Сучасні хост-мені

Більше і більше людей слухають подібні оповідання про такі «фегтиви». Почати може бути різним - ви збираєтеся літати разом на канікулах, людина хоче познайомити вас з батьками або друзями, ваші стосунки були в місяць і все було чудово. Але кінець є таким же: "Чи не зникне він (ше)!" Так само, без пояснення.

Для таких «з'явилася втрата», американці навіть придумали слово «привид».

Я можу бути, що всі мали принаймні одну таку знайому «привиду», яку ви вважаєте досить близькою людиною, але один штраф (або не красива) момент, коли через землю, зникли, зникли. У той же час, ви перевірили - він не вмирав, не потрапив в аварію і не перетягував привидами до іншого світу. Він відмінно, просто людина вирішив без пояснення випаровувати з вашого життя: не відповідаючи дзвінки, повідомлення, і, можливо, навіть відредагувати від друзів в соціальних мережах. Після кількох років зв'язку, це може відбуватися після кількох подій.

Привиди стають масовим явищем. Щонайменше в Америці, адже вони говорять про цю тему частіше в газетах, журналах і дискусіях в соцмережах. Ця тема стосується не тільки звичайних людей, але і зірок. Так, наприклад, жертва «привиду» стала володарем «Оскар» – Шен Пенн – його не менш відомий друг Чарліз Ворон раптом відрізав всі контакти з ним.

Парадокси цифрового зв'язку

Звичайно, поведінка «привидів» не нова, це завжди відбулося. Але з появою сучасної техніки ця тактика набирає імпульс. Так сталося, що соціальні мережі та різні програми для онлайн-зв’язку (sms, Skype, Viber, Twitter і т.д.) з одного боку дозволяють постійно торкнутися і не втратити один одного. Але з іншого боку, коли всі ці можливості повністю закриті, партнер зникне, він приносить біль тим, хто залишив позаду.

Автор Alex Abad-Santos писав на Vox: Весь час чоловіки і жінки намальовані один одному пристрастю. Але при появі сучасних засобів зв'язку набули нові форми: з партнерами (реальними або потенційними), ми зв'яжемося онлайн не менше, або навіть більше, ніж обличчям до обличчя. Ми постійно пов'язані і це викликає труднощі в відносинах. Загубивши голову, улюблений нескінченно викликає об'єкт своєї пристрасті, пише тексти - і з цим тиском провокує партнера флісу.

Більш того, комунікація через цифрові технології змінюється стиль спілкування між нами, стає більш неоднорідним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Багато людей буквально забувають основні правила спілкування. Тому, здається, що не потрібно пояснити себе людиною, з якою ви більше не хочете зустрітися або спілкуватися. Ця ідея розробляється журналістом публічного радіо в Нью-Йорку. Вона пише: «Це більш і складніше для нас, щоб вирішити на неприємних поясненнях галазу в оці, набагато простіше зникнути, забуваючи розповісти партнера, що ви входите з ним, надії, що в підсумку проблема буде вирішувати себе. й

The New York Times надає підлогу своїм привидам.

Виявилося, що «привиди» можуть мати різні мотиви.

Ось деякі приклади привидів, які пояснюють їх поведінку.

Яні Молен, 36

«Я не знаю, як я з цього зв’язку. Я сказав, що мій бабуся загинув і «відкрито» на похорон, хоча мій бабуся виніс набагато раніше. Одного разу він продемонстрував і починав удар на дверях, але не відкривав його. Коли ви зникнете, ви не бачите людей, які страждають.

Джо Сталь, 25

«Я вибрав, щоб зникнути після аргументу з другом, що я був знайомим з більш ніж роком. Я бачив, що він був знебочений рисами, які я не міг змінитися в собі. Я не можу бути, що він хотів бути. І я тільки пустелі.

Багато людей мають негативне сприйняття таких людей, які навіть організовують кампанії «Ціцени проти диска». Але деякі з них з боків, які їх захищають. Наприклад, журналіст Аманда Хес, який назвав її статтю на одному з сайтів, «У захисті Снайкерів: Витончений спосіб боротьби з відносинами». Сама вона була в місці «привиду», і ось що вона говорить про це: «Для мене непристойне повідомлення набагато краще, ніж протяжне, зумовлене оголошення про розбиття. й

Пасивно-агресивна стратегія

Зацікавленим психологом є феномен «задушення» Крім того, цей тип клієнту не є рідкісним гостям у своїй практиці. Саме тому багато психотерапевтів підписають договір з клієнтами, які, серед інших речей, виписують умови припинення терапії: якщо клієнт вирішує переривати курс терапії, він зобов’язується повідомити терапевта про це, а потім приїжджає до іншої остаточної зустрічі, оскільки терапевт морально відповідальний за його клієнт.

Психотерапевт Єлизавета Джой Ламотт розповідає про свої спостереження щодо «привидів» від своїх закоханих. Дуже часто це тільки під час терапії, які починають розуміти, скільки їх зникнення може пошкодити свого колишнього партнера.

Майже завжди, ця поведінка пов'язана з відносинами в батьківській родині.

Цей ранній досвід дитинства багато в чому пояснює, чому людина обирає стратегію «привиду». У той же час, як терапевт погоджується, в сучасному суспільстві будь-яке відділення все частіше стає проблемою. Ми забули, як правильно сказати, що кладе нас в складне положення. Навіть при переїзді на нове місце роботи, не всі ми вважаємо, що потрібно сказати, щоб колеги, з якими ми працювали протягом багатьох років.

"Наш досвід прямого, живого спілкування поступово звужує", - розповідає Єлизавета Джой Ламот. Ми готові розповісти десятки, сотні друзів в соцмережах. Це стає все більш складним для нас, щоб побудувати тісні відносини з реальними людьми, а не віртуальними. ?

Тим не менш, вона підкреслює, що досвід закінчення відносин є дуже важливим для нас, це дає поштовх розвитку нашої особистості.

Ми поважаємо іншої людини і водночас підтвердимо наше право на прийняття рішення. Пасивно-агресивна стратегія «привид» тому нічого не пропущена можливість внутрішнього росту. Видання

Автор: Альона Бикова

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: http:// Альона Бикова