Візьміть ваш сміття.

Мільйонні репозиторії
Давчас остаточно виділяв сміття на дикому пляжі біля нашої установки. Ми не еколого-активісти або що-небудь подобається, ми просто вирішили очистити сміття. П'ятнадцять 120-літрових мішків заповнили кілька годин. Під час цього екологічного досвіду було зроблено кілька спостережень, і я думаю, що цінний висновок: скільки інших людей сміття не знімається - це не знижується! Ми підібрали палітру з усіх кущів неподалік (Я не знаю, чому кинути сміття в кущах?) Що було важче витягнути?, з берега, зупинок і т.д., і, прийшовши в пару днів ці ж пакети витягти з пляжу, виявили, що сміття швидко набирає свою позицію назад. Він був сумним. Ви можете очищати сміття, використовувати сучасні технології, швидко декомпозицію екоматеріалів, очищати великі ділянки, облаштувати деякі види еко-грибкового мочалу, але все це навіть – сміття повернеться, тому що люди продовжать кинути його прямо на місці, де вони відпочинуть (це теж дивно). І я почав думати, що ми робимо про це? Тексти пісень, а це означає: І тільки те, що прийшов до мого розуму, щоб переконати людей, щоб прийняти їх з ними, коли вони вирішили залишити.

Насправді: тут у вас є компанія 5-10 осіб, і ви перетягуєте букет речей в ліс / пляж / поле / парк на собі - пивні яєчні пакети, крупи, невикористані пляшки і так далі. Після того, як всі зацікавлені і не порушують, щоб перетягнути цілу гору на їх перегній, щоб пізніше залучати до гедоністичного споживання. А потім що? А потім не менше трави не ростуть. З якоїсь причини не зрозуміло, чому люди бояться носити (!!!) набагато легше (!!!) гора сміття, залишивши за чистим, приємним простором. Дякуємо Богу, є багато відповідальних людей, які роблять це, але є багато більш нездатних людей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Друзі та всі відповідальні люди, перевіряють, як соціальні вони та збирають мільйони акцій, і намагаються передати це просте повідомлення людям:
Отримуй свій шлях!

Олександр Анісимов

1. лаціна

П'яти

Хлопець, який фотографував всі ці рекламодавці товарів Wimbildane.

Добре, ось великий пакет - купіль сміття, що підходить в ньому!

І кладе сам у кишеню складаний.

(а) 50 полулітрових пляшок, або більше 100 тетрапаків, або запікання всіх сортів сміття поміщаються в неї.

Р

Сама ідіозія, звичайно, зламаний склом, і після того, як хтось спеціально розбиває, так що потім другий йде і розбиває ноги.

Кожен кущ витягнув з мішка, і немає кінця до нього.

Зелені еко-сумки - декомпозицію через 3 роки, фактично через 3 дні вони всі з отворами. до

Subj, фактично.

Всі

Джерело: