Домашній дракон.

2 роки тому, мій дитинства мріяв – мати динозавр будинок.
Але в зменшеній формі багато разів.
Мене введемо Муша, зелена йгуана.

Перед покупкою я ретельно підготовлений: Я купив тера, званий вихованцями для Санкт-Петербурга про наявність iguana fry і ціну. Я мав піти в інший кінець міста, хлопчик коштує 5 тис. Магазин сказав, що це хлопчик і він близько шести місяців (прочитано, потім на форумі я читаю, що смаження явно не шість місяців, і статтю може бути визначений принаймні через рік, але про продавців, які я ніколи не зненаходився самостійно). Тільки пізніше я зрозумів, що я був дуже щасливий, щоб мати здорову дитину, коли я пізніше відвідав інші вихованці. Лікування хворих малюків досить дорого і не те, що вони будуть вижити на всіх.
На момент покупки я знав про них, хоча трохи більше, ніж людина, яка ніколи не зустрілася з ними.
Ні, вони не їсти таргани, як деякі люди думають! І безкоштовно прогулянку по квартирі теж.
В цілому, існує безліч упереджень про рептилій, половина з них не мають реальної основи, а половина іншої половини перебільшуються правди.
Ігуани живуть до 15 років, виростають до 1,5 метрів.
Мінуси трохи над метром довге ~3 років.
Я поставив фото останні 2 роки.

У мене є 62 фотографії, будь ласка, не ламайте їх, поки я зробив.

Як ми отримали. Спочатку ми боїмося з ним і боявся нас. У селі мій діда я захопив пару разів, але вони були розміром індексного пальця і не кусали. За 3 дні Мушу відмовлено їсти і не будь-яким рухом в приміщенні відповіли панічним рейсом під панаком. Я був терорифікований, що він сам удар, але він працював.
Пара тижнів пізніше я забрав його вперше, коли він зробив дачу втечу з терарії ... oh, я не забув, що почуття. Я не знаю, як його описати: якщо це грубо, це як сумка прийшла в живу руку.

Одного разу неприємний інцидент був: коли я був в школі, це трохи злочинця втекти з тера, просто кинувся в кришку трохи відкритими, тому що сарди люблять це! Я почав панікувати, він зданий тендер, я ще боївся від нього, щоб розбити щось, в той час його довжина з хвістом була близько 50 см, тіло займає 1/3 від загальної довжини. Перед тим, як його батьки спробували зловити його, але він відірвав від них так швидко на підлозі, що вони були в невеликому рисі. Тим часом трохи підійшов до штор. Як вийти з нього без дроблення, я не мав ідеї. У мене було зняти всю завісу, але він сидів щільно між стельою і карнизом, і коли ворог підійшов у обличчя міцно збитий хвіст, як одягає пристойну ігуан, а принаймні не здогадувалося прокусити.
Одягаючи рукавички і кидаючи рушник на обличчі, вдалося розірвати і знімати, але в цей момент усвідомлення того, що він був в'язаний і, очевидно, в другому буде з'їсти, він зробив останню яруску і впав на вікно, але я був швидше і shoved його з рушником назад в тера.
Через годину він був набряклий ноги... Я зламав його, коли я впадаю. На малюнку зображені набряки.

Через місяць, він більш-менш адаптований і тільки іноді дивився на мене з апетитом, коли я приніс йому чашу смачного салату.
До речі, після чого я пояснив помилку, чому частково він відреагував так різко до моїх креветок на його території - ігуанас прив'язував тінь зверху з птахом, тому дверцята терарії повинні розташовуватися на бічній стіні, а не зверху.

І це третій око.
Це не дійсно бачить, але реагує на світло і тінь, таким чином захист від рептилій від предаторів, які можуть атакувати зверху.

Це те, як я знайшов його щодня: поява полуника і блондинована «щільна» навколо шиї я діієйко рубався і знімається, щоб не травмувати тварину.
Більш того, доросла тварина в такому стані може добре рубати навіть дорослу людину, точніше, вводити його в стан легкого шоку, адже «захоплення» дорослого чоловіка досить вражає за розміром.

І це одна з перших прогулянок по кімнаті комп'ютера. Мишик розкинувся всі диски, зібрані всі пили з його животою і спробували гніздитися в шнурах з мишки і контролювати.

Це поради для всіх, хто не знає, як поводитися з тваринами.
Моя да ніколи не відкрила Мушік! Тексти пісень, а це означає: І він використовував, щоб збити дійсно важко!

Перший раз на вікно.
Для першої половини години він дивився, практично без руху, і зовні віконного березового шуму. Я думаю, що в своїх снях він збив скло і стрибав в траву і став лютним його з'їсти. О, мрії!

Я шукаю один очей, тепер це час для іншого.

Один з спроб втечу.
Назад потім тера була зроблена з звичайного акваріума, і це викликало багато проблем, як це. І наслідки горять на животі, які лікуємо мазею на пару тижнів.

89483

По суті, палити себе, на перший погляд трохи хрусткий. Звісно, iguana iguana витратила приблизно на хвилину на лампі, тому що iguanas не відчуває больових відчуттів.

Вибрати 42 _

Переміщення нової терарії про метр високий.
Атемпти, щоб уникнути, щоб краще їсти, і за 3 місяці виросли помітно.

Перший молт.
Вирощування коштів, як одна людина сказав. Під час часу необхідно інтенсивно промивати качок так, щоб стара шкіра очистилася краще, так як не всі тераси мають достатній рівень вологості і підтримують її проблематично.

Порівняно з моєю рукою =

Портрети

Іноді Мушкик має апетит, особливо влітку, як правило. Потім він гальмує всю їжу передніми лапами в пошуках чого-небудь тастера. Найсмачніша, як правило, arugula =) незважаючи на мої зусилля, помішуючи блюдо, він все ще вибрав його першим.

Прогулянка по книжковому шолому супроводжувалася погром. В результаті на підлозі були деякі мої старі ляльки, він спробував пара за їстівність, але... з'ясовуючи те, що сталося, він використовував їх як сходи на полиці вище.

Іноді він цікавиться літературою... приховати в ній.

Після того, як був відбійник, і мій собака Едді, незважаючи на його вже венозний вік (10 років), все ще породжує паніку і хаос, як це підходи. Перший громізд поїхав собаку під батьківським ліжком ... близько 1/3, тому що відпочинок просто не вписався, але як він спробував? Я спробував заспокоїти його вниз, але він поховав його обличчя в руках, збив і натискав якомога важче, як можна в ноги. Думаю, що я зробив право, Я даю його в приміщення.
Це була помилка.
Муша ніколи не бачив Едік, і навпаки.
Собака не доглядає, ігуан чорна. Хорор. І зморшок.
Картина не грає світла, вона дійсно стала так.

р.

Після деякого часу було прийнято рішення про модернізацію житла рептилій. Вони не люблять бачити весь час.

Клієнт був задоволений. Я просто впав.

Припустимо, щоб представити творчий процес не привели до будь-яких обходів - половина тривати, половина спробувала спробувати мову. І тоді я спробував пити в шафі.

Він любив мій 22-дюймовий монітор на деякий час, частково тому що я думаю, що це тепло, і він не завжди дедайн мій компанії.
І подумав, що його кіготи дуже гострі і подряпини він не гірший, ніж кішка ... добре, це. . . . )

р.

Коли він втомився сидячи на моніторі, він проходив навколо.

І перейшов на наступний замок з принтером.

І коли вони спробували видалити його з рідного місця до часу, він зробив цей вираз ... і тітка впав. Він сидить ще.

р.

Після того, як Мушік взяв ванну, і я був відволіканий і більше води заливається. В ідеалі вода повинна бути до шиї, а ноги його повинні просунути внизу.
Він не поїхав, він не вмирає... Він сказав, щоб бути мертвим!
Як тільки я кладаю мене, він відразу клацнув на мене, подряпини мене і плоско відмовлявся плавати далі.
Згодом він застосовував його метод багаторазово.

Як завоювати, вона іноді дає їй на пробігу ліжка, але не на довгий час, адже влітку вікно було відкрито весь час і це може поводитися, поки тварина є тропічним.

Насправді, у нас є ідилл.

Ще одна спроба позбутися від папарази.
Не подобається фотокамери.

Перша осінь. Не менш успішним, ніж влітку. Поглиблені і стають менш мобільними. Будинок був холодним, тільки електричний мат був збережений під терасою вночі.
У терарію температура повинна бути 25-28 градусів, в точці прогріву до 32-35 (під лампочки). Ніч, принаймні 22.

Він любив цю ляльку і вирішив отримати ближче.

При нагріві було надано апетит.
Прибирання в терарії також зросла.

Мушу тепер дозволяв монітору тільки під наглядом. Ні, нічого не зламався, але ніхто не боїться.

Валлажно оселився на час прибирання. Головне в тому, що високі, інстинкти витягують ігуанку, до дерева, як на природі.

5653207

І останнє джерело, Мушу раптом почав викопувати.
Я зробив гніздо з грунтом.
Яйця ігуана кладуть яйця, незалежно від того, чи є вони mate або ні. Ці яйця порожні. Але жіноча небесна. В домашніх умовах вони іноді «смоктують» їх, а іноді переносять.
Але краще бути безпечним і покласти гнізда з вологою і теплою землею.

Мушу сиділи там протягом двох тижнів, ледь їсти.
По дорозі я подумав, що вона була вагітна.
Але потім вона втратила вагу, як щось схоже на кульку над тазковою кісткою.
Чи лежали вони, чи лежачи вони. Після 2 тижнів або 3, він припинив сидіння там, і я знімав гніздо.

"Ойди мене, ти монстри!"

Розбавки на склі солі, які знімаються з тіла за допомогою чхання.

І знову літо, і знову сниться втечу.

До речі, досить багато історій про втечу iguanas влітку через вікна.
Всі прогулянки за межі терарії слід стежити. Особливо якщо є інші тварини в домашніх умовах. По-перше, ярлик може подрібнити себе, по-друге, подрібнити інші тварини (вони б'ють досить добре з їх хвостиками, і їх зуби люблять лопатки, албі маленькі, кіготи люблять кота, а ноги їх дуже міцні, вони можуть сильно сльозити шкіру), по-третє, втекти, четверто, їсти щось нездатне.

Укуси.
Я тільки трохи побачила Мушик в 2 роки, коли я взяв його занадто суворо. Не боляче, але причіп був гідним для такої маленької тварини. Тепер я не хочу думати, як зараз він здатний подряпинити мене, якщо це можливо виправити його в руках, щоб він не міг це зробити. Коли прикусити, вони відштовхують голову до боків, як собаки, які посилюють рану. З усім цими зубами невеликі і призначені для відірвання листя.

І це те, що Мушу виглядає зараз, через 2 роки.
30 квітня на День народження у нас є дата 2 років разом. Що звучить silly, хоча.
Цього літа я планую перемістити його до більшого дорослого будинку і відвідати їїпетолога, щоб остаточно визначити секс.
Хоча, судячи по стегнових пори, Мушу - дівчина.
І на природі вона виглядає як дівчина, не на всіх агресивних.
Якщо ви звертаєте увагу на колір, то 2 роки тому він був зеленим, але так як ви старше почали погасати дорослим сіро-червоним.
Багато людей, які побачили, що вони будуть брати його, але вони явно не мають уявлення про те, як він коштує. Я лише половина здатна йому забезпечити, мені потрібно процідити. Кожен шість місяців потрібно міняти ультрафіолетову лампу, щодня давати вітаміни і кальцій, щодня очищати (і вона почнеться, шкода, добре, вона не любить змії), ванн (Я це пара разів на тиждень, пристойно не встигнути).
Як дитина, у мене була черепаха, всі вони померли від неправильного обслуговування. Я був маленькою дівчиною.

Люблю своїх тварин і принесуть Вам радість.

Я зробив.

р.

Джерело: