П'ять фактів про Росію з Німеччини, які проживали з нами за рік

Томас Брендлер відвідав 60 країн. Вперше в 2003 році в рамках візитної поїздки в АвтоВАЗ. З тих пір він приходить до Togliatti кілька разів на рік не за роботу, але відвідати своїх російських друзів. Минулого тижня пан Брендлер поділився думками про дружбу, розповів про те, що життя в Росії навчав його, а також про те, що вражає Жігулівське коло світу зліва. Веб-сайт публікує статтю без скорочень.

Коли я сказав 12 років тому, що я повинен йти до Росії, я був дуже збуджений. Зараз я розумію, що Росія повністю європейська країна, але тоді вона була екзотичною для мене. Я пам'ятаю, що в аеропорту Курумоч митники побачили свій ноутбук і попросили довгий час, який обладнання і чому мені потрібно.

Увечері на виставці AVTOVAZ відбувся черговий день дев’ятого ранку. Спочатку він був переведений до 11:00, потім до 14:00, в результаті ми сідаємо на стіл переговорів тільки о 16:00. Для мене ця ситуація була дуже незвичайною, це не те, що речі зроблені в Європі.

В цілому здатність чекати, мабуть, найважливіше, що я навчився в Росії. Якщо нарада запланована в Німеччині, вона завжди починається з часу, навіть п'ять хвилин, пізно - катастрофа. Ось я зрозумів, що в процесі очікування нічого страшного і в вільний час ви можете пити щось, надсилати повідомлення або перевірити пошту. Хоча я все ще німецька всередині, я добре з затримками зараз, я маю багато зробити, я спокійний, я чекаю.

«Жигулевське коло світу»

Я використовую для роботи Толятті, але один день колега розповів мені, що є така подія, як «Жігульський круг світу». Я вирішив брати участь.

В перший раз, звичайно, був дивний досвід, оскільки я ніколи не прогулявся на човні або жила в наметі до. Я був маленькою дитиною, яка не могла б піклуватися про себе. Я повинен дати кредит на мій колектив - хлопці були дружніми і відкритими, вони просто приходили і сказали: "Хай, Томас, це час для обіду." Поступово я взяв участь, ці люди навчили мене довіру, вони допомогли мені багато. Головний висновок, що я прийшов до участі в «Жигулевському колі світу»: Вам не потрібно турбуватися.

Я також помітив, що пісні, які зазвичай співають навколо багаття. Я люблю їх, і в правій атмосфері, їхні виступи дуже цікаві. Тексти пісень, а це означає: Але вони не хороші, коли душа вимагає свята! Тому кожен раз під час кампанії запитав виступати «www.Leningrad.spb.ru». Я не розумію значення тексту, але це звучить енергійно і весело.

Якщо ми порівняємо Росію з європейськими країнами, то ключова відмінність полягає в менталіті людей. На перший погляд, все виглядає непристойним у вашій країні, але після того, як «Кірко світу» я зрозумів, що ви дуже відкриті, між людьми так тісні і дружні відносини, які важко знайти в будь-якій точці світу. У Росії ви обираєте друзів. Ви не можете бачити один одного протягом багатьох років, але все ще мають тісні відносини. Це важко уявити в Європі. Ми любимо всіх і завжди, але для нас дружба – це просто спільне завдання. Якщо є довга пауза в спілкуванні, то, швидше за все, європейський друг просто знайде вас заміною.

через ponedelnik.info/entertainment/grustnye-pesni