Нескінченно доторкнувшись історії, що дало Taxi Driver

У Нью-Йоркі розповіли про водія таксі.

«Я прибув на адресу і п'ятий. Після декількох хвилин він знову згорнув. Це мій останній зсув, і я думав про повертання і відходу. Але замість того, я припаркував мій автомобіль і ходив до дверей. Кнекен... «Чи не хвилина», - почув старий голос. Я можу почути щось, що перетягається через двері.

Довгий пауза, потім відкрився двері. У мене була маленька жінка. Вона зносила кольорову сукню і шапку з вілом - як від кіно 40-х років. Поблизу знаходиться валіз. Житлова нерухомість виглядала повністю незабутньою - всі меблі вкриті чохлами, на стінах яких немає годинників, полки були порожніми. У куті була картонна коробка з фото і скляним посудом.

«Чи ви берете мій мішок на машину?» стара леді запитала. Я забрав валізу і прийшов назад, щоб допомогти їй. Жінка приймала мене по руці і ми повільно ходимо до таксі. На шляху вона подякувала мені за свою доброту. «Що я сказав, що «Я просто намагаюся лікувати своїх пасажирів, як я хочу, щоб моя мама була оброблена». «Я така хороша людина», - сказала вона. Як ми отримали в машині, жінка подарувала нам адресу і запитала, «Чи ми проїдемо через місто?» Я швидко відповів: «Це не найближчий шлях». «Це океї, я не поспішаю», - сказала Стара леді, «Я не піклуюся про панування будинку».

Я дивився в дзеркалі заднього огляду - очі жінки shone. «Я не маю родичів, що залишилися», «У мене не залишилося часу». Я мовчазвся до метра і вимкнув його. «Дуже потрібно йти? Я запитав.

На наступні два години ми поїхали по місту. Жінка продемонструвала мені будинок, де працювала ліфтом. Ми потурбували весь район, де жив з чоловіком після весілля. Тоді вона попросила мене зупинити перед меблевим магазином, який використовується для танцювального залу. Коли вона була молодою, вона йдила там.

У той час вона попросить мене, щоб приїхати повільніше минулих будівель або на вигини, і вона буде сидіти і постаратися в темряву, не кажучи вже про слово. «Я втомився, нехай піде.» У повному тиші ми поїхали на адресу, вона дала мені на початку. Перед нами була невисока будівля, як невеликий санаторій, з проїздом.

Ми приїхали до нас. Вони поводяться ввічливо, ретельно переглядаючи кожен рух старої жінки. Зрозуміло, що вона чекала тут. Я відкрив багажник і приніс невелику вазу до дверей. Жінка вже в колясці. «Що я тебе зажадав?» вона попросила і досягла свого гаманця. "Не на всіх," я відповів. «Ви повинні зробити життя», - відповіла стара леді. «Для інших пасажирів для цього», Одержуючи підсвідомий імпульс, я згину над і охопив її. Вона snuggled туга для мене. "Ви давали стару жінку трохи радості", - сказала вона, "навіть тебе". Я шуок її руку і пішов на машину. Двері закриті за мною. Що звучить як кінець життя.

Я не збираю більше пасажирів, які зрушують. Я поїхав на місто безперечно. Я не можу говорити весь день. Яка жінка зловила сердитися водієм таксі? Що, якщо водій таксі був запущений з зсувів і не хоче витрачати час? Що робити? Або ж ви потрапити один раз і залишити?

Я думаю, що було найважливіше в житті. Ми звикли думати, що наше життя переповнено навколо важливих моментів. Але важливі моменти часто з'являються у вигляді тих, які багато розглянуть незначно. й