Народна артистка СРСР Леонід Бронєва святкує День народження

Я не люблю людей, я не вірю їх. Я дуже радий похмурою особою, навіть якщо він каже мені щось грубе. Люди, які посміхають весь час, хочуть запитати: якщо ви сердитися, що ви будете? Я боїться.

Для ролі Муллера я зробив уніформу два рази менше, ніж мені потрібно. Я затягував голову весь час. Ліознова просить, «Що ти?» Я не хочу, щоб бути ошпарним, і я кажу, "Чому мій нервовий звичок". Ліознова: «Щоб не пофарбувати в самих нервових місцях?» Захаров пізніше розповів акторам: «Що можна передати нервовий стан людини без слів. й

Тільки один гравець зараз або два на полі працює не тільки з ногами, але і з головою. Це був Сагітаріус. Це Титов зараз.

р.

Є те, що важко пояснити. Є тисячі людей, які сидять в залі, і серед них обов'язково певна кількість людей негативно ставляться. Чому вони приходять? Не знаю. Але ви відчуваєте це ставлення дуже добре, навіть якщо мова йде про одну людину. Ви не можете ставити вимикач – тоді ваша енергія буде зупинитися в залі. Шоу – це маленька боротьба.

Він добре рахує на dominoes, і він поганий, як я можу тільки надіяти в разі. Пушкін Театр не взяв мене на екскурсію. Я кажу, «Я граю акордеон, візьміть його, бо у мене є маленька дочка і кріпиться тітка. Я поїду до сіл з концертами та співом. Не вдалося. Зіграно на Тверському бульварі в домініках. Але ви перемагаєте хоча б рубль – ви не можете залишити, необхідно продовжити. Перший раз я був майже збитий. Що означає, що ви залишаєте? Але я сказав, що я мав купити деякі продукти харчування. Вони отримали.

Митець не потребує свободи. Робота мистецтва народжується, коли виникає стійкість, коли необхідно перезапустити щось. Якщо є свобода, немає матеріалу. Не можна дихати.

Ніщо, не радість письменників, не мистецтво митців, може порівняти сили з почуттям влади.

В тіні, на сцені, і тому в житті. Це справа великої делікатності та великої культури. Прийміть перерву. Це гарне почуття: ви трохи на бічних лініях, ви переглядаєте все, ви будете говорити про чудове коротке вирок - як, скажете, дорна в Seagull -- і ви назад на бокових лініях.

Я рідко бачив людей, які п'ють важко - і раптом він навіть свого роду, ніж він був. Два або три людини в житті.

З тисяч перформансів, можливо, два або три приходять ближче до того, що. А ти щасливий. І решта не приносить радості. Я не знаю чому. У історії театру ніхто не пояснив причину збою другого виступу. І 99 відсотків часу, це. Не соціолог, ніхто. В аудиторії? Партнер? Погода Аудиторія збирає, ви слухаєте, як вони роблять шум – ви просто знаєте від цього шуму, який сьогодні буде поганою виставою, напевно.