Після виїзду з водійської школи з вирощеними правами на кишеню, новий Учора вже є реальним водієм і, іноді сміливо, іноді частісно, він освоює неприписні правила дороги, і тут все не так просто і зрозуміло. Допомога досвідченого консультанта завжди корисно!
Веб-сайт Publishes a чудова пост by LJ блогер
Студваха Що слід знати новачкові на дорозі.
Маршрут, ввімкніть зліва. Ви стоячі і відсутні напрокатні автомобілі.
Не поверніть кермовий круг зліва заздалегідь. Задуха ззаду і ви задньоїли під вантажівкою. Тримати колесо.
Просто прямо. Ви захопили бічну сторону дороги або снігу брустер наліво (наприклад, біля дивідаційної проспекту) або праворуч (по дорозі). Увімкніть свій інстинкт, щоб витягти рульове колесо в зворотному напрямку.
Ім'я З захопленням рульового колеса, не змінюючи положення ноги на газовій педалі, компенсують виведення на бік. Автомобіль втратить швидкість і повернеться до дороги. Не потрібно намагатися, за всіма засобами, прагнути до дороги, ви будете різко кидати в зворотному напрямку. Будьте обережні при проходженні довгих обертань.
внутрішні радіус (для вас, внутрішні, зовнішні). Якщо навісний автомобіль, що проходить на зовнішньому радіусі, починає дратувати, то він не зайде в кисть. У 90% випадків після судомних рухів водія,
Він буде літати на голову. Помилкові автомобілі, що пропускаються на внутрішній радіусі: як правило, їх лижі кінці на боці дороги. Але трапляються речі. Ми повинні бути обережними на довгих. Якщо у вас є автомобіль у вашій голові, краще рішення
кицькай Коли ви перебудете,
Здрастуйте! Не пропустіть нейтральну. Ви втратите можливість прискорити, а гальма не завжди виходить. Не гальмуйте в кутку. У скручці.
Тільки контрольоване прискорення. Завжди залиште варіант резервного копіювання. Наприклад, якщо ви сумніваєтесь про захоплення, перейдіть до «здоблення» і перетягніть назад, поки ви 100% впевнені, що ви можете перезапустити. Якщо що-небудь, поверніть до вашого провулка. Виготовляючи шахів на трасі і вимикаючи в потік, видаляючи швидкість на ходу
Футбол пров. Одна з найбільш поширених помилок полягає в тому, що перехоплення стовпчика на значну швидкість, водій, побачивши, що він не встигає час, починає кидати в його провулок і одночасно сильно гальмувати. І починається рут... і це «м’ясо». Навколо автомобілів навколо і він перетягував. І знову.
Рівень швидкості на рухомому провулку! Весь час, але 1000 разів безпечніше! Якщо ви бачите, що навісний автомобіль не встигнути перезапустити, ввімкніть праву «комір» і натисніть на сторону дороги
дой Не пропустіть свої фари, може бути людина водіння на перший день. Якщо автомобіль продемонстрований / виконаний - дія
Твердий і гладкий, немає люків. Процес не розвивається миттєво і, відповідно, не схожий на різкі і судомні рухи (що і на які приводять його написано більше одного разу). І дізнайтесь, що таке «виховання» і «скид», і які дії беруть на різні диски. Єдина бездіяльна ситуація продається на передній привід на спуск, в інших випадках все можна виправити. Не зайвим буде знайти велику плоску платформу і спробувати машину в екстремальних гальмуванні і прискорення. Скеля, відчуває ліміт. Ніщо не станеться на машині. Не покладайтеся на стабілізацію під час дощу. Якщо є поломка і ви плавите (аквапланувальний ефект) для вас система.
Не допоможе. Вона просто “зрозуміє” що відбувається. Не покладайте на неї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! І це допоможе в більшості випадків, але електроніка не ідеальний. Якщо «анти-бюг» в машині не прив'язується одна кнопка з системою стабілізації, то відключіть її. Завжди поганий! (на моноприводі). Тим не менш, якщо ви збираєте перехрестя. Почати не буде так гострим після всього: Якщо ви літаєте з бризою на лівому ряду, і на зіткненні джемів, то для кожного автомобіля ви чекаєте життєрадісного бомбардувальника у вигляді пішохідного пішохода, для якого «лока, кожен стоячий, перехрестя шляху, купуйте пиво, зловити». Ви літаєте на лівому ряду і кожен на правому рівні стоїть або повільно рухаємось? Вони ідіоти. Проходячи пішоходу. Він любить розбити голову. Приходьте У вас є кілька років і він гине. Незрівняні втрати! Призер в абзаці 14 і 15 чорний. Один висновок:
Пішоходів завжди правий і людський життя найважливіший. Немає в безпеці від помилки, але будьте обережні! Діти або дорослі з дитиною / діти. Пробити Немає опцій. Пробити Я бачив один раз з власними очима: мої інстинкти допомогли мені, але мої сусіди в потоці не робили. 4 роки. Дівчина. І бабуся тримала її руку. Ви знаєте, як діти працюють? Він смішний, руки погладжують, всі родичі будинку торкаються цим. Це смішно, прямо під вазею 2109. Я назвав швидку допомогу. Ми зробили! Тварини на дорозі або несподіваних перешкодах у вигляді коліс, сумок та ін. З досвідом, я взяв собаку в інший день. 60 км / год, порожній середній провулок на проспекті трьох мереж, собака вибігла з темряви на повній швидкості посередині. Легко розрахувати, що час реакції менше 0,5 секунд, тобто без опцій. Я назвав Міністерством Ємергенції, щоб вийти з бампера. Перевізити запис відеореєстратора. Немає шансів. Немає опцій. Я не сповільнився. Я шкода для собаки, але вона пішла прямо під колесами. Що я маю? Зберігати охолодженість. Перед тим, як зберегти собаку, переконайтеся, що ви не “холодний” пара полоїв, поруч автомобіль і пішохода на дорожній стороні. Собака буде продовжувати працювати і ви будете... Життя життя Збережіть себе.
Все про швидкість. Покажіть мені випадково, що ви не можете сказати, "Я приїду трохи повільніше, і нічого не станеться!"
by stodvach.livejournal.com/63155.html