Створення No Назва велосипеда

Тема останнього року створення велосипеда
"Шайтан Арба"

Я покажу вам, як новий велосипедний сезон 2014 створив велосипед No Name

«Мій попередній велосипед був зібраний на дорожньому каркасі. Надані завдання (легкість, компактність і швидкість руху) були більш ніж заповнені і посеред сезону я вже почав думати про ще один двометровий монстр для іммобілізації, мережних круїзів. Я хотів низьку посадку, широкі колеса і каркас нестандартного вигляду. Попереднє завдання велосипедів були прив’язані до конкретних тем, в результаті чого друзі і знайомства кинули фотографії на цих темах. Тому було прийнято рішення зробити велосипед без будь-якого сеймантичного навантаження.

Довгий зимовий вечір був проведений проектування велосипеда. В кінці проекту, час, щоб втілювати всі ці бізнеси в металі. Всі металеві деталі листового металу вирізані лазером, квадратним профілем 20 мм і 15 мм було обрано для каркасу і виделки.

3. У

р.

4. У

У відповідності з кресленнями труби розкочувалися, відхилялися, викладають труби на плоску поверхню і затирають на точки, потім кладуть на тазу і кип'ятять. Усі роботи були проведені велоклубом Iron Wheels і аргоном зварюванням сенсі Данила Прианікова. й

6. Жнівень

906180

7. Про нас

Заморожуйте на півгодини.

Конструктор.

Я купую комплект.

Рамка перед складанням.

Проект готовий.

Натюрморт

Р

Натюрморт

докладніше.

Р

І більше.
Автор: vk.com/stogom
Про нас
Я зробив. Автор повинен бути предметом. Якщо хтось зацікавлений, ви можете запитати питання.
Я зробив.