Кращий спосіб виграти аргумент

р.

Аналізуючи більше мільярдів твітів, опублікованих під час проведення великих спортивних заходів, вчені виявили, що голосніше і більш впевнено висловлювання сперечинця, більш шансів він повинен виграти дискусію. Якщо ви не знаєте, що ви неправильно.

р.

Дослідження проводилося дослідниками в Університеті Вашингтона, Ядрєн Вутен і Бен Сміт, які в порівнянні з твітами експертів з спорту і шанувальників: це зробити, вони розробили спеціальну програму для обробки мільярдів 140-character повідомлень, пов'язаних з остаточним матчом 2013 американської футбольної гри. Виявилося, що фахівці частіше використовують такі слова, як «виграш» і «виграш» у своїх твітах, а шанувальники – «конер» і «дестрой», а прогнози експертів прибули на 47% випадків, а любителі – в 45%. Тим не менш, фанати «кремого» мають значно більш високий рівень довіри: наприклад, якщо експерт зі сквошу «згасився» рахунок у грі, його авторитет збільшився лише на 3,4%, але якщо простий вентилятор зробив той же, його рейтинг розігр на 7,3%. Таким чином, люди, швидше за все, вірять голос, іноді популіст, висловлювання, ніж збалансовані думки пізніх людей, все тому що останні занадто стримані слова. Сміт і Wooten пояснили це, кажучи, що з чисто психологічної точки зору, люди несуть невизначеність, тому вони не люблять апріорі, людина, яка говорить “Я думаю...” або “Я 90% впевнений...” і навпаки – люди, які надихають надію, автоматично лікують симпатію.

Веб-камера