голи

Дівчина була фігурним скейтером. Вишита в короткій футболці і светрах, званої «біциклами», вона відразу зловила увагу Астард Ізідоровича. Від захоплення молодої витонченої істоти з ніжним рум’яном на щіках і доторкнувшись перевернутого носа, стара людина була наповнена приємною лангуровою, а очі іскраве сонечко.

Дівчина поклала його уздовж пустельної алеї в цей час і зникла за межі. Астарий Ізідоровий змащений і дайте йому йти. Він поганий і легко, вдихаючи ранкову прохолоду з повним грудей і висаджуючи його обличчя ніжним ніжним вітром. Він був багато років, але він не відчуває свого віку. М'язисті, без однієї краплі зайвого жиру, тіло залишається молодим.

Він легко спійманий з бігуном і ран разом.

- Ви рухаєте красиво. Як довго ви блювотні?

Дівчина припинила.
- Вибачте мене?
- - очі літньої леді хінте. Йогінг – наукова названа блювотою.
- О! бігун сміється. - Я не знаю! Як довго ви працюєте?

Стара людина не встигла відповісти. Моя особа затискається. Його ноги ослаблені і він clumsily згорнувся до землі.

до Що не так? дівчинка знеболюється.

Піно відбілюється на губах Асстара Ісідоровича. Дивлячись на дівчину з розмитими очима, він кине:
- Голки
- Допомогти когось! – засмачений коханець ранкових джогів. - Допоможіть мені!

* * * * * * * * * * * * * * *

Ботанічний сад в нашому місті в деяких місцях виглядає як реліктовий ліс, ніж модельний освітній дендропарк. У той же час, як місце своїх останніх ходьків, він належить молодими спонтанами, які пропускають заняття тут, сибарити закоханих і старих людей, які обрали його як місце їх останніх ходьків. Де територія саду плавно переходить в інші невилічені простори нашої Батьківщини, річка, неназване для більшості громадян, розгортається темною товстою хвилею через равлики і падають стовбури ззовні дерев.

На сонячному, але холодному ранку на берегах цієї річки Ванья знайшов себе вкритий старою шкіряною курткою. Він кладе в позицію ембріона з колінами, притискаючи до шлунку на охолоджених попеличках закинутого вогню. Добрий маленький Ваня за віком сорок не став Івановичом. Після іншого ідеологічного спору з дружиною, яка закінчилася хістерією і скандалом, після нелюдної дози спирту - два літри горілки - Ванья була патологічною, сердитися і абсолютно байдужою до ступеня участі, з якою ви дізналися про своє існування. Підійшовши на всі чотири, він відверта вода, розігається на ноги і за деякий час оглянув себе і вміст власних кишень.

Немає!

Ніщо, що може допомогти вам негайно вішати.

Ніщо, але стара іржава голка, невідомо, коли він підібрав тут на одну з попередніх ночей. Він обладнав голку з сильною ниткою, приховав куртку за коміром і забули про них. Він переніс голку, куртку і комір протягом багатьох років. Я пам'ятаю, коли я знайшов зламану кишеню. Аня приймала час. Ввійти і отримати готовий виправити одяг. Але хутрієр він був поганий, шкіра відсмоктується погано, і голка, отримуючи збитий вниз в ньому, раптом взяв і зламав ...

Ось тут.
- Хтось допомогти мені! Допомога

Ваня висловила зморшкуватого набряку обличчя з кущів.
до Що ви безвісти, приступи?
- Чоловік хворий! Він прийшов до нього з надії.
до А хто зараз?! – раптом злий кистіться від неслухняного ваня і глуздо...

Пошкоджена голка зламала і розбила пальця. Скарлет скидає плямисті листя elderberry. Поставляючи палець в роті, ваня похмуро відлякується.

- Допомогти, дівчина збивається після нього, вражається швидко мінливими подіями, але потім пам'ятав, що вона мала мобільний телефон.
Привіт! Послуги з порятунку Людина гине!

* * * * * * * * * * * * * * *

Поліція прибув двох хвилин після швидкої допомоги. З автомобіля виходила літня сержантка і молодий лейтенант.

до Що це, Доц? сержант пішов до лікаря. - Живий?
Лікар помітив голову негативно.
- Кримінальна?! - Очі Ліутенанту запалюються з хвилюванням.
- Не так, лікар зважився. - Там, обличчя і шия так розмиті - тромбомемболія. Довгий час.
У вас є які документи? - сказав він.
Лікар подрібнився:
до Він має сумку на животі, можливо, там...

Загиблий згин над загиблим, ретельно відхилений невеликий гаманець і урочисто знімається паспорт.

- Написання: Кашчеєв Асдорович ...

浜у 涓 蹇
й Скляний різак