Різні зірки

Випробування зірок з описом. Я не знаю, якщо я повинен, але це цікаво читати.

Підкав’янська зірка влади твоїх. ITL Черемхово, Іркутська область. 50-ті татуювання ardent antagonist, що походить від сім'ї вилучених селекторів, декулакізованих і виділяється в 30-х роках. Irbeysk Krasnoyarsk Territory, де Проня (доставка тату) отримала у віці п'яти років.

У Ірбецькі батьки померли від переробок і страшних умов життя, після чого він закінчився в дитячому будинку в м.Канську, звідки, щоб не помирати від голоду і богослужіння старших школярів, він втік у віці 13 років. Він оселився з родичами в Заларському районі Іркутської області. У цей час хтось набрав вогонь до кістака колгоспу, а Проня була розбита на все.

В результаті вони закінчилися в ювенильній колонії. Пронія, цей час свідомо і міцно приймав кримінальний шлях, побачивши не одне інше місце для себе в «доміні євреїв і комуністів». й

до 1 2 3 4 5+

Зірка роз'єму thief-in-law. Скопіював в морзі лікарні Лермонтовського просп., 54. СПб. У дворі будинку No 12 на вулиці Шкапен під час встановлення таборних рахунків. Його ідентичність була створена відбитками пальців. Він був одним Мітрофановом, чефом в законі, чотири рази засуджений за крадіжку. Він служив його вироку на ТІЦ No 5. Значення татуювання: "Все для мене, нічого від мене." "Діти в зоні, я вдома."

Татуювання багаторазово засуджений тиф-гастролер названий султаном. Скопіювати в міському відділі поліції Алмати. «60-ті роки. Принадний чеф імені Султана, ака Еміра Бухари, ака Ахмед Самаркандського, «роблений», починаючи з неповного віку, в багатьох містах Центральної Азії і за часом його останнього арешту мав чеф «title» в законі; затримував операційну групу, почергону в центральному магазині в Алмати. Зазначимо, що старий оперативний ідентифікований султан, який раніше затримував його в Алмати три рази. Під час свого арешту Султан гірко відставив «спокійну долю», що приніс йому в цьому місті. Побачивши підкав'янські зірки Султана, маючи, серед інших речей, сенси «Танкс Аллаха, що я мусульман», «Не Боже, але Аллаха», оператор відповів на тиф: «Як можна говорити про зложену долю, ви скрабете!» У старі дні, якщо ви половили крадіжку і побачили таку татуювання, руки будуть відрізати відразу, а потім голову!

Коктейль зірка московського тифу. Ленінград. «50-ті рр. Беетл спробував крадіжку за ст. 162 кримінального кодексу РФСР у 1926 році і двічі спробував указ ПВС СРСР 04.06.47. Прибув у SIZO No 1 Beetle слідувати за етапом в "Воркутлаг". Однак, захоче показати свою «холоду», під час «шмону» (пошуку) в офісі командира, він сплітає в обличчях охоронця, за яку він був підданий «Ліністському методі фізичної персуазії» – група, яка б'є охоронцями, після чого він був відштовхований навпіл в натовпі клітинку. Значення тату: «Для Росії без євреї, Чухмецьких і Марксист-Ленінів», «Під царем, росіянами були люди».

Підкав’янська зірка в’язнів, що засвідчуються до адміністрації місць утримання Статус на сервери Посилення російської національної татуїльної ворожнечі до влади КПСУ та правоохоронних органів «сумки», «згущені», «булі». «Адельф Гітлер – це святий мученик», «Вбивання комуністичних та євреїв не вбивають, але очищення світу від месенджерів девіла. й

Підсвідомий зір влади твоїх, «виконувач зони». ТКК Тулунь, Іркутська область. «50-ті рр. Тату тифової влади імені Скула, яка відіграла роль Вайдо в зоні - виконавця і вчинення, згідно з найбільш приблизними даними, більш ніж десять вбивств в'язнів, більшість з яких так звані «знижки», тобто засуджені на «політичні» статті. Це сталося після скасування статті 136 Кримінального кодексу РФСР від 1926 р., що забезпечує загибель штрафу за вбивство особи. Скулл належав в зоні на клан твоїх, на напрямку якого він «зволожений» (навиготовлений) небажаний костюм тиєвих в'язнів. Сидіння в таборах "Іркутлага", "Ангарлага" і "Тайшетлага". Ймовірно, за власним вступом. Скулл ніколи не мріяв про волю. Про вбивства, вчинених ним Скулл, розповів про посмішку, як щось велике і яскраве життя. На той час татуювання було скопійовано, його загальний термін тюрми був чотиринадцять років.

Татуювання авторитетного туфового схильного до романтики. SIZO 1. 80-ті. Татуювання авторитетного чеф-решніста, три рази засуджений за крадіжку держави і державного майна. Ведмедя тату, рідного села Мало-Вішерського району Новгородської області, виріс без батька, який поїхав "на п'ятому бізнесі". Закінчив десятирічний період в ОЛП Архангельської області. Він знала серцем вірші Єсеніна, Рубцова, захопився читанням. Значення тату: «Я живу, коли мій свічник спалює», «Я буду щасливий не в гріхній землі, але в наступному світі».

Підкав’янська зірка влади твоїх. Кемерлаг. '50s. Татуювання тифської влади ім. Вахміра, від Алтайських козаків, в момент копіювання тату було в тюрмі більше 25 років. Вахмістр з відступом і небезпекою сказав, що в 20-30-ті роки в Алтаї він двічі спробував суддю Комуністичних суддів, п'яльників, життєздатків і хабарів, «зборів з комбе». І вони відчували всю сім'ю. Після того, як батько брат і два брати, мати Вахмістра, приймали до НКВД с. Колпашово, Томська обл., і ніхто не бачив їх знову.

Когнацька зірка Пахана зона, закон. Скопіювати в posh. Ушаковка, Іркутськ. Лютий 1967. Значення тату виступає за «Для мене, нічого від мене». У 40-50-ті роки підклавські зірки були рідкість, вони, як своєрідні знаки, допускаються до занурення тільки великих таборних органів у таборах Східного Сибіру, Примор’я та Коляма. По-друге, ці особливі «знаки різниці» почали з’являтися в інших законах. Ця зірка є одним з татуювань спадкового тифу, який почав свою кримінальну кар’єру до 1917 року, який пройшов табір «Краслага», «Тайшталага», «Ангарлага» і Коляма – чеф в законі, названому голові. Під час копіювання тату Голов прийняв, що під час його перебування в таборах він самостійно прийшов до висновку про повну ідентичність влади КПСУ в країні та силу танців у законі Гулаг.

Зірка роз'єму thief-in-law. Скопіювати в posh. Ушаковка, Іркутськ. 1967. Татуювання старого Тифа в законі ім. Коля-Кита, Іркутського, який служив в таборах Коляма та Ангарла за більш ніж тридцять років, які побачили і знали особисто голову Далстрой Берзіна, Павлова та інших. Його батько, китайський національний, був кулеметником батальйону бійця і загинув у цивільній війні. За часів знайомства, у законі Коля-Китаї та Старого Тифу в законі глави припинили кримінальну активність та жили в селі. Ушаковка, у своєму виразі, на «виїзді в’язниці» – кошти, які не заселяли під час арештів та пошуків від кримінальних злочинів та списали їх «особистісні рахунки» у подяки за допомогу, надану засудженню у таборах.

Татуювання Pskov thief авторитет названий Орлик. Статус на сервери Попри те, що «копи, спеціально зшиті йому коморанту» (голова холігана), щоб повернути свої сили в зоні. За словами Орлика, під час попередніх особняків, він витрачав понад 70 днів у досудовому центрі утримання (додатковий ізолятор, дні перебування, в яких зазвичай вимірюється «холодність» певного органу). У тату є значення: «Розгорнути режим», «Не живих щастя в цій країні».

Підкав’янська зірка влади твоїх. Скопіювати в OLP "Краса". '60с. Татто загрожує природа, що називається "Werewolf", може бути розшифрована як "Не доторкайтеся мене, або смерті". Власник тату з ім'ям Леш вважав, що в кожній людині, на глибині своєї душі, є звір; людина є природою більш небезпечним, ніж будь-який предатор. Леш не вчинив права у зоні, не належав до будь-яких груп, проте, у власних словах, якщо це необхідно, «зловити когось». й