10 Поради щодо життя від вашого кота

«Кати мають особливий вигляд світу. Якщо собака однозначно турбує вас і робить вас щасливими, кішка більш стурбована власним благополуччям. Але кожен з них має мудрість поділитися з нами. Хаффінгтон Пост блогер Ліза Завістовський написав статтю, в якій психологія людини і кішка перетинає в дивно спосіб. Веб-сайт Не пропустіть!

Що б кішка порадувала нас, щоб знайти себе і зробити життя красивим? (Від перегляду власних кішок, кішок моїх друзів, і тих, хто приходять, просто сніданки і вечерю.)

• Я люблю тебе, але я люблю себе більше. Люблю себе. Смуга і лизати волосся, спати 18 годин на день (або людський еквівалент цього часу), з'їсти трохи маленьких птахів протягом дня, і тільки робити речі, які вас цікавлять. Встановити високі стандарти для себе і дотримуватися їх, якщо немає інших варіантів. Передвизнайте свої інтереси —фізичний, емоційний та духовний. Коли ви здорові у всіх цих напрямках, світ буде сповнений можливостей.
  • Прийміть подарунки і оцінюйте хороші наміри. Я принесу вам півмиття або птах іноді. Це подарунок. Якщо це не подарунок, то я даю вам, бо я люблю тебе. Світ сповнений подарунків. Повідомляємо їх, подивіться на них, і оціните той, хто дала їм вам, чи це кішка або інший нижній тварини (тобто кожен, хто не кішка), людина або Всесвіт сам.
  • Зосередьтеся про те, що ви дійсно хочете і будете наполегливо до тих пір, поки ви отримаєте її. Немає "не" варіант. Я голодний. Ви будете виходити з вашого ліжка і годувати мене, або я збираюся ходити спокійно, крокуючи по краях вашої подушки і волосся. Я прикрасить підлогу навколо лотка, якщо наповнювач втратив свою свіжість. Піднос повинен бути очищений і наповнений новим наповнювачем. Я люблю сидіти на балконі і дивитися сонце підніме, і я знаю, що ви отримаєте вгору і зробити все, що потрібно, щоб зробити це сталося. Щоб допомогти вам зробити роботу, потрібно, щоб допомогти вам.
  • Ви навчите інших, як лікувати вас. Показати їх рольову модель і акуратно, але наполегливо відрізати небажані прояви. Я хотів би, щоб ви були прямо зараз, так що я прийшов і стрибати на клапці. Якщо ви приїжджаєте і поїдате кудись, я буду слідувати вам і перейде. Тексти пісень, а це означає: Ви побачите, що я чарівний. Знайте, тепер, що для мене достатньо, і для вас, щоб зрозуміти, що, я обережно висунувся з рук або трохи прикусити руки трохи, якщо ви тримаєте мене. А будь ласка, не намагайтеся вихованцям, коли я не в настрої.
  • Як цар. Будьте впевнені, що якщо ви сумніваєтеся про це. Якщо ви робите це довго, ваш мозок буде вірити його. Кінги не псують, тому не слухайте мене з жартами іграмами, які нижче моєї гідності, які можуть заважати моє пальто і приводити мене на стрес. Якщо я роблю щось, це добре для мене в одному або іншому. І тепер я дивлюся на тебе зверху, сидячи над вами на книжках. Як це повинно бути.
  • Випадкові питання. Згладжувати хутро і носити красиві аксесуари. На відміну від собаки, що вона буде щаслива носити, тварини мого роду звертають увагу на чистоту коміра. Моя колега повинна відображати свою особистість. Простий, але елегантний, або з легким відтінком богемного шика. Як ви відчуваєте себе, як ви цінуєте себе. Навіть якщо ви добре говоримо, і ваш хутро або аксесуари є хрустким, ви підірвати свою королівську гідність.
  • Незалежні. Я вірю на вас для їжі і води, тому що я в будинку, але в основному я покладаю на себе. Я знаю, що я тільки той, хто загинув через ці дні і я відповідальний за моє щастя. Я люблю компанію, але це самотність. Я відповідальний за настрій, емоції та потреби.
  • З повагою, Я покусу тебе, або хоча б зробити бетон і прослужити протест, якщо ви відірвати мене від мого сну, відійти мій іграшка, принести собаку в наш будинок, або інакше турбувати світ навколо мене. І не принесуть ще одну кішку. Я був досить. Мені потрібно всю увагу і час. Якщо ви хочете, щоб вам було якомога більше риби та птахів. Повага для мене і наше спільне середовище зробить ваше життя простіше і я щасливіше. Мені не потрібно багато, але мені подобається лікуватися повагою.
  • Прогулянка по страху. Смітб найвисоких дерев, навіть якщо ви не знаєте, як ви збираєте. Не боятися. Якщо ви не знаєте, як піти на прогулянку. Як паралізований страхом є для тварин, які мають менше мозків, ніж ви або мене.
  • Зберігайте рух вперед. Ви будете мати на всіх чотирьох ніжках, якщо ви падають, а потім попередили, що це було призначено. Не варто концентруватися на падінні, подумайте про стоячи після падіння. Ми всі падають іноді. Отримайте і перейдемо. Я не можу проаналізувати, чому я впав (як я не можу!), Я не можу зробити узагальнення, як «Я не можу це зробити» або «це завжди буває мені». Я просто думаю, "Я впав." Вперед нові пригоди!

www.psychologies.ru/self-knowledge/smysl-zhizni/10-jiznennyih-sovetov-ot-vashego-kota/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное