Теґи Власник стверджує, що автопілот його електричний автомобіль врятував пішоходів від смерті

Тесла отримала лист від власника електромобільної моделі С, в якій моторист розповів про ефективну операцію автопілота (Tesla Autopilot) в надзвичайній ситуації. Завдяки системі автоматичного аварійного гальмування (автоматичний аварійний гальмівний гальмівний гальмівний гальмівний гальмівний гальмівний гальмівний апарат, можна уникнути ударів на пішоходів. Без цієї системи, було випадково, в якій загинув пішоходів.

У зв’язку з технологічними дослідженнями, які зараз проводяться регуляторами США щодо технології Autopilot та самої компанії.

У листі:

Привіт. Я хотів би розповісти про те, що мій автомобіль, ймовірно, врятував життя пішоходів минулого дня, 16/07 навколо 10:30, як я їздив по Вашингтону з дочкою. Я був на Нью-Йоркському проспекті, він був вже темним, там було багато автомобілів на дорозі з фарами на фарах, автомобіль був захоплений десь... раптом пішоходів в темному одязі з'явився перед нашою моделлю S, він був посеред дороги.

До того, як я вдарив гальма, на екрані з'явилася аварійна гальмівна система, яка звучала на екрані. Автомобіль гальмується на власній відстані буквально на кілька сантиметрів від пішоходу. Я хотів би знати, якщо наш автомобіль mistook пішоходів для іншої машини перед нами. Я не впевнений, що я міг бути гальмований вчасно, тому я щасливий автомобіль зробив це самому. Я також не впевнений, що якщо цей захід з'явився в журналі подій датчика.

Вже кілька тижнів тому на автопіло та смерті водія. Я думаю, що це важливо для вас, щоб дізнатися про цю історію. Ви дійсно важлива робота, вона зберігає життя. На жаль, випадки, як це не закривається пресом, тому мало хто знає, скільки випадків не допускається. Дякуємо за надання послуг Autopilot клієнтів, алеї в бета.

Ларрі.

В даний час вона була автоматичною системою аварійного гальмування, яка працювала. У той час як більшість додаткових функцій Autopilot доступні лише в якості преміальних послуг, автоматичний аварійний гальмівний фургон на всіх електромобілях Tesla без винятку.

Також важко сказати, якщо Ларнака включала всі додаткові послуги, доступні в системі Автопілота (якщо є будь-який автомобіль). На дорогах з високим навантаженням і великим числом світлофорів, всі ці функції не повинні бути активовані.

Після серії оповідань про автопілотну відмову в електромобілях Tesla, Elon Musk може добре розглянути дані здачі від нещасних випадків, які перешкоджають Autopilot, вказують на назви драйверів та підтверджені журнали подій. Ця інформація є дійсно об'ємом медіа-роз'ємів. Як правило, читачі більш зацікавлені у надзвичайних ситуаціях, катастрофах, але небезпечні випадки, які закінчилися без жирових наслідків, на жаль, значно менші відсотки.

Що стосується неприємностей, Tesla тепер має безліч їх. Компанія розслідувала Комісія з цінних паперів та біржових операцій (СЕС). Регулятор не схожий на те, що після нещасного випадку з смертю водія електромобільу Тесла, компанії та її глави продаються акції за 2 мільярди доларів. Також слідкувати за Національною адміністрацією безпеки дорожнього руху. Регулятор хоче визначити причину нещасного випадку і переконатися, що інциденти з автомобілями Тесла не є результатом помилок, зроблені в розробці системи управління комп'ютером.

Раніше, Елон Муск сказав, що автопілот Тесла знижує ймовірність автомобіля в аварії принаймні двічі. Таким чином, якщо більшість автомобілів у світі були оснащені такою системою, кількість загиблих від нещасних випадків зменшилася на кілька сотень тисяч на рік. У той же час, Tesla ще не збирає статистику щодо запобігання нещасних випадків автопілотом. За словами Муска, комп'ютерна система електромобілів часто бере контроль автомобіля. Це допомагає зменшити кількість нещасних випадків, але компанія не зажадала таких даних від своїх клієнтів. Керівник Tesla Motors каже, що він дуже небажаний запитати про такі ситуації, оскільки клієнт може розглянути такий тиск запиту, втручання у свої справи.

Відомий, що на початку 2016 року кількість випадків, коли комп’ютер Тесла узяв, досягає декількох тисяч. Як не було знайдено багато нещасних випадків і смерті. Після того, як лист Ларрі, такі позитивні оповідання отримають більше прес-опитування.

Джерело: geektimes.ru/post/278766/