849
Дізнайтеся Албанія! Банкет в холери
На Балканському фестивалі в Санкт-Петербурзі прибув албанський театр з міста Корсе. Він дав свій друк на якийсь недбалий виконавець. Імовірно, текст програми Албанської гри передається до виконавця англійською мовою, а ті – без думки двічі – завантажили текст на комп’ютерний автотранслятор і отримали це російською мовою.
р.
Автотранслятор не знав слова Salier, але Моцарт зробив.
Третя сторона програми - котирування з преса. слово Bjelinski autotransmitter також не знаю. title="Пушкінська гра" - Грати Пушкін
Третя сторона програми - котирування з преси. Не знаю слово Bjelinski автотранслятор.
Гра Пушкіна - Грати Пушкіна
Третя сторона програми - котирування з преса. Не знаю слово Bjelinski автотранслятор.
І це остання сторона програми. Дуже класно: «Для костюмів». А режисер, брати, є «інспекцом!»
через павелруднев
р.
Третя сторона програми - котирування з преса. слово Bjelinski autotransmitter також не знаю. title="Пушкінська гра" - Грати Пушкін
Третя сторона програми - котирування з преси. Не знаю слово Bjelinski автотранслятор.
Гра Пушкіна - Грати Пушкіна
Третя сторона програми - котирування з преса. Не знаю слово Bjelinski автотранслятор.
І це остання сторона програми. Дуже класно: «Для костюмів». А режисер, брати, є «інспекцом!»
через павелруднев