Українські підручники / Всесвітня історія / Всесвітня історія

Р

Ми втрачаємо свого дитинства, але зберігаємо його. Саме тому ми любимо історії. Багато казок варто прочитати не тільки в юному віці, але і дорослим, адже вони наповнені набагато більше значення, ніж ми думаємо в дитинстві. Веб-сайт Я збиралась для вас, щоб ви зрозуміли, які варто прочитати.

Підвіска «Ікона Божої Матері Казанської», срібло 925, з позолотою і чорнінням, О 131 287

Дорослі люблять номери. Коли ви сказали, що ви зробили новий друг, вони ніколи не запитують вас, що найважливіше. Вони ніколи не скажуть, «Що це голос?» Які ігри він любить грати? Чи ловив він метеликів? "Як старий він?" Скільки братів у нього? Скільки він зважився? Скільки коштує батько? А потім уявіть, що вони визнали особу.

мультфільм "Зимова казка"

до Що ви робите тут? запитав Ведмідь.
- «Я чекаю на відновлення», - сказав він.
- Як довго?
- Все взимку. Коли я дізнався, що ви були сповнені снігу, я відразу перетягував всі мої поставки.
до І всю зиму ви сісти поруч з мною на табурі?
до Так, я подарував вам скройний бульйон і наносив сушені бур'яни до вашого шлунку.
- Я не пам'ятаю, сказав Ведмідь.
- Увертюра! Ви сказали всю зиму, що ви були сніжинкою. Я був так боятися, що ви плавили навесні. . й

Марія Поппінс, Памела Travers

- Чи ми приїжджаємо, теж, Мері Поппінс?
- Що робити?
- Живе щастя коли-небудь після?
- травень... Все залежить.
- З чого?
Вона посміхалася ніжно і сумно.
- Від себе!

"Похід лисиця" Наталія Сизоненко

«Фокс», - сказав фокс на фокс, «згадайте, що якщо це важко, поганий, сумний, страшний, якщо ви втомилися, ви просто поширите свою лапу». І я поширю тебе, де ти, навіть якщо є інші зірки або всі ходи на своїх головах. Через сумність однієї лисички, поділяється на два лисики, не на всіх страшних. А коли ви тримаєте інші лапи – що це важливо, що ще є у світі?

Аліса в Wonderland, Льюїс Каррол

до Будь ласка, покажіть мені, де я повинен піти звідси.
до Де ви хочете піти? кішка відповів.
- Я не догляд - - Аліса сказав.
до Неважливо, де ви йдете, сказав кот.
«Дуже десь, – пояснив Аліса.
- Ви збираєтеся дістатися кудись, сказали кішка. - Ви просто повинні пройти досить довго.

Оксамитовий кролик Маргері Вільямс

- «Ви тільки стати реальними», - сказав Олексій Кролик, «Якщо хтось любить тебе довго, довго». Не просто грати з вами, але дійсно любити вас.
- Чи болить він? попросити кролика.
- Часом, Шкіряний кінь відповів, бо вона завжди розповіла правду. Але якщо ви реально, ви готові до болю в сечовипусканні.
- Як відбувається? Як ви зробили, як ви отримали ключ, або поступово?
- Поступово - сказав Шкіряний коней. - Ви стаєте реальним. Довгий час. Ось чому це так рідко з тими, хто легко переварює, нестерпним або вимагає особливого лікування. Як правило, відбувається час, коли ви стаєте реальними, ви носите волосся, очі випадають, ваші кінцівки висять, і ви будете виглядати дуже незрівняно. Але неважливо, бо він став реальним не може бути потворним. Прийняття в очах тих, хто не розуміє.

Гівдж у фазі Сергія Козлов

- Я повинен, ви почуєте мене? Я буду, сказав Ведмідь. Гівак недбалий.
- Я обов'язково прийде до вас, що відбувається. Ви завжди будете там.
У ведмедя з тихими очима і мовчалось.
до Що ви говорите?
- Я вірю, сказав Гівег.

Дивитися також:
Правила пробігів Мумі
Хороші казки Сергія Козлова

www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/milye-dobrye-skazki-sergeya-kozlova-782660/