Права хлопці втратить тих, хто щасливий.

Вчити себе не першим, не бути першим, не бути переможцям. Подаруйте себе поломку самостійно. Подаруйте дитині ламки.

Щоб зробити помилки, служити не вимогам і нормами, але надихає і таланти. Це те, що ви навчите дітей: свобода бути нічого, але самі. Добре за роль. Ви завжди повинні бути вчителем, босів і командирів, які хочуть бути.

Ви втратите права тим, хто щасливий, що означає більш енергійний і живий. Життя не вчить правил, навчає час летить, камінь криється, і ви змінюєте. Дитина є генератором майбутнього і ви його перший крок, його акумулятор, його точка складання, не викручувати його важкі частини від обов'язків непотрібних і далеких відгод.

Я навчаю випускників протягом п'ятнадцяти років, що небагато, але я бачу у дітей з дорослими і дорослими людьми, я бачу їх батьків, і я бачу, що навчання в дизайні є хорошим маркером внутрішньої свободи. Дизайн – це можливість мислення.

Не достатньо, щоб бути студентом А.Д., ви повинні бути ігнорантом, бульйоном і не тестами, щоб знайти новий. Я бачу дорослих, навіть індивідуальних вихователів, які, як діти навчалися «право», не допускаються перемістити меблі в кімнаті максимально зручно, «в каші».

Діти не повинні навчатися свободі, це їх природний спосіб мислення.

- Дозволити дитину і допомогти перемістити меблі в кімнаті, як він хоче, і в подальшому він змінить світ, стане частиною великого руху ідей і правил.

- Покажіть, що ви неправильно, ви не знаєте багато, але виправте і вивчіть весь час, для задоволення.

- Зробіть свою дитину рукою і візьміть його до роботи, покажіть свій світ, його стіл, його колеги. Якщо це неможливе у Вашій компанії, ви відмовляєтеся, ви перебуваєте в середині смертності і нецензії.

- Вкажіть світ дитини, сидайте на підлозі свого приміщення і попросіть його креслення, його історії, своїх друзів. Політ на підлогу, подивіться на стелю і поговоріть. Якщо дитина більше двадцяти - зайдіть разом в полях і лежачи в траві, просто мовчазно подивіться на небо. Цей небо є вашими назавжди, для вас поділили його.

- Стоп, що спрощує Ваш успіх у вашій дитині. Якщо ви не навчите дитину малювати. Не навчити його музику, якщо він музикант. Це ще не зрозуміло, що це краще для вашого сина або дочки, щоб мати більше можливостей, щоб стати вами, або один шанс стати себе. Але щастя в руках тих, хто робить те, що вони люблять, а не в розділі вони покатаються. Життя сповнена обставин, де переможцям не є чемпіонами, не переносяться і не мають відмінних студентів, але щасливі втрати, повні надії і плани, щоб повернути очікування інших.

до Вчити дитину любити. Покажіть мені про свою любов, як ви зустрілися з батьком, як ви вперше побачили матері. Покажіть мені, що болить любов, що потрібно навчитися прощення, щоб навчитися любити в непритомності - тільки це дозволяє в житті не розбити і розбити кістки крихких почуттів.

до Давайте дитині виходимо в двір з пакетом крейди і розподіляємо його на інші. Нехай вони малюють на плести, писати, і ви з афарі, з іншої планети дорослого Всесвіту дивитися, як ваша дитина стає себе. З вами, але з вами далеко. У такому випадку він буде жити щасливим життям, іноді дивиться на небо, пам'ятаючи крейда, стіл, який переїхав в його кімнаті - як він кладе на підлогу з батьком і уявляв, що став його світ зараз - ваш поширений світ.

до Не навчити дитину бути генієм, не поспішайте знання, не навчайтеся п'яти мов. Дивитися з боковин, як він виглядає на книгах по верхній полиці, не допоможи - він отримає його самостійно. Головне, що ви надаєте ці полки в кількості.

Вчити себе не першим, не бути першим, не бути переможцям.

Автор: Дмитро Карпов