визначте, що ваше життя і ваші бажання закінчуються, і ваші бажання сина починаються. У цей момент більшість сімейних драм відіграють у підлітковому віці. Коли мати не має кордонів власної і не відчуває особистих кордонів дитини, не існує питання самовизначення. Золоте слово бабуся.Бажаєте, щоб ваша дитина зростала. Він стає дорослим і відкритою для світу і людей. За час, коли ви станете вторинною фігурою. Тепер думка своїх однолітків буде більш ваговим для нього. Термін навчання, вступ до університету, створення сім'ї. Все це займе час. Ви можете, нарешті, заперечувати його собі і насправді, це не так багато, використовувати його. Після того, як ви станете бабуся, і ваша любов і турбота буде потрібно знову!

Я хотів би підкреслити, що Центральне завдання підлітків – самовизначення.й Головною ознакою цього віку є потреба підлітка брати позицію дорослого, реалізувати себе як члена товариства, визначити себе в світі (розуміти себе і свої можливості, своє місце і мету в житті). Для створення відповідних умов для батьків є можливість створити відповідні умови. Ви просто повинні спробувати трохи і докласти зусиль.

Гори Нейфельд: 7 речей, які підірвали батьківську владу

Як зрозуміти підлітка

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Видання

Автор: Світлана Рипка, психолог

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.psihelp.com.ua/? п=35