Як вбити велосипед і омолодити педагог

Продовжуємо нашу боротьбу з фігурними фігурами, які повісили вбиті ознаки по всій Москві. Перш за все я хочу подякувати всім, хто допомагає поширювати інформацію через соціальні мережі. Репост, ретвіт, частка на Facebook, це працює! Дякуємо вам, влада та ЗМІ звертають увагу на цю проблему! Частина того, що я писав вже було виправлено, але масштаби проблеми є цілим містом. Ми працюємо! Сьогодні я збираюся показати вам ще один тур ідіоти, який небезпечний людям.

У той час як Москва бореться за почесне звання столиці циклів, CDC реалізовує власний проект - зменшення кількості двох колісних компаній. Метод вибрав найпростіший - розмістити на велосипедному шляху гострий знак прямо на рівні обличчя cyclist. Це Великий Нікітська.

Навіть на нозі ви можете закінчити в лікарні (і є приклади). На швидкості це може бути остання поїздка в житті.

р.

П'ять метрів від цієї пастки ще один недавно з'явився. Різьбий щит з порушенням висоти (до двох метрів від землі). Цей дизайн особливо небезпечний для людей похилого віку і візуально погіршується.

Щодня більше і більше знаків розміщуються на шляху пішоходів. Тут є великий приклад на Великому Пресченському провулку. Небезпечний наліт висить на рівні голови дитини!

Тепер розглянемо ще один ілюстраційний приклад того, як дата-центри мають ознаки Москви. Вулиця Елетська. Одного разу перетворилася на вулицю для інвалідів. Подивіться на цю красиву пам'ять. Всі паркувальні місця на вулиці призначені для відключення паркінгу.

Нагадуємо, що штраф за парковку на місці для інвалідів становить 5000 рублів! І не забудьте про евакуацію! З'ясуйте, що в таких умовах становили сотні альтаторів.

р.

Окремі популярні заголовки - викопувати знак перед полем!

Не менш популярний заголовок - викопувати знак в кущах! Весняна починати і ці ознаки просто перестануть існувати. Але це не заважає нашим героям.

Трохи більше вул. Елетська. Так що ви розумієте масштаби ідіозії.

І звичайно, є ознаки з порушенням висоти. Норма 4 метрів від землі до краю знака тут кілька людей доглядають. Деякі зразки висять на висоті 7-8 метрів!

Що говорить знову? У місті є неймовірні пам'ятки. І проблема набагато більше, ніж це може здатися. Багато коментарів:

До речі, дуже смішна історія сталася вчора! Я ходив по вулиці Красіна, героїні мого попереднього звіту про мене з ознаками. І я бачу дві поліціонери, що стоять на світлофору і шукаю. Прогулянка минулим... Отець! У мене є кольоровий друк мого минулого LJ пост!!! Підставка, обговорення, фіксація, прямо по маршруту, як я прогулявся і знімався, і піти.

Я хотів би взяти цю можливість сказати hello до мого поліцейського, хто, сподіваюся, буде роздрукувати цю посаду і піти покарати всіх.

І звичайно...

Допомогти поширити пост, щоб не виправдати!

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: ternovskiy.livejournal.com/361179.html