Жемчужина на камнях

Хочу подарувати вам маленьку фототуру чудового українського міста.

Кам'янець-Подільський (Кам'янець-Подільський) - місто в Хмельницькій області, адміністративний центр Кам'янець-Подільського району (не входить до неї). Один з найстаріших міст Поділля.

100 зображень.

Карта.

277966

На в'їзді зустрінемо міст, але з тих пір, поки мікроавтобус не зупинився за ним, зустрінемо площу і Троїцьку церкву.

Грецько-католицький Монастир Святої Трійці в Кам'янець-Подільському був заснований в 1722 році на Василицьких монахахах. Вперше православна церква згадується в 1582 році. Це можливо, що на цьому місці був більш старовинний храм XIII-XIV ст. Під час турецького правила церква перетворилася в мечеті, а після вильоту Турків вона перейшла до греко-католицьких костелів і стала собором. Після приєднання Поділля до Російської імперії всі уніатські монастирі передані до православного. У 1836 році до монастирської будівлі додано двоповерхову кам’яну крилу з теплою церквою Ентонії та Феодосію Печерських, а в 1855 році було завершено реконструкцію Троїцької церкви з наданням йому православних форм. У радянських часів храм був повністю зруйнований. В останні роки Троїцька церква була відновлена на очищених фундаментах силами Василівських монахів.

Фото 00

3610Р. 4200Р.

Повернутися до мосту.

А ось Смотрицький каньйон. Цей каньйон схожий на форму до грецького листа омеги і утворює такий острів, на якому знаходиться Старе місто.

Фото 01

р.

У деяких місцях ширина каньйону досягає 250 метрів, а висота - до 40. Дно каньйону плоский, є річка Смотрич і є всі житлові мікрорайони (хоча живе там, я думаю, це не велике задоволення - в нічних жатки крокак жахливо гучно, які знаходяться в каньйоні в тисячі, а річка, ймовірно, від часу перетікає її береги).

Фото 02

ангел

Фото 03

190677 р.

Новоплановський міст проходить через каньйон. Цей міст був побудований в другій половині XIX століття, і він був після його будівництва, що частина міста, через яку ми проходимо з станції - Новий План, почав будуватися. Довжина мосту відрізняється в різних джерелах. По-перше, кажуть, що довжина мосту становить 136 метрів, але я бачив кількість 142. Але в висоту все конверж - 38 метрів. Міст підтримує 7 пілонів.

Фото 04

Площа біля мосту з білим лебедом

Фото 05

Я, але немає птахів.

Фото 06

Десер.

Тексти пісень, а це означає: Вони всюди, є легендою.

Фото 07

Р

Згідно з легендою, литовський князь Ольгерд (1296 – 1377 рр.) та його нефриз, брати Юрія та Олександр Кор'ятович, після перемоги над татарами, один раз пішов на полювання. А тепер від загустки перед Олександром погорнула оленя з золотистими рогами і сріблястими копитами. Молода мисливець захопила після дивного звіру, але скоро зрозумів, що він втратив. Але раптом з'явився олен, і сказав у голосі людини: «Зі мною і я буду виводити з лісу». Я збираю вас на місце, яке стане вашим рідним і приносить славу. Це острів в середині хребта щастя (вул. Смотрич робить петлю навколо Старого міста, як хрін, що стане вашим князівством. Так було засновано Камінь.

Фото 08

Ангели.

Фото 09

Ще один дер, з іншого кута.

Фото 10

Він.

Фото 11

Кроки на мосту

Фото 12

Під містом

Фото 13

Висока якість.

Фото 14

Річка під містом.

Фото 15

Міст.

вона трохи.

Фото 16

36395034

Поттері башта

Фото 17

р.

Її дворик.

Фото 18

1 999 р.

Ця вежа п'ятирівнева, з високим дахом і патрульною платформою. Розташований на березі каньйону. Майже близько до вежі приєднується ресторан з привітним іменем - "Стара вежа". У ресторані є балкон з гарним видом на каньйон.

Фото 19

вона теж.

Фото 20

р.

Тут ми їдемо до старого міста.

Фото 21

Собор Петра і Павла є головною релігійною спорудою Старого міста. Церква Петра і Павла була побудована монашним наказом Домініканів, які з'явилися в Кам'янець-Подільському в XIV столітті. Будівництво кам’яної церкви в 1502-17 приписується до єпископа Я. Бучацького. Під час турецького правила (1672-99) храм був використаний в якості головного меча, до нього додано 36-метровий фарш. Після повернення поляків, згідно з мирним ласощом, був збережений норарет, але на вершині встановлена позолочена статуя Мадонни. Церква Петра і Павла в Кам'янець-Подільському є єдиною християнською церквою у світі з нораретом. У ній зібрано чудовий скульптурний камінь 21-річного Лаура Пшездецької В. Бродського (1874). Під час кінної їзди дівчина випала її кінь, зламала її хребта і загинув. Протягом двох років, за наказом нерозчинних батьків, скульптор створив шедевр мармуру: краса з тіні посмішки на обличчі виглядає дупа, але граната вже опускає вимирання, а незакінченна книга відкрита на сторінці 21. Скульптура часто називається «Уві сні. Принцеса». У дворі Петра і Павла Церква веде чудовий Арк де Триомфе (1781) на честь прибуття останнього польського короля Станіслава Августуса. Екскурсії проводяться в вільний час від поклоніння.

Фото 22

р.

23.

фото 24

25 мар

1180434

26 мар

27 мар

Вид фортеці з церкви

Фото 28

р.

Відхилення від Польських воріт

Фото 29

р.

Самий спуск. Кроки, ієнки, ієнки

Фото 30

Фото 31

р.

Польські ворота (Брама) – це унікальна гідравлічна укріплення в Каменець-Подільському, яка подається як міська хвіртка, оборонна вежа та дамб. Відомий військовий інженер І. Предтечі взяв участь у будівництві, який в той час був реконструйований Каменець-Подільський фортеці. Польський комплекс Brahma складається з п'яти веж з двох сторін річки Смотрич та стінки дама, що перехрестили каньйон. У нормальних часах гребінець провів високі рівні води на річці над містом. У разі небезпеки вода через замки була запущена в каньйон, який був замкнений потоком російських воріт, а рівень річкової троянди, що створює водний бар’єр на атаки.

Фото 32

До XVII ст. Часті паводки знищили дамб, але Надврант, скеля, берегові вежі і Барбакану збереглися до цього дня. У XIX ст. вони були передані до ковалів, а з тих пір, як вони називають баштами. З іншого боку річки можна побачити вежу стіни, яка зараз знаходиться на приватній території. З польського воріт можна піднятися на Петро і Павло Церква на сході Farengoltz.

Фото 33

34 кв.м.

Фото 35

р.

Фото 36

Фото 37

38 хв

39 хв

Повернутися до старого міста.

Фото 40

Туризм

Фото 41

фото 42

фото 43

Р

440.00 р.

45 кв.м.

Російські ворота (Руська Брама) – це унікальний гідравлічний фортифікатор Кам'янець-Подільського, який спільно з Польськими воротами був системою заплавлення каньйону річки Смотрич у разі небезпеки. Будівництво почалося переважно в 1527 році. Ансамбль російських воріт складається з 8 веж, барбікан і з'єднувальних захисних стін довжиною 230 м, які повністю перехрещені каньйоном шириною 90 м. На перетині руслового русла в стіні були замки. У XVI—XVII ст. в результаті частих повені берегових укріплень російських воріт почали згорнути, а кон. XVII - на початку XVIII ст. згорнуті чотири вежі. Збережені годинники, ворота, берегова вежа та барбікан.

Фото 47

Реставрація в даний час здійснюється. Частина приміщень російських воріт використовується як творча майстерня гончарів, планується створити культурно-крафтовий центр.

Фото 48

До фортеці ми стомлюємо.
Фото 49

Ви можете написати про фортецю довгий час, і я буду просто поділитися фотографіями.

До речі, всередині дуже акуратно і чисто, можна знімати з бантом або перехребеткою. Їжа вівсяна, приготована на складі.

До речі, ціни дуже демократичні, наприклад 100 г. Шашлик, смачний, потрібно сплатити 20 грн.

Фото 50

фото 52

фото 53

фото 54

р.

55 хв

фото 56

57 км

р.

58 км

59 кв.м.

60 хв

Габаритний зображення

1 999 р.

1 час

63.00 Р

64 кв.м.

65 км

66 р.

67 км

68 км

фото 69

70 хв

71.00 р.

до 1 2 3 4+

фото 73

до 50

75 км

фото 76

156804

до 50

999 р.

фото 78

фото 79

80 р.

фото 81

фото 82

Р

фото 83

р.

фото 84

85 р.

Прогулянка по фортеці. Походимо.

Фото 86

фото 87

Ще одна вежа, Кушнір.

Фото 88

р.

Ця вежа має 7 ярусів.

Фото 89

Повернутися до місту і масштабу до станції, бо попереду нас ... .

Фото 94

Хотин

Фото 95

Хортинська фортеця - чудовий приклад середньовічної оборонної архітектури України, один з найбільш значущих пам'яток архітектури Буковини. Побудований в XIII ст. за наказом князя Данила Галицького на місці ранньослов’янських укріплень.

Фото 96

Замок (Цитадель) складається з чотирьох оборонних веж, палацу командувача, бараків офіцера, церкви з фрагментами картин XVI століття. Довгий час фортецю Хотинської фортеці було перепостом Галицько-Волинського князівства, важливою оборонною точкою Придністров’я. У XVI ст. зміцнюється Молдавський цар Стівен III. У 1621 р. на Хотині поєднані польсько-українські знаряддя під командуванням гетьмана Й. Ходкевича перемагали 150,000-сильна турецька армія, яка була розглянута беззворотною. Вирішальна роль у битві Хотину відігравала 40-тисячна армія гетьмана П. Сагайдачного.

Фото 97

Тим не менш, Хотин залишився під владою Турків, які у XVIII ст. за допомогою французьких інженерів зведений поруч з замком Нова фортеця з земляними мотивами, бастіями та чотирма хвіртами. Всередині може бути 20,000-сирний гарисон. Після анексії Бессарабії до Російської імперії в XIX столітті була відновлена фортеця, замок був перетворений в архісонський храм Олександра Невський, а мечеті на території Нової фортеці став храмом св. Івана. нікола

Фото 98

Після Кримської війни Хотинська фортеця як військовий об’єкт втратив своє значення, але воно добре збереглася. Його накладні стіни подаються як декорації в таких відомих фільмах, як «Захар Беркут», «Балада Валянтського лицаря Іваного», «Даргань і Три Москкетери», «Порядки Робін Хооду», «Тарас Бульба».

Фото 99

Фото

фото 101

фото 102

фото 103

фото 104

фото 105

фото 106

п. Десна

фото 107

Р.

Це в основному це.