Патріархальні Американські вихідні

Хай, кожен. Сьогодні Я хочу познайомити вас з мирною Америкою, країна далеко від цивілізації. Або ж, про вихідні ми провели в Нью-Йорку передміхурової залози, в горах, орендуючи невеликий будинок в кемпінгу для відпочиваючих. Америка - країна доріг, що веде девіл знає де. Дорога не завжди хороша, особливо в районах далеко від великих міст, і як недосвідчений водій, я практично кладаю цеглу кілька разів. "" Я фотографував все, що я міг, але вибрав краще, щоб не втомилися. Текст буде докладно, будь ласка, не порушайте.

ЧОМУ: Вартість оренди була $ 239 + їх товари.

Фото 49

1. 6:00 д.м. Ми приїхали в п'ятницю вночі. Не дивлячись на те, що в будинку був кондію. Традиційно вранці фото з туалету.

Р

2,2 км Як звичайно, все в кращих традиціях. Гладно поголені зеленим газоном, з грилом та американський прапором, що надходить на табір.

3. У До сих пір сонце дивиться через щільний гірський вогнищ.

4. У Річка. Погляд дуже красивий. Дуже приємно бачити природу, коли люди все ще гасать і голоси не чули. Просто обмочування птахів і свіжого повітря.

5. Умань І тут наш табір з річки. Натуральні дерев'яні будинки.

6. Жнівень Це наш будинок. 4 ліжка.

7. Про нас Є стільці на веранді. Увечері дуже добре сідати, поставивши ноги на піриль веранди і подивіться на небо і на багатьох полонених, які, на жаль, камера не могла захопити з технічних причин - не професійна технологія.

70890 Р

8. У Ще один барбекю в домашніх умовах. Ніяких спеціальних, крім того, що ми знову без шампунів і без їжі, але далі.

9. Навігація Попереднє замовлення не кладуть автомобілі на газон. Це досить розумно, якщо є стоянка, покрита гравієм. Я зателефоную їй мультфільм культури.

10. Маленький хабар з колодами для тих, хто не хоче зробити їжу на готових вугіллях, і льоду в холодильнику, щоб звільнити людей можна покласти його в холодильниковий мішок з лівою їжею. До речі, розрахунок деревини та льоду після виходу табору. Ні Тітка Дусія ходить навколо і підрахунки, які взяли, що і хто спалив їх.

11. Для тих, хто цікавить вартість деревини. $5 за одну площу, яка знаходиться в полиці охороною.

12. Знаходив трактор зовні. До речі, я звернув враження, що люди люблять свою землю дуже багато, вони живуть буквально скрізь і обов'язково вирощують щось. Ми пройшли полуничну ферму і змогли підібрати полуницю з фермерами, якщо ми бажали. Сільськогосподарська техніка була всюди, тут вона на честь. Тому багато обробляється полями.

13.00 р. Поле добре, але всі чудеса, як є номер для входу : Це скелястий стіл від газового каміна. Я над нею. Я люблю це.

14. О, до речі, я зробив. На стіні стоїть знак. «Немає вихованців, дякуємо Вам за не курити і він обійдеться вам $50, щоб пропустити свої придатки». Так ви не будете залишатися занадто довго і ви не будете приїхати з домашнім улюбленцем.

15.00 р. Будинок дерев'яний, незважаючи на те, що в кожному номері є пожежна сигналізація, все одно захоплюється вогнегасником і тушками.

16.00 р. Це маленька кухня. З газовою плитою. На кухні є всі необхідні пристрої. Тарілки, окуляри, леза гриль, сковороди. Зверху, як видно декор плетених кошиків. Тексти пісень, а це означає: І все здається ідеально благородним, і я все ще не дуже комфортно.

17.00 р. Вікна ванної кімнати. Я не знаю, чому потрібно, коли у вас є вентиляція. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Я відразу пам'ятав наші російські туалети в с., там також були вікна.

18 років Мило, рушники, комфорт готелю. Говорячи про комфорт. Все буде нічого, на ліжко миття там з чимось ядерним, що неможливо дихати. Я отримав цей ядерний запах квітів в горлі. Наповнювачі стегнили занадто, тому я вішала їх в наступний день.

р.

19.00 р. Стіл в середині залу, і як ви вгадали ще два кімнати, кожен з яких має два краваті. У будинку був телевізор з розбитими каналами, кондиціонером. В принципі досить комфортний відпочинок.

20. Будинок рибалки. Також є касовий реєстр і навігатор для туристів, магазинів та інших - як прийом. Коли ми були сніданки, ми пішли тут, щоб дізнатися, як це з риболовлі і в цілому, що для.

21. Всередині була справжня ведмедя. Я доторкнувся її, тому що я ніколи не торкався ведмедя. Але я повинен сказати тут чорні ведмеді. Вони не великі і кілька разів, коли ми поїхали на місцеву площу, ведмедя побігли по дорозі. Я тебе скажу, це дивовижна. Ви не можете взяти фото, вони працюють швидко. Вони бояться людей.

22. І це оленя. Часто зустрічаються автомобілі на повній швидкості. Але це буде, трофей. Звісно, багато тварин знизяться. Навколо лісу, вони ходять прямо до дороги: оленя, пороги, лисички, дрібні мишей ...

23. Ми попросили менеджера, якщо вони орендували штанги. Тому ви можете половити рибу в річці. Це коли ви постійно кидаємо вуда і виводите вудилища і обладнання, щоб вистояти на талії в воді $ 30 добре і всілякі свічки на волі.

24. Взуття ближче, для любителів риболовлі.

25. Це те, що виглядають маленькі гачки. Я люблю риболовлю, але я не розумію, чому вони барвисті, риба розрізняють кольори під водою?

26. Магазини Ви можете купити вудилища, ви можете орендувати, сітки, всілякі калабаші, в цілому, не хочу його взяти. Що мені? Не хочете? Звісно я роблю!

27. Ми вирушили на риболовлі. Дан, ім'я продавця/менеджера, пояснила, як правильно харчуватися, і я вже уявляв, як харчуватися. В кінці виявилося, що рибу не можна їсти. Вона під опікою. Якщо ви хочете риби, перейдіть до Нью-Йорка і оплачуйте $75 за ліцензію на рік. Узагалі, мій інтерес негайно відхилявся якнайшвидший інтерес до гастрономічного інтересу.

28. Це знак для рибалок, але це для любителів. Не їсти рибу, як мій дід завжди сказав.

р.

29. Рибалки. Вони всюди вздовж річки. Вони хвилюють свої прути до талії в ісі. Я не бачив жодної риби в руці, але я довго дивився. Це трудомісткий і пацієнтський процес.

30. Вода повинна бути дуже холодною. Гора, прозора, здається, і занурить... Ні, мій нога пішов в хвилину.

р.

31. Риболовля хороша, але ми пішли на локальні доріжки. Поруч було місто так провінційним. Більшість населення є фермерами, фрілансерами, пансіонерами та місцевими джеками. Є американський прапори всюди. Америка – країна патріотів. Люди люблять свою країну. Не має нічого спільного з президентом, які постійно змінюються. Це кафе, де ми даємо сніданок без їжі.

32. Після їжі ми пішли по різних фермах. Ми знайшли ці красиві корови на шляху. Ми швидко закриваємо і натискаємо їх. Є багато корів в цій області, але з яких причин є менше коней.

33. Ми залишили автомобіль на лавці. Люди тут не повинні боятися в будь-якому місці, але особливо в зворотному зв'язку, тому ви навіть можете залишити його відкритим, ніхто не займе його. Люди дуже доброзичливі і спокійні. «Тихе місто захотіло Монстроус Мердер». Ніяких простих подій на крадіжці автомобіля або щось, що не може бути. Вони залишили машину і пішли в ліси. У буні.

34. Американці намагаються зберегти природу в первісній формі. Під час ходьба я бачив скун. Вони кажуть, що якщо людина випадково збита в нього на дорозі, то весь автомобіль можна відкинути, тому що всі катоки жахливо і нічого не може видалити цей запах. І до речі, скинії точно так, як вони намальовані в мультфільмах Дісней : Тварини не приходять, вони бояться. Так ось рум'яна пенька з грибами.

р.

35. Трохи втрачено. Гірські ліси дуже щільні, багато крутих схилів і сходження. Гаряча і висока вологість. Це добре, що майже кожен кілометр є такими природними потоками. Вода холодна і прозора. Ми змочуємо наш заголовок, щоб зробити його охолоджувачем.

36.00 Р Це ще трохи хитрості. Через товсті дерева сонце розбиває через.

р.

37. Я помітив щось блискуче в листя. З'явився тостер. Ти знаєш, я завжди дивую, що це або той об'єкт цивілізації набагато частіше. Як він тут важко уявити. Немає електрики, не наметового простору, нічого, просто тостер в лісах.