Проживання людини

Про розділення лота вже написано, але перед Новим роком зазвичай бум від листів, які бажають кинути когось, але як не втратити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

І якщо раптом, після такого усвідомленого підходу до відносин, є розрив, це буде чудово, якщо люди сіли мирно і обговорювали все, давали один одному час думати, постаралися вести переговори і жити емоції, навчилися поважати думки і почуття свого партнера. У цьому випадку поділ стане двостороннім процесом, а не одностороннім (і навіть прямим) розчиненням відносин.

У яких випадках прагнення до частини стати непристойним імпульсом, який хоче знищити все відразу, безперечно і до землі?

Це часто буває, коли немає сильного з'єднання в відносинах, наприклад, любов підліткового віку, коли здається, багато чого «кількість не змінюється від зміни в місцях термінів» - кинути один, я почне відносини з іншим. У такому взаємозв'язку базове бажання приємно. Я не люблю – чому час відходи?

Поверхневі з'єднання Багато людей вражають так важко, що він займає довгий час, щоб відновити з них. Незрілі партнери порушують відносини, якщо нічого не підключеного. Рік, два, три життя разом, можливо, десять. В одній паличці, чубчик, що сталося. Все сумне, звичайно. У незрілих відносинах є також деструктивність з доброю, насильством та іншими нездоровими сценаріями, можливі варіанти, але в таких оповіданнях не зовсім доречно говорити про односторонній розрив, і ми ще говоримо про це зараз.

Також буває, що відносини не поверхневі, але немає хорошого контакту. І з собою і з кожним Якщо сім'я не використовується для відкритої обговорення проблем, якщо вони не навчилися слухати один одного і реагувати на негативні емоції своєчасно, рівень невдовзі накопичується, а коли він досягає критичної точки, це призводить до рішення «Я досить!» І люди можуть бути дуже хорошими, але не змогли згодувати (або навіть не намагатися), тримали німі, зволоження і скарги накопичуються, в результаті з'являються ускладнення всередині, впоратися з яким не завжди можливо.

А потім «пластова солома» виконує свою роботу, одна з двох вирішує, що час відокремити, адже не існує сил для продовження цього. І по суті, часто немає міцності, вони витрачаються на нескінченно граючи в голові ситуацій, як все може бути, якщо це не так, на небажання змінити і зберігати бали, які праві і хто винний.

Також часто виникає, коли вже в процесі незадоволених відносин людина починає піти в психотерапія, читати книги, послухати лекції, дізнатися себе і «судно» розуміє, що в відносинах йде неправильно і неправильно.

У нормальному сценарії подій люди все ще намагаються пояснити, дати партнера час, щоб зрозуміти, що відбувається, якщо це можливо, екологічно закрити відносини, намагаючись подбати не тільки себе, але і колишнього коханого.

Але частіше буває, що незрілий розум «дивера правди» раптом починає бачити в коханій людині, хто обмежує свій потенціал, не досягне його в розвитку, не дуже добре і тому варто терміново позбутися від нього.й «Привіт, книга/лекція/вчитель/психолог відкрив свої очі, але ви ще не розумієте!» Така поведінка навряд чи про неймовірну обізнаність, тому що якщо ви стали настільки розвиненими, то чому подарували хвору людину, яка не має інструментів для самостійного загоєння під рукою? Яким чином люди потрапляють в партнерство з одним, відповідальність ділиться однаково, тому, можливо, це також варто поділитись тягаром партії?

Чи зрозуміло, що ми приїжджаємо з дитинства, деструктивними сценаріями в відносинах накопичилися в надлишку, але все ще Якщо є можливість не свідомо викликати біль у відносинах або зменшити жир від втрати, то потрібно це зробити.й

Так, можна розвивати, піти в терапія, читати і слухати щось, але якщо це не робить нас більшою людиною, то є багато сенсу в такому розвитку?

Так багато разів я почув історії з серії «Це не так просто, але я чесно сказав все, що це». Дуже важливо, але:

• Це буде добре бути чесним від початку, і, наприклад, намагатися не дати помилкових надії до тих пір, поки вони зважали свої наміри і можливості.
  • не буде чесним, щоб почати нові відносини до колишнього партнера, не шокували, спроби виправити все, повернути і багато іншого.
  • Чи не мовчаться протягом шести місяців, незважаючи на те, що неправильно в відносинах, то видати вирок “не підійти”, а з самого початку спробувати дізнатися один краще, або принаймні в процесі.

Звісно, ми змінюємо, беремо участь у зміні відносин, люди не завжди виходять по дорозі, ви не завжди можете залишатися чоловіком і дружиною, коханим людиною і жінкою. Але люди завжди повинні залишатися.й

Позбутися від партнера в якості зайвого баласту не приємно. Це полегшення тим, хто залишає, але це зазвичай не просто для тих, хто залишається.

Зрозуміло, що кожен має власний рівень страждань, власних уроків, але Будь-який з нас може бути залишений.й Не тільки ми можемо залишити на волі, але раптове припинення земної доріжки близькими, а також руїни наші плани. Так, для занедбаних партнерів, розбиття в більшості випадків, як це тело, особливо якщо все відбувається раптово.

• Колись раз, то виявилося, що чоловік мав господиню і дитину з неї протягом декількох років.
  • Ми зустрілися кілька років, проживали разом, раптом людина вирішує переїхати на іншу країну для роботи, дружину зателефонувати і не думають.
  • Я збираюся запропонувати, виявилося, що вона не схожа на багато, тому вона пішла на інший.
  • Два тижні тому, ми відокремили, думали багато, хотіли б поговорити, але виявилося, що колишній партнер вже мав нову любов.

Що відбувається? Так, це робить. Чи болить він? Що болить! Не треба бути раптовим, я розповість про те, що.

Цікаво:Болісний поділ: життя після. .

Екологічна частина

Ну, кілька днів до свята, це також краще не робити це, тому що самотність часто охоплює лише час для відпочинку і вихідних, коли людина залишається адаптуватися до нового способу життя.

У цьому випадку заміряють сім разів, як кажуть вони.

Кредит: Деена Річардс

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10153811838129452