Мемо до недосвідченого моториста

Я консультую всіх автолюбителів, які нещодавно сіли за кермом, зауважте цей набір правил, які ви не будете розповідати в рушійній школі. Читання.

1,1 км Маршрут, ввімкніть зліва. Ви стоячі і відсутні напрокатні автомобілі. Не поверніть кермовий круг зліва заздалегідь. Подарунок ззаду і ви загинув на вантажівці. Зберігайте рульове колесо прямо.

2,2 км Ви захопили бічну сторону дороги або снігу брустер наліво (наприклад, біля дивідаційної проспекту) або праворуч (за межами). Увімкніть свій інстинкт, щоб витягти рульове колесо в зворотному напрямку. З мертвим зчепленням рульового колеса, не змінюючи положення ноги на газовий педаль, компенсують виведення на сторону. Автомобіль втратить швидкість і повернеться до дороги. Не потрібно намагатися, за всіма засобами, прагнути до дороги, ви будете різко кидати в зворотному напрямку.

3. У Будьте обережні при проходженні протяжних обертань на внутрішньому радіусі (для вас внутрішня, для початку зовнішнього). Якщо напрокатний автомобіль, що проходить на зовнішній радіусі, починає дрейф, то він не буде переходити в кисть, але в 90% випадків, після судомних рухів водія, вона буде літати на голову. Помилки, які пропускаються на внутрішньому радіусі, як правило, їх на лижах. Але трапляються речі. Ми повинні бути обережними на довгих. Якщо у вас є автомобіль у вашій голові, то краще рішення - коп.

4. У Коли ви перебудували, прискорте!

5. Умань Не пропустіть нейтральну. Ви втратите можливість прискорити, а гальма не завжди виходить. (Ви можете отримати sleigh вартість... з вашим автомобілем)

6. Жнівень Не гальмуйте в кутку. Єдине контрольоване прискорення в кутку.

7. Про нас Завжди залиште варіант резервного копіювання. Наприклад, сумнівайтеся, перейдіть до «зняття», і перетягніть, поки ви 100% впевнені, що ви можете перезавантажити. І якщо що-небудь, зайдіть до свого провулка.

8. У Виготовляючи шахів на трасі і вимикаючи в струмок, виділяючи швидкість на вівторках. Одна з найбільш поширених помилок полягає в тому, що перехоплення стовпчика на значну швидкість, водій, побачивши, що він не встигає час, починає кидати в його провулок і одночасно сильно гальмувати. І починається рут... і це «м’ясо». Навколо автомобілів навколо і він перетягував. Знову зрівняти швидкість на лінії зустрічі! Весь час, але 1000 разів безпечніше!

9. Навігація Якщо ви бачите, що навісний автомобіль не встигає перезапустити, ввімкніть праву «комір» і натисніть на сторону дороги. Не мити фари, це може бути ваш перший день водіння.

10. Якщо автомобіль з'ясовує / рулони, діють міцно і плавно без люків. Процес не розвивається миттєво і, відповідно, не схожий на різкі і судомні рухи. (що і на якому диску він написаний більше одного) І дізнатися, які знесення і катання на лижах і які дії слід приймати на різних дисках. Єдина бездіяльна ситуація продається на передній привід на спуск, в інших випадках все можна виправити.

11. Не зайвим буде знайти велику плоску платформу і спробувати машину в екстремальних гальмуванні і прискорення. Скеля, відчуває ліміт. Ніщо не станеться до вашого автомобіля.

12. Не покладайтеся на стабілізацію під час дощу. Якщо виникає поломка і ви плавите (вплив аквапланування), система не допоможе вам. Вона просто “зрозуміє” що відбувається. Не покладайте на неї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! У більшості випадків електроніка не ідеальні.

13.00 р. Якщо «анти-бюг» в машині не прив'язується одна кнопка з системою стабілізації, то відключіть її. Завжди поганий! Особливо якщо ви збираєтеся стрибати з гострого старту на перетин. Почати не буде настільки різким після всього.

14. Якщо ви літаєте з бризою на лівому ряду, а на «прометі» джему трафіку, то для кожного автомобіля ви чекаєте життєрадісного бомбардувальника у вигляді пішохода, для якого - «Погляд, кожен стоячий, перехрестя шляху, купити пиво, зловити».

15.00 р. Ви літаєте на лівому ряду і кожен на правому рівні стоїть або повільно збираєтеся? Вони ідіоти. Проходячи пішоходу. Він любить розбити голову. Приходьте У вас є кілька років і він гине. Незрівняні втрати! Призер в абзаці 14 і 15 чорний. Висновок є одним. Пішоходів завжди правий і людський життя найважливіший. Немає в безпеці від помилки, але будьте обережні!

16.00 р. На боці дороги людина з дітьми або дітьми. Пробити Немає опцій. Повільнитися. Я бачив його один раз з власними очима. Почуття допомогли мені. І потоки не не . 4 роки. Дівчина. І бабуся тримала її руку. Ви знаєте, як діти працюють? Він смішний, руки погладжують, всі родичі будинку торкаються цим. Це смішно, прямо під вазею 2109. Я назвав швидку допомогу. ЗДОРОВ'Я

17.00 р. Тварини на дорозі або несподіваних перешкодах у вигляді коліс, сумок та ін. З досвідом, я взяв собаку в інший день. (60 км/ч порожня середня провулок на проспекті 3 lanes, собака виявилася з темряви на повній швидкості посередині.) Не складно розрахувати, що час реакції менше 0,5 секунд, тобто без опцій. Я назвав Міністерством Ємергенції, щоб вийти з бампера. Перевізити відео рекордера. Немає шансів. Немає опцій. Я не сповільнився. Я шкода для собаки, але вона пішла прямо під колесами. Що я маю? Зберігати охолодженість. Перед тим, як зберегти собаку, переконайтеся, що ви не «холодний» пара полоїв, поруч автомобіль, і пішоходів на схилі. Собака збирається бігти і ви йдете до -- Я бачив відео нещодавно, де ви врятували собаку за вартістю життя.

18 років Все про швидкість. Я не можу сказати, "Дамн, я приводжу трохи повільніше і нічого не буде!" (Exotics, як, забути покласти на руку, не підрахувати)
Догляд за дорогами.