314
Йогурт з зеленої гречки з яблуками
Як і будь-яка російська, я великий фанат гречки. Амілярний смак, універсальність (прикраса, головний курс, сніданок або вечеря), корисність (ви знаєте, що гречана гречана є однією з небагатьох продуктів, які не повинні бути «федом» або позбутися від шкідників? Вирощується в усіх умовах. Таким чином, кількість пестицидів та інших хімічних речовин в ньому, як правило, дорівнює або дорівнює нулю) і високим вмістом білка.
Довгий час я виглядав на зелену (необроблену) гречку. Я не спробую, але замочивши його вночі і зробивши кефір вранці дуже адаптивний. Це смачно, тому нижче рецепт.
Інгредієнти для однієї порції:
- 80 грам зеленої гречки
1,5-2 яблука (сухе або солодке рішення за смаком), очистити серцевину, не чистити
- 1 апельсиновий сік
Невеликий мигдаль / вівсяне молоко або вода
1 ст.л. меду або кленового сиропу (за бажанням)
- трохи кориці (за бажанням)
Метод підготовки:
Замочити гречку на ніч у воді. З ранку добре промийте інгредієнти в блендері і перемішайте до отримання однорідної маси. Прикрасити фрукти і насолоджуватися здоровим сніданком!
Бон привіт!
P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: brakrabu.com/2015/07/07/raw-buckwheat-yogurt-with-apples/
Довгий час я виглядав на зелену (необроблену) гречку. Я не спробую, але замочивши його вночі і зробивши кефір вранці дуже адаптивний. Це смачно, тому нижче рецепт.
Інгредієнти для однієї порції:
- 80 грам зеленої гречки
1,5-2 яблука (сухе або солодке рішення за смаком), очистити серцевину, не чистити
- 1 апельсиновий сік
Невеликий мигдаль / вівсяне молоко або вода
1 ст.л. меду або кленового сиропу (за бажанням)
- трохи кориці (за бажанням)
Метод підготовки:
Замочити гречку на ніч у воді. З ранку добре промийте інгредієнти в блендері і перемішайте до отримання однорідної маси. Прикрасити фрукти і насолоджуватися здоровим сніданком!
Бон привіт!
P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: brakrabu.com/2015/07/07/raw-buckwheat-yogurt-with-apples/