Tallamor - місто, де співіснує з повною гармонією.

до Цей афілійований пост є веб-сайт Tullamore і міста =

«Аніон, який був Таламором один раз і вражає його настрій, обов'язково повернеться сюди. І я один з них, говорить Петро Льогін, переможець конкурсу Back to Tullamore, який дав все і пішов, щоб вивчити істинний характер і душу Ірландії. Ми вВеб-сайт Дуже цікаво, що красиво це маленьке, але в той же час дуже затишне Tallamor.

до У цьому місті розкрито барвистість Ірландії. Я прийшов тут, щоб побачити справжню ірландську віскі, яка зробила Tallamor відомим.

Перш за все я прийшов тут, звичайно, Ірландська англійська, яка цілком унікальна. Так, водій таксі з характерною назвою McGuinness, який взяв мене з аеропорту Дублін до Таламора, не захоплювався поговорити про «Іріш chanson», оскільки вони люблять робити тут.

Висловлення себе міста, багато хто тут, ймовірно, буде проголошено: «Нема чого говорити про тебе!» Село! І я не збираюся сперечатися, бо і великий, це. Tallamor - це невелике село, яке відоме місцевим віскі. Це суміш повної гармонії, барвистих магазинів і дійсно карликових будинків. Ось так багато людей тут, що кожен перший пасербі вітає мене і просить: "Як ви?" Яка мама? Де ви йдете далі? Я люблю локальні вулиці після робочого дня, з прагненням вичавити мобільну для того, якось розмішати це місто.

Я дуже зацікавив, як живуть місцеві жителі, і я був введений до Анни. Вона запросила мені в будинок, один з найстаріших в Таламорі. Він вийшов крихітним. На двох поверхах і в екстремально тісних умовах підходять всі необхідні кімнати для життя. "Я збираюся грати вам флейти і навчити вас", - сказала Анна. Для збитої години я вдалася в трубу, заплутуючи пальці і отвори. В результаті я отримав подарункову копію флейти, з якоїсь причини давали мені копії документів для цього будинку, батьків Анни та CD з її джазовою групою батька.

р.

Тут дуже мало пам'яток. Я відвідав замок Бір. Потім я читаю на Вікіпедії, що це резиденція глави Росса Клан і тому не доступний для відвідування. Але як це виходить, слова "Блоггер з Росії" відкрити всі двері.

р.

Р

Замок іскравий з пишністю. Один з спадкоємців, виходить, заміж за азіатською жінкою, і відразу відчував: «Велкам всі культури, щоб відвідати нас!» На полицях у вітальні я знайшов кубик дитини з російськими літерами. Голова замку, однак, захотіли оскаржити факт російської присутності, додавши, що листи Y, Y, K і Kommersant мають угорське походження.

Пізніше я пішов, щоб побачити Борд на Мона. Це парк і відкритий музей, де Ірландці розміщують всілякі предмети мистецтва, які тільки вони розуміють. Я тільки покаже, що я люблю. Наприклад, японська жінка застрягла береза в російській «манорській» туалеті і продовжила композицію з дерев'яними шматочками, проколами до неба.

Я був дуже зловживаний місцевою грою, яка називається urling. Здається, що один раз ірландський сказав: давайте змішувати регбі, футбол, хокею і баскетболом, встановити правила, які ніхто не буде зрозуміти, і це буде незрозуміло, хто буде виграти в кінці. Гра була нудною, але люди сподобалося її. Найкраща річ починається після матчу. Всі глядачі заливають на газон і обштукатурюють гравців. Я не хотів, що вони були настільки популярними.

Я пам'ятаю, відвідавши дистилерію Таламора, і, звичайно, знайомство з місцевим віскі. На відміну від інших дегустацій, які були в моєму житті, тут видаються спеціальні картки з відчужками для кожного з сортів: що саме ви повинні відчувати після прокатки через цей божественний ніктар. Також є свого роду «Агентство», з книгами, шахи, баром у стіні, телескопом і величезним панорамним вікном. Дуже атмосферний. Але я зробив хорошу роботу тут. Пройшов навколо виробництва, перетягнув солод, взявся заміри рівня спирту і виглядав на червоно-шерстих лабораторних асистентів. Він навіть зумів бути барменом і зробити свій перший коктейль. І було досить добре.

Р.

Як ви можете говорити про Ірландія без згадування місцевих пабів? Як Мусковіти вранці, як якщо смоктатися в метро, тому весь ірландський чоловіче населення кинеться до пабу ввечері. Я приписав до Шейну, штатив тут. На першій ночі ми б'ємо шість з них.

У той момент, коли місцеві відвідувачі замість крові через вени почали протікати тільки спирт, я знаю, що це було час, щоб відродити вудилища. І я відвертаю тільки те, що «якщо я не підійшов до ліжка зараз, завтра я не отримаю на все» – і взяв таксі до готелю. Що було моє спалювання. Я не бачив Шейн з. Так, це краса Таламора. Міста, де солодке почуття спокою перемішують з терпним запахом хмелю, що буквально виводить голову. І ця атмосфера настільки унікальна, що я точно повернеться сюди. Якщо ви не можете знайти це в будь-якому місці на планеті.

номінальний #image18224410