"Тихієві в законі" потрапив 1989

Жанр: кінофільм, драма, криміналістична плівка, соціальна драма, кіно адаптація

Плівка зірвала: Анна Самохін, Валентин Гафт, Володимир Стеклов, Борис Щербаков, Арніс Licitis, Nurbey Kamkia, Зінов Гердт, Givi (Gia) Lezhava, Amayak Hakobyan, Станіслав Коренєв, Костянтин Кіщук, Сергій Максачев, Сергій Ніколін, Сергій Шовкін

Режисер: Юрій Кара

Автор: Юрій Кара

Оператор: Вадим Семенов

Художник: Анатолій Кочуров

Прем'єра: грудень 1988

Зняти історію про царя кримінального світу, який здійснював контроль за всіма повноваженнями в курортному місті, Юрій Кара розпочався під робочим титулом «Чегемські історії». На ранніх стадіях з’явилась занадто відверта заява про організований злочин у СРСР з відкритим закінченням, що мафія є неможливим, а корупція нездійснена.

Незважаючи на те, що режисер довів свою довіру з патріотичною плівкою Завтра була війна, значно допускається наприкінці 1980-х років. Якось переглядав вихід «Тіє в законі» і вже ретроактивно, використовуючи усталь бродлових кінокритиків, спробував брендувати режисера з шахом.

Всі собаки були опущені на Кара, але аудиторія проголосувала за картину з рублом, симпатією на контрасті з пасовками в епаулетах і безмежних Рамзах, ярмарку і чарівним тифом в законі.

Права рука Артура - його водій і охоронець - грали актора Ялти Сергія Шовкіна. «Після прем’єри фільму в Ялті було реальним бумом», – згадує Сергій Юрійович. - Багато людей знали мене перед тим, як в місті, а потім в цілому варто з'явитися на вулиці, так як за спиною гумка почалася: "Лок, це той, хто катував людину з праскою!" або "Так, він зробив Хакобиан, побачив його руку!"

Тоді вони прийшли і попросили автографа. (Лугс) І це продовжується протягом декількох років поспіль - після того, як фільм повторився з успіхом в театрах. Для мене була чудова можливість працювати з талановитим режисером та великими акторами.

Ані Самохіна - в житті вона яскраво відрізнялася від героїні Ріта. Ну, мені здається, що Юра Кара був трохи в любові з нею - він захистив її від зайвої уваги. Я не пам'ятаю, що вона в вечірці, як жарт - це вже класно, вона говорить: "Зброя," і її грудей настільки чудовий!

І я чую Yura shouting: "Серезха, це не в скрипті!" Амаяк Хакобиан, хоча він зіграв похмурий тип, був джерелом життєрадісного настрою і безперешкодних хитрощів для всіх за лаштунками. Правда, він ніколи не розкрив один секрет до нас – як ми не попросили його: «Амаяк, як твої червоні перетворюється в $20? й

Він сміхався і сказав: «Погляд з будь-якої сторони і з будь-якої відстані». Феномелярна щілина руки!

А Ґафт був захоплений тим, що кожен день він займався гімнастики - він спеціально переніс турнікети з ним.

Він і я обговорював ці теми. Юра Кара також перебільшено показала мені такий джок-туг - після того, як бум був в тренажерах, і я також навчався.

До речі, оточеного Юрієм Кара, кажуть, що він думає про продовження улюбленого фільму.

У Абхазії, але коли влада Сухумі дізналася, що їх місцевий кримінальний орган стане прототипом основного персонажа, який натягував режисеру, що знімальна комісія не могла розраховувати на допомогу: Ми не змогли розстріляти шахрайство, і нам довелося переїхати до Криму.

Я не думав, працюючи над сценарієм на основі історії Іскандера, що сюжет був таким реальним. У тюрморті я допомогла зустрітися з Юрієм Шихманом (на лінії матері він Лакоба) і говорити.

У фільмі Юрія Кара, географія подій - це умовно - десь у приморському місті та її гірських околицях. Але на екрані Yalta нерозпізнаваний тільки тим, хто не був там. Стара особняк міського реєстра стала підходящим для царя місцевого мафія Артура, юриста Мафії, що виступала Зіновим Гердтом, прибув до суду в Палаці Піонерів, і принциповий бармен Володиа-десантик (Владімір Стеклов) працював в «зеленому» барі на пляжі готелю «Ялта-Інтуріст».

У центральному центрі міста було знято шайба з трюками: в кінці 1980-х не було джемів трафіку, які зараз знайомі, а умови для роботи в широкому денному освітленні були надані лише дві екіпажі поліцейських. Артур був гойдінг Рамс (Givi Lejava) по вулиці Кірова, і зловив його 40 км від міста - на сходження на Байдарські ворота.

У епізодах і масових сценах зірвала понад 100 Ялти. «Найважніше було знайти дочку Артура», – згадує заступник директора Тамара Бутирська. Я шукав дівчину з дуже виразними очима, і я шукав всі садки Yalta до тих пір, поки я бачив Anechka Shamoyan. Але її мати довелося копати протягом тривалого часу, поки вона почула чарівне слово Gaft.

Після виходу фільму на екрани Наталя Голубєва занурилася на всю жіночу половину населення не тільки Ялти, а й всієї СРСР. Вона не просто пощастила бути в пострілі з Валентином Гафтом - жінки в театрах недбалого дивитися її дотик м'язового тіла. Згідно зі сценарієм, вона була одружена з головним мостром міста, а також дружиною Артура, вона була визнана на вулицях протягом декількох років.

р.

«Я пам’ятаю все, якби це сталося мені вчора», – розповідає Наталія Вікторівна. І це страшно думати, що я не можу звільнитися від роботи для цього пагону. Не пропустіть! А потім я працював на стійці популярного кафе в місті «На старій площині». Але це Gaft! Усе на заставі переплетені навколо нього, і всі його зауваження бояться.

"Я це моя дружина або ні?" він просить пропсів. Тоді де наші кільця? Я був в шокі — це його енергія — неправдивий чоловік, великий актор — і в житті він був ще краще, ніж на екрані. І, звичайно, мені не було складно, в одному з сюжетів в дворі нашого кінобудинку, за бажанням Юрія Кара, з ревнощами і ворожістю дивитися на мій суперник - героїні Анни Самохін.

Я думаю, що я досягла успіху (laughs). Але коли прийшов на мої лінії, то я був, щоб бути чесною, поголені, але я впорався - Я в кіно з 2-го класу.

На радянському екрані стала перша жертва катування з електричним залізом. Цей епізод "з хазяєм" приніс йому все-невинний полум'я. «Це не так багато мене, які стали відомими як мій шлунок», – сміється Анатолій Олексійович. І ця сцена ще мій виклична картка, незважаючи на те, що я взяв участь у зйомки майже сотні фільмів.

Два слова – «ірон» і «блаки» – достатньо для всіх, хто запам’ятовує свою роль. Я тебе запобігла, ніхто не втратив свої фрагменти тіла. Але моя дружина зуміла вирізати на цьому опікі. Як це сталося? Праска на животі не тримала - вона відразу ж знизилася, як тільки я почав «злетіти в біль».

А потім митці макіяжу вийшли з клею, замочивши марлю і настоюють її до кольору шкіри. Все відбулося добре - навіть дуже: Кара довелося витягнути шнур на праска в потрібний момент тушкути до ведмедя з грошима. Зйомка закінчилася ніч, а потім в Ялті з водою була погана – відключилася до ранку. Ну, я думаю, що я промив вранці.

Так я пішов, щоб спати з «гарячою» – марлю цей час вже загартований як скло. Уві сні дружину під керівництвом і вирізати себе.

До речі, Белевцов не міг відіграти свою зоряну роль, адже перший помічник режисера виніс його як садівник в садибі чеф в законі. Але коли Юрій Кара повернувся до Ялти - він отримав черговий фестивальний приз для фільму «Томорроу війни» - він не схожий на вибір майстер-класів, а кіностудії призначено новим виглядом.

«Досвід 150 був виданий, і той, хто не бачив, - згадує Анатолія Алексеевича. І помітив мене в коридорі: «Наша куртка!» Я не мав ідеї, що цеховики були, і не знаю, що режисер був перед мною, я сперечався з ним: "Я вже був найманий як садівник." І тоді я прийшов з ім'ям для себе.

У епізоді, коли куртки магазину знімають гроші з щадних книг для Артура, моє ім'я не впишеться на хребта. Я розповіли, «Що робити?» Я написав його вниз, Ян Янович Судак. Це можна побачити в найближчому порядку.

Барішполець відігравав школярку, яка затінила героїну Ганну Самохін для вульгарної поведінки на громадському місці. Зараз вона живе в Москві, буде стати психотерапевтом, а потім був перший учитель Yalta. «Це був мій перший день школи», - сказав Нік. - І як я був у передній фартух, з пов'язкою медичного помічника і музичної папки, я прийшов з татом до «Оранди».

І мій новий однокласник, стоячи за стрічкою, місце зйомок було огороджене, дивився мене дія в кіно. Звісно, я був ембаррасований, так що я взявся на сцену з третього прийому. По дорозі, також тому що Самокін не знає текст, і він не загубив мене так багато: Я дізнався мене! Я не пам'ятаю, що я був таким принципом, щоб підходити дорослим з зауваженнями, але я досі не люблю жінок, які курять і ніколи не копчені.

Для зйомки я потім отримав плату - 7 рублів з пеніями. Це було серйозним. І хоча мої батьки зіпсували мене з грошима, я дуже пишаюся цими заробітками - я купив собі годинник «Електроніка». Тексти пісень, а це означає: Це був білий і червоний, я вибрав білий. І все моє життя, один раз в пару років, хтось обов'язково знає, якщо дивитися фільм на телевізорі і бачить кредити, дзвінки і привітати.

3610Р. 4200Р.

7715651

р.